Dog.bg Форуми : Въпроси и отговори / за хъскита

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (393 Страници) +
  • « Първа
  • 234
  • 235
  • 236
  • 237
  • 238
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Въпроси и отговори / за хъскита

#4701 Потребителят е офлайн   Ариел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Икона за мнението  Публикувано: 14 March 2010 - 01:08 AM

Цитат(Flawless @ Mar 13 2010, 09:52 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Имам въпрос за разгонените кучета, които , както се сещате, предизвикват небивал интерес у Неро, та въпросът ми е как да внуша на Неро, че аз съм . . . по-важна от разгонена женска, колкото и сладичка да е тя . . .

Освен да се намажеш със секрета на разгонената,да се напръскаш с феромони и да застанеш на 4 крака и да размяташ под носа му опашка палаво.....за другия вариант опираш до вета,но вече ще е безразличен към всички индивиди от женски пол.Сори,но на такъв въпрос-само по този начин мога да отговоря.
User's Signature

....нито дъжд,нито смях,нито слънце....

#4702 Потребителят е офлайн   Flawless Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 March 2010 - 10:18 AM

Дам, и на мен ще ми е интересно . . . с такова куче непрекъснато измислям нещо, за да го заинтригувам и той е супер, кой знае!

Днес , докато се е разхождал (на каишка) и някакво куче (с нещо като стопанин) го нападнало в гръб и го захапало за ухото (добре, че Неро е бил вързан), ние го промихме- спирт, реванол и още един разтвор, и се чудех при това положение да го водя ли на ветеринар или просто да го наблюдавам и да си го оставя само да се оправи?
User's Signature

Качена снимка

#4703 Потребителят е офлайн   Pupped87 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 March 2010 - 10:43 AM

Кучето ми спря да яде, от около седмица намали драстично храната. Тя доста гризе балатума и кво ли не и се притесних да не би да е погълнала нещо. Вчера я заведох на втеринар, прегледа я и каза, че ако повърне или има разтройство да я заведа. Аз с моя акъл и дадох снощи едно хапче бирена мая, викам е ся ще й се подсили апетита... е тази сутрин като станах гледам е повърнала 4 пъти едно като пяна и в едната локва имаше топка косми като от плюшена играчка ( тя чат пат ги гризе). Дали е възможно да не й е понесла маята, защото не си беше барнала храната ама грам.... или има чуждо тяло както казва ветеринаря... и какво да правя с това отказване да яде, чак е заслабнала????
User's Signature

Качена снимка

#4704 Потребителят е офлайн   plamenko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 March 2010 - 11:33 AM

Еми смени си лекаря първо.

П.С. Имам въпрос. Стана ли време вече за препаратите против кърлежи и бълхи?
User's Signature

Качена снимка

#4705 Потребителят е офлайн   Allow Икона

Публикувано: 16 March 2010 - 03:00 PM

Здравейте приятели, искам да попитам някой дали продава мъжко хъски - черно-бяло с сини очи, търся си спешно :)
Нов съм във форума незнам дали е тук мястото да потърся някой който продава хъски

Преместете темата ако не и е тук мястото , Благодаря

#4706 Потребителят е офлайн   plamenko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 March 2010 - 09:00 PM

Купи си го от легитимен развъдник. По-скъпо , но ще си спестиш много ядове и притеснения.
User's Signature

Качена снимка

#4707 Потребителят е офлайн   Allow Икона

Публикувано: 19 March 2010 - 10:18 PM

Баси никой ли не продава бебе хъски мъжко черно-бяло с сини очи ?:((

Плс пишете !

#4708 Потребителят е офлайн   sssexy_pi4 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 19 March 2010 - 10:38 PM

Цитат(Allow @ Mar 19 2010, 09:23 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Баси никой ли не продава бебе хъски мъжко черно-бяло с сини очи ?:((

Плс пишете !

