Освен да се намажеш със секрета на разгонената,да се напръскаш с феромони и да застанеш на 4 крака и да размяташ под носа му опашка палаво.....за другия вариант опираш до вета,но вече ще е безразличен към всички индивиди от женски пол.Сори,но на такъв въпрос-само по този начин мога да отговоря.
Въпроси и отговори / за хъскита
Публикувано: 14 March 2010 - 01:08 AM
Освен да се намажеш със секрета на разгонената,да се напръскаш с феромони и да застанеш на 4 крака и да размяташ под носа му опашка палаво.....за другия вариант опираш до вета,но вече ще е безразличен към всички индивиди от женски пол.Сори,но на такъв въпрос-само по този начин мога да отговоря.

....нито дъжд,нито смях,нито слънце....
Публикувано: 14 March 2010 - 10:18 AM
Днес , докато се е разхождал (на каишка) и някакво куче (с нещо като стопанин) го нападнало в гръб и го захапало за ухото (добре, че Неро е бил вързан), ние го промихме- спирт, реванол и още един разтвор, и се чудех при това положение да го водя ли на ветеринар или просто да го наблюдавам и да си го оставя само да се оправи?
Публикувано: 16 March 2010 - 10:43 AM
Публикувано: 16 March 2010 - 03:00 PM
Нов съм във форума незнам дали е тук мястото да потърся някой който продава хъски
Преместете темата ако не и е тук мястото , Благодаря
Публикувано: 19 March 2010 - 10:38 PM
Плс пишете !
Има прекалено много сайтове с обяви, където се продават.. ''елитни'', ''чистокръвни'' и какви ли още не сибирски хъсенца.. но най- добре си го купи от ЛЕГИТИМЕН развъдник.

Публикувано: 20 March 2010 - 06:50 AM
[/quote]
Май стана-аз се ориентирам по минималните температури и когато те станат положителни и гадинките се разщъкат из оскъдната тревичка-това е сигнал за превенцията ни.Останала ми е пудра от лани и го набрашних с нея навън,а април месец ще взема и каишка-ветът така ми е репоръчал-и с двете,особено лятото.

Публикувано: 20 March 2010 - 10:19 PM
Никой легитимен развъдник няма да му продаде куче по начина по който го търси. Цитирам:
"искам да попитам някой дали продава мъжко хъски - черно-бяло с сини очи, търся си спешно".
Все едно търси спешно резервна част за колата си. Това не е ВЕЩ! Куче не се купува спешно!
Публикувано: 20 March 2010 - 11:32 PM
Никой легитимен развъдник няма да му продаде куче по начина по който го търси. Цитирам:
"искам да попитам някой дали продава мъжко хъски - черно-бяло с сини очи, търся си спешно".
Все едно търси спешно резервна част за колата си. Това не е ВЕЩ! Куче не се купува спешно!
Така е ;) Хубавите работи стават бавно... Понякога можеш да чакаш месеци наред, докато дойде точно твоето куче, с екстериор, който ти искаш и прочее... А точно този модел - черно със сини очи трудно ще го намериш от легитимен развъдник в България вмомента

Публикувано: 21 March 2010 - 07:24 AM

Публикувано: 21 March 2010 - 01:12 PM
считано от днес - да

Публикувано: 21 March 2010 - 02:18 PM
Респект

Публикувано: 22 March 2010 - 07:26 AM
Ако е на двора ти(ако имате такъв),то ще си намери нещо за гризане,най-вече пръчки,и на тях ще си го изкарва.В апартамент трябва да има достатъчни подходящи за гризане играчки-продават подходящи в зоомагазините.Там има и кокали от пресована кожа.Когато в този период си играех с моето куче,си слагах дебела кожена ръкавица и взимах играчка,с която си играехме и то се научи тогава,че без ръкавица,не трябва да си отпуска зъбите.После периодът отмина и вече гризкаше леко и внимателно голата ми ръка при игра.Но някъде след 8-я месец чак.Ако все пак зъбите не и дават покой,потърси и гел за венците при растящи зъби-не знам дали има за кучета,но и хуманните мазила не биха и навредили.Попитай за такива в раздела ветеринарен кабинет.

Публикувано: 22 March 2010 - 05:59 PM

Публикувано: 23 March 2010 - 03:14 PM