Dog.bg Форуми : Въпроси и отговори / за хъскита

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (393 Страници) +
  • « Първа
  • 332
  • 333
  • 334
  • 335
  • 336
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Въпроси и отговори / за хъскита

#6661 Потребителят е офлайн   Saika Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 09 January 2012 - 12:36 AM

Мале аз помня предишното ми хъски- Сиберия- нищо не помагаше! Тя, докато не я закараха на село при дядо и баба временно, не се спря! Нагриза ни бельото, изкопа огромна дупка в дивана, наръфа всичките килими, мокети, чехли, маси, столове, всичко дървено ,мазилката по стените, тапетите,плюшените ни играчки, дървените дружки на всичките шкафове, обувките, краката на всичките маси в нас, документи, оооооо, дружките на стрирките за чистене, всякакви четки,метли, изобщо всичко, което съществуваше в този дом!! Всичко това го правеше, докато спим или след на работа!Пробвах с играчки, горчиви спреиове за кучета, които да ги спират да хапят, с караници, с какво не, но нищо не даде резултат! Спря да хапе нас, но не и всичко по пътя си!Ако не се спре на време, става ужас!!!!!!!!!!!!!След като я закарахме на село, понеже беше пусната на воля, а не вързана, тя изяде на дядо ми всичките дружки на инструментите, имаме стара каруца, която е просто на решето, дори и мрежата-ограда на едно място беше пробила! Беше кошмар!
Даже аз не знам точно какво ще ти помогне, ама докато спре да хапе може да ти разруши къщата! Нашите след Сиберия правиха ремонт на апартамента! Сайка, слава Богу, не гризе нищо и нищо не и е интересно! На нея и дай само игри в парка и с други кучета!
User's Signature

Качена снимка
Поединок Добра и Зла происходит каждую секунду в сердце каждого человека, ибо сердце и есть поле битвы, где сражаются ангелы и демоны. :zz_214:

#6662 Потребителят е офлайн   Pumpal Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 January 2012 - 12:52 AM

Показване на мнениетоSaika, в 09 January 2012 - 12:36 AM, написа:

Мале аз помня предишното ми хъски- Сиберия- нищо не помагаше! Тя, докато не я закараха на село при дядо и баба временно, не се спря! Нагриза ни бельото, изкопа огромна дупка в дивана, наръфа всичките килими, мокети, чехли, маси, столове, всичко дървено ,мазилката по стените, тапетите,плюшените ни играчки, дървените дружки на всичките шкафове, обувките, краката на всичките маси в нас, документи, оооооо, дружките на стрирките за чистене, всякакви четки,метли, изобщо всичко, което съществуваше в този дом!! Всичко това го правеше, докато спим или след на работа!Пробвах с играчки, горчиви спреиове за кучета, които да ги спират да хапят, с караници, с какво не, но нищо не даде резултат! Спря да хапе нас, но не и всичко по пътя си!Ако не се спре на време, става ужас!!!!!!!!!!!!!След като я закарахме на село, понеже беше пусната на воля, а не вързана, тя изяде на дядо ми всичките дружки на инструментите, имаме стара каруца, която е просто на решето, дори и мрежата-ограда на едно място беше пробила! Беше кошмар!
Даже аз не знам точно какво ще ти помогне, ама докато спре да хапе може да ти разруши къщата! Нашите след Сиберия правиха ремонт на апартамента! Сайка, слава Богу, не гризе нищо и нищо не и е интересно! На нея и дай само игри в парка и с други кучета!

Щирлиц прлиключи с този си разрушителен нрав на шест месеца. Зъбките му, новите, израстнаха и се кротна. Докато стигнем до кротването - изяде ми кабела на зарядното за лаптопа, три чифта чехли, едни джапанки, прокъса тапетите в кухнята, простих се с една пижама, защото не си я прибрах навреме и на място, телефон Nokia остана без дисплей и не е вече телефон... Но всичкото това се случваше, докато ме е нямало вкъщи, когато е бил сам и му е липсвало внимание, като оставим настарни растенето на новите зъбки... Като малко дете е малкото сибирското хъски. Колкото по-навреме стопаните осъзнаят този факт, толкова по-малко ще са щетите. :smile: Никога не му се скарах за тези "бели". виновната съм аз в случая.