Има прекалено много сайтове с обяви, където се продават.. ''елитни'', ''чистокръвни'' и какви ли още не сибирски хъсенца.. но най- добре си го купи от ЛЕГИТИМЕН развъдник. rc_036.gif

#4709 Потребителят е офлайн   Ариел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 March 2010 - 06:50 AM

Имам въпрос. Стана ли време вече за препаратите против кърлежи и бълхи?
[/quote]

Май стана-аз се ориентирам по минималните температури и когато те станат положителни и гадинките се разщъкат из оскъдната тревичка-това е сигнал за превенцията ни.Останала ми е пудра от лани и го набрашних с нея навън,а април месец ще взема и каишка-ветът така ми е репоръчал-и с двете,особено лятото.
User's Signature

#4710 Потребителят е офлайн   runtime_error Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:компютри, мрежи, програмни езици, кучета , пътувания, автомобили, високи скорости

Публикувано: 20 March 2010 - 10:19 PM

Цитат(plamenko @ Mar 16 2010, 09:05 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Купи си го от легитимен развъдник. По-скъпо , но ще си спестиш много ядове и притеснения.

Никой легитимен развъдник няма да му продаде куче по начина по който го търси. Цитирам:
"искам да попитам някой дали продава мъжко хъски - черно-бяло с сини очи, търся си спешно".

Все едно търси спешно резервна част за колата си. Това не е ВЕЩ! Куче не се купува спешно!

#4711 Потребителят е офлайн   Athanna Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Интереси: древни езици и култури, литература, свирене на пиано, пеене, музика, писане (поезия и кратки форми), short movies making, фотография, фотообработка, рисуване, танцуване, white sensations, джаз, цветя и животни
Публикувано: 20 March 2010 - 11:32 PM

QUOTE (runtime_error @ Mar 20 2010, 09:24 PM) <{POST_SNAPBACK}>
QUOTE (plamenko @ Mar 16 2010, 09:05 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Никой легитимен развъдник няма да му продаде куче по начина по който го търси. Цитирам:
"искам да попитам някой дали продава мъжко хъски - черно-бяло с сини очи, търся си спешно".

Все едно търси спешно резервна част за колата си. Това не е ВЕЩ! Куче не се купува спешно!

Така е ;) Хубавите работи стават бавно... Понякога можеш да чакаш месеци наред, докато дойде точно твоето куче, с екстериор, който ти искаш и прочее... А точно този модел - черно със сини очи трудно ще го намериш от легитимен развъдник в България вмомента ab_041.gif
User's Signature

The best compliment they made me ever, is that we look very much alike with my dog.
~Athanna

#4712 Потребителят е офлайн   Ариел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 March 2010 - 07:24 AM

...а понякога,в стремежа си да намериш куче,което да осиновиш,дори да не е хъски,попадаш на точно тази порода и чак когато отидеш лично да го видиш и вземеш,установяваш,че е черно бяло и със сини очи(мъжко).Както е случаят с Арес.Какъвто и да му беше екстериорът,аз бях решила да осиновя куче и това е.Критерият бе само да е средна порода.Малко офф-всеки ден все повече се влюбвам в характера на това куче и за мен е късмет не как то изглежда,а как се чувствам,общувайки с него.
User's Signature

#4713 Потребителят е офлайн   plamenko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 March 2010 - 09:28 AM

Стана ли време за препаратите против кърлежи и бълхи или още е студено?
User's Signature

Качена снимка

#4714 Потребителят е офлайн   nushcho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни, архитектура, изкуство, рисуване, фотография, история, музика, пътуване, забавление:)))
Публикувано: 21 March 2010 - 01:12 PM

Цитат(plamenko @ Mar 21 2010, 08:33 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Стана ли време за препаратите против кърлежи и бълхи или още е студено?

