Въпроси и отговори / за хъскита
Публикувано: 06 January 2009 - 10:23 AM
Публикувано: 06 January 2009 - 01:11 PM
Публикувано: 06 January 2009 - 01:59 PM
Публикувано: 06 January 2009 - 02:51 PM
Публикувано: 06 January 2009 - 08:38 PM
Пращам много целувки на Максито от мен и Бленуш! :wub: :wub:
То и аз напоследък съм се стреснала. Някви олигофрени пускат парченца месо вътре с бръснарски ножчета. :huh: А пък диването ми както обира всичко... да пази Годпод. Като е на повод съм спокойна, не взима, но пусна ли я :rolleyes: Ако хване нещо --> бягане, викане, замяране...По едно време бях чула, че слагат в хляб отрова, и го хвърлят по улиците с повече бездомни животни. Така бяха отровили котенцата в един квартал близо до вкъщи! Предупреждавам всички да внимават и очите винаги на 8! Не давайте на кучо да си взима боклуци от земята или да пие от локви, фонтани и т.н.! Кучето на едни познати почина наскоро от отравяне, точно заради нещо налапано от улицата. :(
П.с. Може да съм малко параноична, ама безопастността на 1-во място!

http://www.vbox7.com/play:d880ab65
Turn the lights down low, take it off, let me show, my love for you is insatiable...
Публикувано: 06 January 2009 - 09:28 PM
Цитат
Пращам много целувки на Максито от мен и Бленуш! :wub: :wub:
То и аз напоследък съм се стреснала. Някви олигофрени пускат парченца месо вътре с бръснарски ножчета. :huh: А пък диването ми както обира всичко... да пази Годпод. Като е на повод съм спокойна, не взима, но пусна ли я :rolleyes: Ако хване нещо --> бягане, викане, замяране...По едно време бях чула, че слагат в хляб отрова, и го хвърлят по улиците с повече бездомни животни. Така бяха отровили котенцата в един квартал близо до вкъщи! Предупреждавам всички да внимават и очите винаги на 8! Не давайте на кучо да си взима боклуци от земята или да пие от локви, фонтани и т.н.! Кучето на едни познати почина наскоро от отравяне, точно заради нещо налапано от улицата. :(
П.с. Може да съм малко параноична, ама безопастността на 1-во място!
Права си мойто диване беше напипало некво парче от пица от итя готините от 50 стотинки и си виакм бре посред зима оставено точно на тротоара и като видях че я захапа направо имам чувството че и разчекнах устата ма и няма нищо още не и пада долната челюст ;D
Публикувано: 06 January 2009 - 11:18 PM
Публикувано: 06 January 2009 - 11:21 PM
Сега пак отвреме на време изравя по някое котешко... но много рядко.
А иначе и в нашия квартал имаше един п-д, когато хвърляха месо с отрова заради уличните... Това май е обща практика в Бг. :(
Публикувано: 06 January 2009 - 11:25 PM
Публикувано: 06 January 2009 - 11:36 PM
Цитат
Как да го кажа Чара захапа преди месец едно такова и аз го извадих от устата ;D е от тогава не съм гнуслив ;D и почнах да се отешавам че това е просто сдъвкана храна :blink:
Публикувано: 07 January 2009 - 12:00 AM
Публикувано: 07 January 2009 - 11:19 AM
Цитат
Аз пък една сутрин ставам и съм се запътил към балкона да взимам кучето за разходка. Отварям балкона и какво да видя :o Нашия ловец си беше хванал гълъб и си го хапваше. :rolleyes: Няма да описвам каква беше картинката. На 8-ят етаж живеехме и прозореца беше отворен, направо... не знам! Не яде акита, ама като види нещо с крила и подивява...
Публикувано: 07 January 2009 - 02:18 PM
[/quote]
Не сте единствените които обичат хвъркати и пернати. Нямате си напредстава колко пъти съм й вадила от устата лястовички врапчета гълъби да не говорим за кокошки
Публикувано: 07 January 2009 - 02:21 PM
Аз пък една сутрин ставам и съм се запътил към балкона да взимам кучето за разходка. Отварям балкона и какво да видя :o Нашия ловец си беше хванал гълъб и си го хапваше. :rolleyes: Няма да описвам каква беше картинката. На 8-ят етаж живеехме и прозореца беше отворен, направо... не знам! Не яде акита, ама като види нещо с крила и подивява...
[/quote]
Не сте единствените които обичат хвъркати и пернати. Нямате си напредстава колко пъти съм й вадила от устата лястовички врапчета гълъби да не говорим за кокошки
[/quote]
Веднъж като захапа една кокошка и няма пускане обаче тя си ми е културна и 1во започна да я скубе и може би след това имаше намерение да я яде ;D
Публикувано: 07 January 2009 - 03:59 PM

JulyVell Siberians
Публикувано: 07 January 2009 - 08:13 PM
Публикувано: 07 January 2009 - 10:04 PM
Цитат
Доколкото знам ако изака глисти процедурата трябва да се повтори след 2 седмици.И така през 2 седмици докато не се изчисти.Попитай вета си за всеки случай ;)И не се тревожи толкова ;) ;) ;)