Vesela_5, в 11 November 2013 - 12:34 PM, написа:

Относно пилешкото месо, аз лично съм купувала само цели пилета на Градус, охладени, които си порционирах и замразявах сама, поне за да знам, че нямат добавена вода. Бутчетата им бяха нормален размер. (СКЪПО!!!)
Купувала съм бутчета и на бургаската фирма Чикън груп, чиито бутчета са двойни като размер! И съм сигурна, че 100% са били инжектирани с хормон на растежа. Ей за това не храня с месо вече, просто скапана химия отвсякъде, и това ме фрустрира. Имам доверие на Акана и затова храня с тази храна, не ми се дават пари по доктори за колити, гастрити, разтройства, падащи козини и тем подобни проблеми.
Именно. Нито Градус , нито другите са стока вече. Просто , защото в България няма производство, няма икономика. Всички правят луди печалби от измами, престъпления и безумни надценки. Всичката хранителна промишленост е 5-6-то качество. Aз на моето за експеримент съм давал разни салами, луканки, сирена да подуши и няма да ти кажа какъв ужас се чете в очите му при подушване.
Бизнеса със суха кучешка храна е за милиарди долари. Хората държат на качеството, примерно на сериозните марки пише ден,час,месец,година на производството, пакетирането и до кога е годна. Да и в Западна Европа има корупция, но да не забравяме, че тези продукции са правени там за техния пазар. А те имат покупателна способност, закони, санкции и т.н. За пример : На мои приятели в Финландия , ветеринаря им не препоръчва Роял Канин - както е в България и ще те одруса , и набута в ръцете , а препоръчва други марки.
Иначе, да пробва с Флатазор:
1. Малко по-евтина се намира от Акана в момента на пазара.
2. За АСТ мога да кажа, че е доволен, щастлив и я яде с удоволствие. Имат промоции някакви, и за 2 и повече кучета, мисля, че е добра оферта като цена - качество. Ще споделя, че съм опитвал лично Нутрам , Флатазор на вкус, ами и на мен ми допада вкуса им.

От Флатазора козината му е по-мекичка.
Иначе, в редки случаи добавям ябълки, круши, черен свински дроб, и глави и кожи от сьомга и пъстърва в менюто . Няколко дни яде само това,