Аз преди няколко месеца взех такъв модел, макар че още не съм ползвала тази опция на заключването. Още не ми се е откопчавал де.
Въпроси и отговори / за хъскита
Публикувано: 03 January 2010 - 01:31 AM
Аз преди няколко месеца взех такъв модел, макар че още не съм ползвала тази опция на заключването. Още не ми се е откопчавал де.

JulyVell Siberians
Публикувано: 03 January 2010 - 02:34 AM
Имаме същия никога не се е откопчавал сам,но и никога не сме го заключвали.
Имаме и още 2-3 но различни модели но на същия принцип и висчко е ок.
П.С аз лично съм доста доволен от тези модели,макар че ме обеждават че,кожените били по-добри.
Но всеки си има вкус
Публикувано: 03 January 2010 - 02:36 AM
Ми не знам, може ние да не сме улучили на нашийник. Нашия все го побутвам да се заключи. Както казах не, че има голяма полза- то и без това си държи доста здраво...! до 40 килограма...
Публикувано: 03 January 2010 - 08:52 PM
Като стана дума за каишки днеска на Лиза и взехме една от хубава кожа.Малко и е голяма и я дразни, но има време и ще свикне.
А да попитам колко стегнато трябва да се носи каишката при първите разходки, защото нашата е много дива и трудно ще свикне.Притеснявам се да не се обеси
Публикувано: 04 January 2010 - 08:00 PM
Незнам мойта как го прави,но има 2 пръста разстояние и пак успява да го захапе
Последно време е станала ужасна незнам защо като отида при нея да я галя и да и се радвам започва да ме хапе и да ми скача незнам дали е наигра или ме закача по-сериозно?Е не стиска много, но започва да ми дърпа дрехите...имам чувстово че не и доставям достатъчно движение и има много енергия,а откакто научи дупките по двора е само на повод и нея пускам из двора (спешно трябва да го ремонтирам)
Публикувано: 04 January 2010 - 08:23 PM
Публикувано: 04 January 2010 - 08:55 PM
Публикувано: 04 January 2010 - 09:07 PM
Публикувано: 05 January 2010 - 02:06 AM
Много те моля, научи се да пишеш. Нищичко не разбирам от тея... писания.
Публикувано: 05 January 2010 - 06:10 AM
Шегичка. Обаче сериозна. А сега сериозно. Искам да помоля, ако е възможно, някой да даде насоки за това, каква каишка горе-долу е най-подходяща като за първа разходка. С първото ми кученце беше различно- то бе от малка порода. 'Де да знам... Чудя се. Можете и да поразкажете как мина първата разходка при вас... Има време до нея, но все пак, не е зле да имам идея за каишка отсега (тъй или иначе е повдигнат този въпрос).
Публикувано: 05 January 2010 - 09:40 AM
Публикувано: 05 January 2010 - 03:09 PM
Шегичка. Обаче сериозна. А сега сериозно. Искам да помоля, ако е възможно, някой да даде насоки за това, каква каишка горе-долу е най-подходяща като за първа разходка. С първото ми кученце беше различно- то бе от малка порода. 'Де да знам... Чудя се. Можете и да поразкажете как мина първата разходка при вас... Има време до нея, но все пак, не е зле да имам идея за каишка отсега (тъй или иначе е повдигнат този въпрос).
На нас първата разходка навън ни предстои края на другата седмица най-късно и ще пиша какви са приключенията.
@husko моля ти се опитай да се пишеш по-правилно.
Публикувано: 05 January 2010 - 03:24 PM
Джек излетя през вратата, все едно цялата поднебесна шир е негов дом. Ама лично подарен му от дедо хъски-господ.
Нямаше никакъв страх от други кучета, независимо от размера. Изплаши се само от едно хлапе с маска на тигър, ама беше тъмно та и мен ме изплаши, така че "мъжестественото" поведение на Джек спрямо детето е оправдано.
Бяхме с кожен нашийник със закопчаване като на колана, защото другите му бяха много големи.
Кожения нашийник го сполетя тежка съдба около седмица по-късно, бидейки безпощадно погълнат и изср....н същия ден.
После сложихме такъв със закопчалка, от него се измъкваше без проблем, а уж не му беше много голям, защото както споменах от малък има тръни в задните си части и бръмбъри в главата.
И този нашийник зарязахме към 4ти-5ти месец и сложихме душач.
Публикувано: 05 January 2010 - 08:14 PM
А за въпроса - да нормално е щом позволяваш, така ще прави. В такъв случай скоро очаквай това да се случва не само с ръката ти.

JulyVell Siberians

Вход

Горе
Цитиране +