Dog.bg Форуми : Въпроси и отговори / за хъскита

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (393 Страници) +
  • « Първа
  • 251
  • 252
  • 253
  • 254
  • 255
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Въпроси и отговори / за хъскита

#5041 Потребителят е офлайн   xael Икона

• Perfect Stranger
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 08 July 2010 - 11:42 AM

Оставяш го само...и това е. В най-лошия случай ще пищи известно време, ще изяде каквото не е прибрано и скрито от него и ще се кротне.
User's Signature

Five exclamation marks, the sure sign of an insane mind.
Sindarin Siberian husky kennel

#5042 Потребителят е офлайн   nedelina5 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 July 2010 - 02:42 PM

Въпрос :Хубаво я научихме да пишка и ака на терасата сега как да я научим , че вънка трябва да пишка и ака.Изкарвам я и бърза като се прибере да се изпишка?
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#5043 Потребителят е офлайн   Flawless Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 July 2010 - 03:45 PM

Показване на мнениетоnedelina5, в 08 July 2010 - 02:47 PM, написа:

Въпрос :Хубаво я научихме да пишка и ака на терасата сега как да я научим , че вънка трябва да пишка и ака.Изкарвам я и бърза като се прибере да се изпишка?

Има време . . . няма нужда да я учите на това, защото тя сама ще си се научи . . . не зависи от вас.

И Неро като беше малък и като му се пишка или ака и издивяваше докато не се приберем . . . един ден както си вървяхме и сам си клекна да пишка . . . беше радостно похвален и след няколко пресечки се изака . . . оттогава все на вън . . .Край на историята! Не се ядосвайте на кучо, не го държте сто часа навън с надеждата, че в един момент няма да може да издържи и ще де изпишка, защото упорито си стискат . . . Когато му дойде времето ще почне да пишка навън . . .
User's Signature

Качена снимка

#5044 Потребителят е офлайн   VlaDko_ Икона

• Member
  • PipPip
Публикувано: 12 July 2010 - 01:43 PM

Здравейте на всички, напоследак имам един много серизен проблем с моето куче, подуши ли храната която ще му давам и направо се побъзква озверява и става хипер нервна, след като и я дам я изяжда на един дъх, и все едно нищо не е яла. Не знам какво да правя вече кучето е хъски на 4 месеца храня го 2 пъти дневно, ако има някой който да даде съвет ще му бъда много благодарен.
User's Signature

Качена снимка
The definition of love is as follows: "A profoundly tender, passionate affection for another person."
Love is the love. I believe in love!

#5045 Потребителят е офлайн   nushcho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни, архитектура, изкуство, рисуване, фотография, история, музика, пътуване, забавление:)))
Публикувано: 12 July 2010 - 05:01 PM

Показване на мнениетоVlaDko_, в 12 July 2010 - 01:48 PM, написа:

Здравейте на всички, напоследак имам един много серизен проблем с моето куче, подуши ли храната която ще му давам и направо се побъзква озверява и става хипер нервна, след като и я дам я изяжда на един дъх, и все едно нищо не е яла. Не знам какво да правя вече кучето е хъски на 4 месеца храня го 2 пъти дневно, ако има някой който да даде съвет ще му бъда много благодарен.

На 4 месеца трябва да се храни ако не ме лъже паметта 4 пъти на ден.Има специална тема в раздела за храненето там пише точно на колко месеца по колко пъти трябва да се храни.
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#5046 Потребителят е офлайн   Flawless Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 July 2010 - 03:31 AM

Показване на мнениетоVlaDko_, в 12 July 2010 - 01:48 PM, написа:

Кучето се държи така, защото наистина е гладно и на четири месеца е престъпно да му се дава два пъти на ден!!!!!!!!!!!!!!!!!! Както е писано погоре - 4 пъти е добре!
User's Signature

Качена снимка

#5047 Потребителят е офлайн   teodoron4o Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 July 2010 - 04:23 PM

Здравейте на всички не знам от каде да почна да питам: ))Многа са яки тези хъскита.Взехме си един палавник който много си го обичаме, но мн неслуша а пък и за първи път гледаме куче ама такова чудо : )) ама е весело при нас.Един ден го бях пуснал с други кучета да тича, с едното се сбиха и ръба на устната се разкърви след това се зачерви и взе да му педа козината около 0,5 кв см. мислех си че е от охапването казах на вета но това небило мн обезпокояващо.Това петно взе да се разширява и пак пери вета при което той ме успокои че не е нищо сериозно.За капак на всичко,нашия нехранимаико драсна след едно др. хъски и го блъсна кола:((счупи му крака задния,последва операция.С шина е в момента и ще се оправи така казват,а пък като гледам вече взе мн да полудява и май ще е махаме скоро.Но след катастрофата 2-3 дни му се наду единия клепач- горен и така взе да редува клепачите вета ми препоръча едно праскало да го мажа.Минават нокто спрем след 2-3 дни пак се появяват и петното на устната също,изтърга му от устната малко проба не било гъбички и кърлежи,алергия маи ама към какво???Сега му смених храната да видим.Но ми прави впечатление че като излезем на вън и клепачите му се зачервяват,мислех си че е от пролетта и разните там летящи ама тя свърши,а проблема си остава.Моля някой ако се е сблъсквал с такъв проблем или има идея от какво може да е тази алергия и как да се справим с нея да пише.Благодаря ви предварително:)))
User's Signature

Качена снимка

#5048 Потребителят е офлайн   Tali Икона

• EVERLASTING
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 17 July 2010 - 04:32 PM

аз бих сменила вета...