#6663 Потребителят е офлайн   Saika Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 January 2012 - 12:56 AM

А нашата предишната е вече на 2 и нещо и все още разрушава всичко по пътя си! Беше изключително инато кученце и такава си остана, въпреки всичките усилия, които положихме! Аз казах, че спря да хапе нас, ама да разрушава всичко и до ден днешен не е!
:ab_041: :ab_041: :ab_041: :ab_041: :ab_041: :ab_041: :ab_041: :ab_041: :ab_041:
User's Signature

Качена снимка
Поединок Добра и Зла происходит каждую секунду в сердце каждого человека, ибо сердце и есть поле битвы, где сражаются ангелы и демоны. :zz_214:

#6664 Потребителят е офлайн   zebri4kata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 January 2012 - 12:17 PM

Днес докато отида до банята и ми обърнала кафето на земята,та търках и килим.А за всички кабели,които ми е изяла не споменах,дори мишката е превързана с изолирбланд хихих.Но три чифта слушалки са в кофата.Така и неможах да ги оправя.
User's Signature

Качена снимка

#6665 Потребителят е офлайн   Letty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 January 2012 - 03:05 PM

Радвайте се, че все още не са ви изяли меката връзка на тоалетната....два пъти :ab_041: И най-хубаво е когато нищо неподозиращи отивате в тоалетната, вършите си работата, пускате водата и.....всичко изтича в краката ви :ab_041: :ab_041: :ab_041: Ех, как да не ги обича човек...
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

15.03.1997 - 10.12.2011 - R.I.P. Rino! Always in my heart...

#6666 Потребителят е офлайн   Winnie the Pooh Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 January 2012 - 03:30 PM

Хахаха - ето това чувам за първи път !!!! Уникално :)) :ab_041:Моя мушмурок само пломбата на водомера изяде..каква минавка, че не се е сетил :dog:
User's Signature

С каквито се събереш - с такива се събираш. Мечо Пух
Качена снимка

#6667 Потребителят е офлайн   Мидрол Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 January 2012 - 03:32 PM

Чара ме хапеше с остри предни зъбки, за да ми покаже колко ме обича. Направо кръв ми капеше от сърцето, когато я наказвах, щото просто от цялото й същество струеше обич и преданост, докато ме гризкаше. Но я отучих достатъчно рано и съм доволна. За съжаление не я отучих да скача и да ме ближе по лицето, а трябваше, защото като се затича от някъде и ми се хвърли да ме лиже, направо имам чувството, че някой път ще ми завърти главата на 180 градуса и така и ще си остана. А що се отнася до яденето на предмети, гризеше всичко наред докато не взехме второто куче. Явно от скука, понеже откак са двете с Ронда, не е сдъвкала повече нищичко.
User's Signature

#6668 Потребителят е офлайн   Saika Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 January 2012 - 03:39 PM

Letty , Това пък вече е направо уникално хахахаха :ab_041: :ab_041: :ab_041: :ab_041: :ab_041: :ab_041:

А Криста изглежда е много палава, щом още на 2 месеца за 2 седмици успя да преобърне къщата!

Не знам предишното семейство, как са я научили тая моята, но не гризе нищичко, независимо дали е сама или не! Трябва да ги питам!!!!
Те живеят в една изкл.красива голяма къща на 2 етажа , викториански стил, много пищно, та в къщата не можеш да видиш една драскотина от нея! И от идването и досега не е скъсала и 1 чорап, не е наяла и един чехъл! А вече си я имаме от 3 месеца почти!
User's Signature

Качена снимка

#6669 Потребителят е офлайн   Romper Икона

Публикувано: 11 January 2012 - 11:38 PM

Здравейте, имам хъски на два месеца и понякога стават фалове (пишка,ака) там, където не трябва, а когато го изкарам на вън нему се върши работата.. изчаква да се прибере ме вътре и тогава става инцидентът... някой да ми даде някакъв съвет как да го науча каде да върши работа???

1 приятели ми казаха да пробвам със привличащ спрей, и дали помага това нещо.

