Въпроси и отговори / за хъскита
Публикувано: 17 March 2008 - 12:30 PM
Тара определено не е страхливо Хъски!!!
Няма страхливо хъски ;)
Публикувано: 17 March 2008 - 12:34 PM
Публикувано: 17 March 2008 - 12:48 PM
Хъскито не е по-силно от пита, по простата причина, че пита го превъзхожда на килограми. Ако кучетата са с равни килограми, тогава чисто физически могат да имат равни сили. Иначе най-общо казано всяко хъски е просто като парцал в устата на един пит, който е имал вече опит.
п.с. има и страхливи хъскита.

JulyVell Siberians
Публикувано: 17 March 2008 - 01:00 PM
Цитат
Е...така е при животните, няма как, Бела е по- голяма и докато не и се поклонят останалите, по-малките и неопитните, не става...не и се сърди, аз много я обичам,изгледа 8 дечица от първото раждане милата, нито едно не умря, тя е герой
Публикувано: 17 March 2008 - 01:26 PM
С мерак и внимателно наблюдение от страна на стопанина ще се получи.
Anuk, да, тук всеки споделя,описва ситуации, търси помощ, пише мнение, становище и дава съвети, доколкото му е в компетенцията, не винаги правилно.Не смятам, че се "джавкаме" с bushkata:просто всеки си отстоява позицията и си я защитава.А аз съм свидетел на станалото, да и на това отгоре бях и уплашен свидетел.Освен това много внимателно наблюдавам Тара при ежедневните ни разходки и нали не мислиш, че не бих обърнала внимание, ако тя проявява агресия?!Тъкмо обратното, на моменти ме е яд, че е толкова доверчива при всяко запознаване.Явно останалите кучета, особено по-големите строго спазват йерархията, с която ние не винаги ще бъдем съгласни.
През последните разходки, след като ни мина разгонването забелязвам промяна в поведението й: не е агресивна и не търси скандали, но започва да отхвърля доминацията на по-големите и по-силни кучета.Това какво е: проява на характер, на достойнство или вид защита? :blink:Може това да е част от растежа, не зная, но има промяна: ставаме самостоятелни и горди.
Публикувано: 17 March 2008 - 01:32 PM
Цитат
Цитат
Е...така е при животните, няма как, Бела е по- голяма и докато не и се поклонят останалите, по-малките и неопитните, не става...не и се сърди, аз много я обичам,изгледа 8 дечица от първото раждане милата, нито едно не умря, тя е герой
не се сърдя ако моята Бета беше легнала на земята без да се защитава всичко щеше да свърши още с първия бой а сега съм сигурен че ако се видят пак ще се бият
Публикувано: 17 March 2008 - 08:17 PM

JulyVell Siberians
Публикувано: 18 March 2008 - 03:40 PM
Публикувано: 18 March 2008 - 03:44 PM
Вършат работа да не цапа в къщи, но за друго просто забрави, че могат да са надеждни.

JulyVell Siberians
Публикувано: 18 March 2008 - 05:05 PM
Арес една сутрин като видя, че слагам гащите на Тара в парка като започна да вие и да се дърпа от каишката си...направо ужасен вълчи вой. :sarkastichen: :sarkastichen: :stop:Няколко човека се показаха на терасите да гледат цирка долу.Стопанката му едва го удържа да не ми се спусне отгоре, а Тара и тя му удари един гласовит протест, макар че в нормална ситуация си ги приемаше без възражения.Кой знае как ще караме следващото разгонване? :rolleyes:
timonix за пускане на мъжко, като е още малка не е препоръчително.Така и майката може да пострада с такива рискови бременности.А поколението - не се знае как ще го износи в тази младенческа възраст.Аз бих изчакала, но ти си решаваш.
Публикувано: 18 March 2008 - 05:28 PM
Публикувано: 18 March 2008 - 05:45 PM
какво ти възпитание
Анук като беше разгонена разходики
само рано-рано сутрин докато няма никого
и късно вечер
няколко пъти се по успахме и
каква картинак бях на двапъти ;D ;D ;D
сега ми е смешно
Излизаме, а пред входа вече се заложил един бездомен Табуретчо, както и да е
опазихме се от него и тръгваме да се прибираме, но вече
почнаха да щъкат кучетата по парка
и един приятел на Анук аляски маламут
направо дотЪрча сам, а той доста голям
няма опазване
И аз какво, каво - гушнах Анук
Табуретчо ми се пречак отпред
Рекс ми се качил с предните лапи на гърба
аз посредата с Анук на ръце, която много доволно се оглежда
каква е тази суматоха
представете си каква каринка бяхме.
:blink:
Публикувано: 18 March 2008 - 05:50 PM
А тези нашите ухажори като си ги хванаха ние се дръпнахме настрани и уж се скрихме от погледите им,но....напразно.....след 5 мин пак дойдоха и така няколко пъти.Само да ги изпуснат за секунда от поглед и те при нас.А с улични досега не съм илала проблем :rolleyes: