Гери, той твоя Джек си мисля, че е изключително любвеобилен джентълмен, де и хората да бяха като него, гррр ... Много съм влюбена в него

Колкото до храненето и бъркането в устата - усвоили сме го до съвършенство - от тая уста какво ли не съм вадила...
1. Стъклото - бях счупила един буркан кисели краставички, като след това изметох и измих пода - беше като огледален... Два пъти проверявам - нищо... Ден след това чувам Ериан да хрупка нещо... Като знам, че няма какво да е (вкъщи пода е винаги чист/ предметите са нависоко) изтръпвам, отварям устата, бъркам ровя- нищо. Премествам езичето и... изтръпнах... махнах стъклото...
2. Пирони - това го е намерила от старите наематели явно...
3. Гайки... На Ник сървърните джунджурии... Гризането включва и металните приставки на електрическата му завинтвачка, болтчета, кабелчета...
4. Игла за шиене - това в апартамента на майка ми... Там търсенето, намирането, локализирането и редът са в комплексно състояние... Видях я да отмъква един от хотелските комплекти за шиене... За части от секундата, още преди да дам вой "НЕЕЕЕ", иглата вече беше в устата й ... ДЯВОЛСКА работа!!! Слава богу-спасих я. За Ериан става дума.
5. Клечки за уши - Ери ги ненавижда, особено, когато влязат в действие. Беше изяла една. На сутринта повърна...
6. Изяде ми слушалките на мп3 плеъра, драконът му с дракон!
7. Лан кабела...
8. Мрази всичко, що е от хартия, явно й напомня за корекцията... Всичките ми стихосбирки, фрагменти и етюди са нагризани, (смъква си "гювеч" от дивана) някои редове дори липсват. Случвало ми се е да ги измъквам от устата й дори само след 20 минутен пазар, когато ме е нямало вкъщи!
9. Цветята... явно ги мисли за зарзават...
Установих, че ако се изпусне и за една минута от наблюдение, лошо... Сега идва другият проблем - на мен не ми коства нищо да съм с нея и да ми е в стаята под носа, но... Така май няма да я свикна лесно да остава сама