#5049 Потребителят е офлайн   Flawless Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 July 2010 - 10:26 PM

Определено смени вета, защото само ти взима парите . . .Отиди при втори, трети, ако трябва и така . . .
User's Signature

Качена снимка

#5050 Потребителят е офлайн   k1champion Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 July 2010 - 10:55 AM

Преди малко бяхме на разходка и Тара изведнъш се спря на едно място и почна сякаш да се напъва да повърне все едно човек и повърна, но нямаше нищо само стомашен сок не си повърна храната и имаше като че ли пяна :dh_188: От какво може да е станало така, жизнена е, играе си няма никакви други оплаквания има апетит ?
User's Signature

Качена снимка

#5051 Потребителят е офлайн   xael Икона

• Perfect Stranger
  • PipPipPip

Публикувано: 19 July 2010 - 11:52 AM

Ако е яла трева е ясно защо. Джек му е редовен номер да повърне след като е ял трева. В повечето случай не повръща нищо освен стомашен сок и тук-там някой треволяк.

ПП: За храненето на 4месечно куче два пъти дневно.
Джек от както го взех го храня два пъти на ден. През деня нямаше никой вкъщи който да му дава ядене за трети или четвърти път. И той си свикна. Не виждам да е останал недорасъл или недохранен. Напълно нормално е за малко куче да яде като невидяло и после да се държи все едно нищо не е хапнало. В момента бебешора, който е вкъщи се храни 3, понякога и 4 пъти на ден, ако преди това се е изморила много яде като разпрана.
Не всеки има време да храни бебе куче по 3-4 пъти на ден.
User's Signature

Five exclamation marks, the sure sign of an insane mind.
Sindarin Siberian husky kennel

#5052 Потребителят е офлайн   k1champion Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 July 2010 - 02:22 PM

Еми нямаше трева само пяна стана :dh_188:
User's Signature

Качена снимка

#5053 Потребителят е офлайн   Spikes Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 July 2010 - 03:56 PM

Да не е ларингит?
Тогава "повръщат" пяна.

#5054 Потребителят е офлайн   k1champion Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 July 2010 - 05:23 PM

НЯмам представа има ли някакви други симптоми :dh_188: Утре на лекар за по сигурно.
User's Signature

Качена снимка

#5055 Потребителят е офлайн   Spikes Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 July 2010 - 06:36 PM

Кашляне, също може и да текът лиги.
Но когато моето беше болно от ларингит, имаше само кашляне

#5056 Потребителят е офлайн   k1champion Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 July 2010 - 07:04 PM

Ми не кашля и лиги няма и си има апетит и си скача и си тича .... Вие с какво се лекувахте ?
User's Signature

Качена снимка

#5057 Потребителят е офлайн   Spikes Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 July 2010 - 01:21 AM

Антибиотик и рибено масло.

#5058 Потребителят е офлайн   Ариел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 July 2010 - 06:31 PM

Свиквай-стомасите са им слабо място и често по този начин се облекчават.Не е задължително да изкара нещо,освен течност.Ако почне постоянно-това вече е сигнал да бягаш на вет.Но жизнено ли е,има ли апетит и никакви други симптоми за дискомфорт-това си е тривиално изкарване на стомашен сок с цел прочистване.А за 4 месечното хъски,хранено два пъти-да,може,но и дозата да му е адекватна на целия дневен порцион.Ако е нервно,храни го след разходка,като изчакаш поне 10 мин да се успокои физически,че може да се нагълта като гъсе и да повърне после несмляна храната.По принцип аз не храня Арес преди разходка.Така и навън по-лесно го викам с някое лакомство,понеже и не е от ящните.За петното на кучето със шина-много ми прилича на микоза,но най-добре втора лекарска консултация и да пише в раздел ветеринарен кабинет.
User's Signature

....нито дъжд,нито смях,нито слънце....

#5059 Потребителят е офлайн   vip_stan4o Икона

• Member
  • PipPip
Публикувано: 21 July 2010 - 10:13 PM

Здравейте,искам да попитам колко кг и каква височина при холката бяха вашите хъскита на 6 месеца,мойта Киара е на 6 месеца и 10 дена и ми се вижда дребничка,но вие кажете...слагам и снимка... :smile:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#5060 Потребителят е офлайн   Toshacio Икона

Публикувано: 22 July 2010 - 05:03 PM

Здравейте аз съм нов :rc_036: та много искам да си взема хъски но живея във апартамент със нашите и незнам дали ще е удачно.. значи кучето ще се шири из хола който е големичък коридор и около 5м тераса (нашите са във др стай) та как мислите ? :)

• (393 Страници) +
  • « Първа
  • 251
  • 252
  • 253
  • 254
  • 255
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

8 потребители четат тази тема
0 потребители, 8 гости, 0 анонимни