PS:Ако не пиша на правилното място,моля някои админ или модератор да изтрие темата нов съм..Мерси. :beer:

Това мнение е редактирано от Romper: 11 January 2012 - 11:40 PM

User's Signature

Качена снимка

#6670 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 12 January 2012 - 12:01 AM

http://forum.dog.bg/...83%d1%87%d0%b5/

http://forum.dog.bg/...bd%d0%b8%d0%b5/
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#6671 Потребителят е офлайн   Letty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 January 2012 - 12:24 PM

Е Вие какво очаквате от 2-месечно бебе? Пригответе се да е така до към 4-тия месец. Извеждайте го по-често навън и като си свърши работата до награждавайте, играйте малко и тогава го прибирайте, защото иначе може дас и помисли, че се прибира след като се изпишка и да не иска да го прави, за да не се прибира вътре. Затова игра! Повече изморяване, за да спи повече и след сън веднага навън. Еди го изкарвах по 7 пъти дневно, за да свикне да си върши работите навън.
Капките за приучаване вършат работа, повечето случаи.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

15.03.1997 - 10.12.2011 - R.I.P. Rino! Always in my heart...

#6672 Потребителят е офлайн   Amigo's Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 January 2012 - 01:58 PM

Дву-месечно куче не бива да се извежда, освен ако си нямате двор, в който други животни нямат достъп... Колко ваксини има сложени и кога? За по-сигурно ветеринарите съветват разходките да започнат поне 2 седмици след третата ваксина!
Въоръжете се с търпение, ще се научи да ходи по нужда навън, но още е много рано.
User's Signature

Човешките същества, които не оставят след себе си велики постижения, а само низ от малки добрини, не са пропилели живота си.

Качена снимка

#6673 Потребителят е офлайн   Romper Икона

Публикувано: 15 January 2012 - 12:43 PM

Да питам каде мога да му изкарам паспорт за чужбина че имам 1 жълто и чух лекаря да му казва паспорт ма не мисля че е за чужбина :? :ud_009:
User's Signature

Качена снимка

#6674 Потребителят е офлайн   Дизел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 January 2012 - 01:18 PM

Евро паспорт... син е и има флага на европейския съюз .. струва около 2 лева при ветеринара, ако не се лъжа... в него е списват всички ваксини, и препарати които се дават на кучето... точно за този паспорт става въпрос..
User's Signature

Качена снимка

#6675 Потребителят е офлайн   zebri4kata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 January 2012 - 10:15 AM

Утре сме на трета ваксина.Ще трябва ли още 2 седмици да си останем у дома?Или на повод и без да я събирам с кучета без ваксини може да се разхождаме.Направо полудяваме вече.
User's Signature

Качена снимка

#6676 Потребителят е офлайн   zebri4kata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 January 2012 - 10:22 AM

Имам и още един въпрос.Тези,кито имат дългокосмести хъски.С какъв гребен ги сресвате.Криста в областа над и под опашката е като някаква овчица.Козината и е гъста и става за чепкане хахахах,а още не сме взели гребен.Утре от ветеринарната клиника ще купим,но има страшно много модели и незнам на какъв да се спрем.Може ли някой да ми помогне.Да покаже снимка на подходящ гребен.Благодаря!
User's Signature

Качена снимка

#6677 Потребителят е офлайн   Flawless Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 January 2012 - 10:56 AM

Изчакайте една седмица след третата ваксина преди разходките!
User's Signature

Качена снимка

#6678 Потребителят е офлайн   zebri4kata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 January 2012 - 11:10 AM

Показване на мнениетоFlawless, в 16 January 2012 - 10:56 AM, написа:

Изчакайте една седмица след третата ваксина преди разходките!

;(
User's Signature

Качена снимка

#6679 Потребителят е офлайн   Дизел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 January 2012 - 02:07 PM

Показване на мнениетоzebri4kata, в 16 January 2012 - 10:22 AM, написа:

Имам и още един въпрос.Тези,кито имат дългокосмести хъски.С какъв гребен ги сресвате.Криста в областа над и под опашката е като някаква овчица.Козината и е гъста и става за чепкане хахахах,а още не сме взели гребен.Утре от ветеринарната клиника ще купим,но има страшно много модели и незнам на какъв да се спрем.Може ли някой да ми помогне.Да покаже снимка на подходящ гребен.Благодаря!

Аз ползвам фурминатор, но на вас ви е рано за него ...

А за разходките питайте ветеринара, не по форумите...
User's Signature

Качена снимка

#6680 Потребителят е офлайн   vinek Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 16 January 2012 - 02:56 PM

фурминатор ли ползваш за разресване :ab_041:
......интересно.............
User's Signature

In a moment of peace