считано от днес - да ae_085.gif
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#4715 Потребителят е офлайн   Athanna Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Интереси: древни езици и култури, литература, свирене на пиано, пеене, музика, писане (поезия и кратки форми), short movies making, фотография, фотообработка, рисуване, танцуване, white sensations, джаз, цветя и животни
Публикувано: 21 March 2010 - 02:18 PM

QUOTE (Ариел @ Mar 21 2010, 06:29 AM) <{POST_SNAPBACK}>
...а понякога,в стремежа си да намериш куче,което да осиновиш,дори да не е хъски,попадаш на точно тази порода и чак когато отидеш лично да го видиш и вземеш,установяваш,че е черно бяло и със сини очи(мъжко).Както е случаят с Арес.Какъвто и да му беше екстериорът,аз бях решила да осиновя куче и това е.Критерият бе само да е средна порода.Малко офф-всеки ден все повече се влюбвам в характера на това куче и за мен е късмет не как то изглежда,а как се чувствам,общувайки с него.

Респект wb_052.gif
User's Signature

The best compliment they made me ever, is that we look very much alike with my dog.
~Athanna

#4716 Потребителят е офлайн   rossaa Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 21 March 2010 - 04:08 PM

Имам въпрос. Нашата Рита ще и никнат скоро постоянни зъбки и подивя.Започна да хапе много силно понякога до кръв. Какво да направя за да я успокоя и да не откача. Благодаря ви предварително

#4717 Потребителят е офлайн   Ариел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 March 2010 - 07:26 AM

Цитат(rossaa @ Mar 21 2010, 03:13 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Имам въпрос. Нашата Рита ще и никнат скоро постоянни зъбки и подивя.Започна да хапе много силно понякога до кръв. Какво да направя за да я успокоя и да не откача. Благодаря ви предварително

Ако е на двора ти(ако имате такъв),то ще си намери нещо за гризане,най-вече пръчки,и на тях ще си го изкарва.В апартамент трябва да има достатъчни подходящи за гризане играчки-продават подходящи в зоомагазините.Там има и кокали от пресована кожа.Когато в този период си играех с моето куче,си слагах дебела кожена ръкавица и взимах играчка,с която си играехме и то се научи тогава,че без ръкавица,не трябва да си отпуска зъбите.После периодът отмина и вече гризкаше леко и внимателно голата ми ръка при игра.Но някъде след 8-я месец чак.Ако все пак зъбите не и дават покой,потърси и гел за венците при растящи зъби-не знам дали има за кучета,но и хуманните мазила не биха и навредили.Попитай за такива в раздела ветеринарен кабинет.
User's Signature

#4718 Потребителят е офлайн   Athanna Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 22 March 2010 - 05:59 PM

Erienne хапеше много нагло, дори и преди да започне да сменя зъбите. Ръцете ми бяха заприличали на боксова круша- големи, подути, червени, раздрани и със свлечена кожа... Но един ден ми писна и доста бързо я отучих със забрана. Защото ме беше охапала зловещо по носа... Т.е. можем да си играем, но няма правото да ме хапе. За сметка на това, може да гони играчки, да не говорим, че е луда по кожените кокали. Вчера например ръфането на поредния кокал й отне около 5 часа. 5 часа, в които бях много щастлива, че няма да сътвори някоя поредна простотия, тъй като беше ПРОзаангажирана ab_041.gif Не й позволявам на този етап да ръфа клечки, защото 1. се нацепват злобно 2. гълта ги цели 3. после страда от стомашни проблеми 4. избягваме на този етап да ядем неща от земята навън.

User's Signature

~Athanna

#4719 Потребителят е офлайн   Pupped87 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 March 2010 - 12:21 PM

Какво по-точно използвате против паразити. Каишки, пудри? Какви марки, не съм наясно много с нещата, но ще съм благодарна за отговор на поредния ми глупав въпрос...
User's Signature

Качена снимка

#4720 Потребителят е офлайн   Ариел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 March 2010 - 03:14 PM

Цяла зима нищо не ползвах,сега почах с пудрата,а от април слагам и каишка и пудря през 10 дена-по съвет на вета.Можеш да комбинираш и каишка с капки или само капки-на "Фронтлайн"-много ги препоръчват.Арес е с гъста козина и затова се подсигурявам пред топлите месеци двойно.
User's Signature

• (393 Страници) +
  • « Първа
  • 234
  • 235
  • 236
  • 237
  • 238
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема