Въпроси и отговори / за хъскита
Публикувано: 07 January 2012 - 09:33 PM
FANFAN, в 07 January 2012 - 09:07 PM, написа:

Ами май от месец ,че и повече не съм и давала. Още утре отивам и ще и взема повечко, за да и направя още 1,2 курса, както казваш ти! Ами,защото Лондон и огромен и като ми свърши нещо и всяко излизане е свързано с време, пари, почивен ден... Ще и взема аз, за да се запася и още утре почваме,че да изкараме един 2 седмичен курс и после малко понататък пак :) Ама то щом нивото на калций в кръвта е нормално,другите показатели също са си наред, значи не съм я ощетила, нали??? Обещавам да и взема, тя утре рожден ден има и тъкмо ,
ето ти подарък

Публикувано: 07 January 2012 - 09:50 PM
П.С. "Всичко е полезно. Ако е в умерени количества"
Избор ваш!

Which is harder? To raise a child or train a dog? The child can talk and tell what he wants. Although this may not be displeased by what you do about him! The dog can not speak, to say what he wants. But this is not a barrier to retain his overwhelming love and respect to you! For a your dog you will be always best of best.
Публикувано: 07 January 2012 - 10:10 PM
Meto, в 07 January 2012 - 09:50 PM, написа:
П.С. "Всичко е полезно. Ако е в умерени количества"
Избор ваш!
В момента се храним с Hill's ,която скоро и свършва чувалчето и сменяме на не знам и аз :) Орижен, Акана, Тасте of the Wild...

Много е скъпо тук обаче по клиниките-един кръвен тест е 130? и това не вкл.такса преглед или пък преглед след 5, който е по-скъп= на 200? нe ти мърдат...
Публикувано: 07 January 2012 - 10:19 PM
Тя скоро ще си смени храната, така че предполагам още по-хубавата, ще е и по-добра! Ще преценим какво е съдърванието на кaлция в новата храна и от там вече ще съдим трябва ли и или не, но 2курса още, преди годинката за следващите няколко месеца ще има! Ще питаме вета как е най-добре,че той и вижда нагледно показателите човека!
Публикувано: 08 January 2012 - 12:41 PM

Публикувано: 08 January 2012 - 12:58 PM

Публикувано: 08 January 2012 - 08:14 PM
Тя се храни смесено- 2 пъти на ден суха храна, която дажбата и е 360 на ден, но и се гава по 280, за сметка на 1 път домашна храна ,която с момента е сварен ориз с пол.кг риба-сардина без кости, 2 моркова, 2 яйца и 2 лъжици зехтин! Сменям рибата с месо пил и телешка кайма, но ще и взема понататък и агнешко или свинско, както и сърца. На магазина до нас има само свински и пилешки дроб? Хубаво ли е да и се дава и кой е за предпочитане? Според вас колко грама от сготвената така храна(както казах , че я правя) трябва да и се дава на ден, за да не се прехранва?

Публикувано: 08 January 2012 - 08:30 PM
Публикувано: 08 January 2012 - 09:46 PM

и то защо 1-вата прекалено висок протеин, 2- протеина супер, но нямата без зърнени храни за малки кученца, само +граин, последната grain free, ама по-нисък протеин и по мнения в английските сайтове Акана била с много по-висок клас, пък Орижен била с висок протеин, ма не високо-калорична и била перфектна за кученцата.,,,
E......

Публикувано: 08 January 2012 - 10:21 PM

Публикувано: 08 January 2012 - 11:28 PM
Публикувано: 08 January 2012 - 11:36 PM
Ами то това е нещо напълно нормално за тях :) Предишното ми хапеше до към 8-9 месечна възраст, а сегашното ми, което на 6 от днес , все още продължава! Много е важно да я спираш, за да не се стане по-сложно след време! Причината е, че 1 кучетата използват устите си, както бебетата ръцете и устите, за да изследват света около тях и 2 защото ще сменя бебшките зъбки-млечните-с постоянни и я сърбят венците! Аз лично давам намоята определени играчки щом се разхапе и и ги слагам в устата, за да знае, че може да хапе тях,а не мен, повтарям и 'НЕ'' или 'ПУСНИ'' и като спре да ме хапе започвам да я милвам, ако се успокои и давам бисквитка, а ако продължи, продължавам с НЕ-то докато не се успокои и не спре. Също така, ако ме хапе или лае я игнорирам и не я поглеждам дори, така тя се отказва лесно, защото няма кой да и играе по свирката!
Публикувано: 09 January 2012 - 12:11 AM