Въпроси и отговори / за хъскита
Публикувано: 05 September 2009 - 02:47 PM
Поне поредният мит беше развенчан . . . защото само слушам колко дива и хищническа игра имат, а моят , както каза и runtime_error , никога не се блъска , не напада и като цяло има много внимателна игра . . . все едно докато играе се грижи и за другите, които участват в играта . . .нещо, което не съм забелязала при други кучета . В смисъл някакви лабрадори все гледат да легнат върху него и тн.
Благодаря за пояснението!
Благодаря за пояснението!
#3805 Guest_konsa_*
Публикувано: 06 September 2009 - 11:09 AM
Цитат(Art @ Dec 9 2007, 04:44 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат
Сега забелязах, че на лявата ноздра има раничка. Все едно се е порязал.
И го намазахме с някакво прахче Сулфатиацол за рани. Ще му мине ли от него? И дали направихме добре или трябваше да го оставим само да зарастне?

:)
Публикувано: 06 September 2009 - 07:12 PM
То това не е баш за въпроси и отговори въпрос, ама карай. Тук всичките теми отдавна са станали на говорилня:(
Джек мрази дъжда.
Гнус го е от калта, от локвите, ако може да хвърчи навън над тях ще е супер.
Ако трябва да стоим по-дълго навън на мокро и дъждовно по смъртно няма да седне или да легне на мокро.
Голяма претенция става като вали дъжд.
Но поне изключително рядко се прибираме кални.
Джек мрази дъжда.
Гнус го е от калта, от локвите, ако може да хвърчи навън над тях ще е супер.
Ако трябва да стоим по-дълго навън на мокро и дъждовно по смъртно няма да седне или да легне на мокро.
Голяма претенция става като вали дъжд.
Но поне изключително рядко се прибираме кални.
Публикувано: 07 September 2009 - 04:35 PM
Много обичам да чета хъски - раздела
Наскоро ми стана интересно дали има няколко вида хъскита, като едните са дългокосмести, а други - не толкова ... Дали тези "видове" са просто породата хъски и породата аляски маламут или наистина има дългокосмести хъскита? Скоро се запознах с едно хъски, което имаше доста дълга козина, почти колкото на самоеда (но НЕ колкото него).
Предполагам сме в точната тема за този въпрос
Благодаря предварително.

Предполагам сме в точната тема за този въпрос

Благодаря предварително.
Публикувано: 07 September 2009 - 05:12 PM
Няма няколко вида. По стандарт косъма не се дели на типове. Средно дълъг с добре изразен подкосъм.
Публикувано: 07 September 2009 - 08:39 PM
Цитат(North face @ Sep 7 2009, 06:12 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Няма няколко вида. По стандарт косъма не се дели на типове. Средно дълъг с добре изразен подкосъм.
Благодаря за отговора.
Значи това се счита като порок, или просто кучето не е чистокръвно, незнам .. Понеже не съм запозната много с него и не знам дали има родословие. Но не е маламут със сигурност.