Въпроси и отговори / за хъскита
Публикувано: 11 January 2011 - 03:01 AM
но не може да свикне с котката тя хъска а то я лае и не може да се отучи да спре да хапе крака чехли ръце :) дайде съвет
Публикувано: 11 January 2011 - 02:38 PM

....нито дъжд,нито смях,нито слънце....
Публикувано: 13 January 2011 - 05:29 PM
Има Сибирско хъски на 3 год. и е разгонено от 27-28 12.2010г. и онзи ден на 9.01.2011г. се откачи от синджира и избяга с едни големи кучета даже с едното се бяха закачили, сега ме е много страх да нее забременяла някои ако знае как мога да разбера по рано и да ли има някакви инжекции или др начин да я предпазим от раждане моля да ми помогнете. Предварително благодаря.
Публикувано: 13 January 2011 - 06:11 PM

Which is harder? To raise a child or train a dog? The child can talk and tell what he wants. Although this may not be displeased by what you do about him! The dog can not speak, to say what he wants. But this is not a barrier to retain his overwhelming love and respect to you! For a your dog you will be always best of best.
Публикувано: 13 January 2011 - 07:47 PM
Моя Роки е на 2 месеца много е дребен (ветеринаря каза, че е защото не можем още да се изчистим от глистите) въпреки дребните си размери и това, че е съвсем бебок се опитва от няколко дни да се прави на много лошо куче. Започна да ми ръмжи без причинно, а от два дни посяга даже да ме хапе...сега и да ме ухапе едва ли на мен ще ми стане нещо, но ме е страх и като порасне да не си остане същия

Публикувано: 13 January 2011 - 08:10 PM

Which is harder? To raise a child or train a dog? The child can talk and tell what he wants. Although this may not be displeased by what you do about him! The dog can not speak, to say what he wants. But this is not a barrier to retain his overwhelming love and respect to you! For a your dog you will be always best of best.
Публикувано: 13 January 2011 - 08:30 PM
ПП: Мерси много за съвета, веднага пробвах щом ми изръмжа и определено действа. Сега ме гледа доста очудено и сякаш изплашено обаче.
Публикувано: 13 January 2011 - 10:16 PM

Публикувано: 13 January 2011 - 10:27 PM
bubazzz, в 13 January 2011 - 05:35 PM, написа:
ПП: Мерси много за съвета, веднага пробвах щом ми изръмжа и определено действа. Сега ме гледа доста очудено и сякаш изплашено обаче.
И твоето кученце е джудже :)) А по-въпроса за ветеринара, що не чуеш и второ мнение. Аз чак от тук тоя ветеринар, не го харесах!

I do believe that you don't have to walk this road alone
Публикувано: 13 January 2011 - 11:33 PM
Гледам, че някои от вас дават бирена мая на кучетата си, Роки е много капризен по отношение на храната, давам му пилешко месце и консерви, нищо друго не ще вече. Ветеринаря каза, че кучетата наедрявали повече от телешкото месо и мисля да почна да му взимам телешка кайма, моя малък ли е много за бирена мая...нали няма да му навреди?
Публикувано: 14 January 2011 - 05:34 AM
така по тази схема мойто се развива най добре, сам си изградих схемата като експериментирах и видях ефекта как е най добър... също го карайте и много да тича по топка или някаква играчка така много по полезно за костите от каквото и да било... мойто също на два месеца му се въртяха коленцата нестабилно но от много тичане за два дена станаха много стабилни :)
Публикувано: 14 January 2011 - 11:17 AM
Относно големината само да споделя, че и моето на два месеца и половина бесхе 4.5кг, а е напълно здраво. Предполагам, че е нормално и не бива да се притесняваш. В момента е на почти 4 месеца, тежи 11кг и е в прекрасна форма ;)
Публикувано: 14 January 2011 - 03:56 PM
Публикувано: 14 January 2011 - 05:52 PM
pebals, в 14 January 2011 - 04:39 AM, написа:
така по тази схема мойто се развива най добре, сам си изградих схемата като експериментирах и видях ефекта как е най добър... също го карайте и много да тича по топка или някаква играчка така много по полезно за костите от каквото и да било... мойто също на два месеца му се въртяха коленцата нестабилно но от много тичане за два дена станаха много стабилни :)
Благодаря ти много

А за глистите...вече няколко пъти го обезпаразитявам, обаче още не може да се изчисти не изхвърля много глисти ...само веднъж видях след последното обезпаразитяване, но вета каза, че и един глист да е имало значи има яйца от този глист в него и трябва пак да се обезпаразити докато не спре да изкарва
Публикувано: 14 January 2011 - 07:24 PM
bubazzz, в 13 January 2011 - 04:52 PM, написа:
Моя Роки е на 2 месеца много е дребен (ветеринаря каза, че е защото не можем още да се изчистим от глистите) въпреки дребните си размери и това, че е съвсем бебок се опитва от няколко дни да се прави на много лошо куче. Започна да ми ръмжи без причинно, а от два дни посяга даже да ме хапе...сега и да ме ухапе едва ли на мен ще ми стане нещо, но ме е страх и като порасне да не си остане същия

Да изкажа моето не толкова компетентно мнение.....относно това, че се правел на лошо куче...Според мен няма причина дда се притесняваш. Той е бебе. В момента повече от всичко на света му се иска да играе по цял ден... Забележи, ако започва да ти ръмжи безпричинно ( да не е породено от някое твое движение, от някоя дума или каквото и да било), то тогава съм почти сигурна, че го прави на игра. Пример: Еди докато не навърши 2 месеца, нито лаеше, нито ръмжеше, пък да ти хапе ръцете - ъпсурд. Но след това започна да вири дупе, което за мен означава, че ме подканя за игра, да ръмжи, да джавка, и да хапе ръцете ми. Даже е доста непохватен и скача направо срещу лицето ми с отворена уста и нищо не го интересува. Вече имам разбит нос на 2-пъти, както и разбита уста, засега веднъж

Публикувано: 19 January 2011 - 04:35 PM
Публикувано: 20 January 2011 - 02:51 PM
Публикувано: 20 January 2011 - 03:20 PM