Коя е най-добрата кучешка храна?
Публикувано: 28 July 2008 - 12:18 PM
Публикувано: 07 August 2008 - 08:45 AM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 20 August 2008 - 04:45 PM
това е по общо от брошурата, аз имам 6 кучета давам от карокрок , не като основно и постоянно хранене, и съм доволна, котката яде основно от 10 месеца карокат и е в чудесна кондиция.

господ да ни пази от приятели, от враговете се пазим сами.0888183312-anna
www. newagrotec.com www.balkanav.com www.karakachan.org
Публикувано: 20 August 2008 - 06:10 PM
Цитат
Цитат
мен ме притеснява цената струва ми се прекалено евтина за да е хубава
доста често цените не са "индикатор" за качеството. Днес броих цената на толково рекламиран Вискас за да го сравня със консерва риба тон или скумбрия, Вискас (плик) струва 0.82 лв -100гр, риба тон(метална кутия) 1.33 185 гр, това прави риба тон за 100 гр -0.72 лв или за всики 1кг разлика става 1 лев! при това във Вискас качество на съставки не стават за хора и % на чисто риба(месо) по малък от 4%.
С други думи 1 консерва риба тон + 4кг картоф(или сос от царевично нищеце) ще се равни на 46 плика Вискас. :o
Може би не съм много точна, но горе-долу цената на плик Вискас трябва да е 13-20 стонитки! и това считано от хранителни стоки от магазин на дребно със ДДС. Разликата 0.13 и 0.82 на 1 кг около 7 лева - а колко струва реклама по ТВ? милиони! плащаме от своят джоб за да ни убеждават че точно тези храни са най добри.
Така че може да се намири хубова храна по ефтина, но не известна,защото не харчи пари на реклама или скъпа и известна, защото харчи пари за реклама.
Има 2 варианта на избор или плащащ за реклама или за хубова храна ;)
п.с. има и ефтина не известна храна, която никак не е хубова :(, така че дигаш чувала на горе и четеш какво е вътре

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!

училище
Публикувано: 21 August 2008 - 11:23 AM

Публикувано: 21 August 2008 - 11:44 AM
Цитат
При нас Любимец-а е по - евтина от Кани и имаше една... Форте май беше, ама аз избягвам да го купувам.

Публикувано: 21 August 2008 - 06:19 PM
Цитат
Колежке, ама с много лека ръка съдите! По какво точно преценихте, че гръцките боклуци са по-добрите боклуци? То па бива меркантилност, ама...
Публикувано: 21 August 2008 - 06:35 PM

Публикувано: 22 August 2008 - 11:56 AM

Публикувано: 22 August 2008 - 04:48 PM
Цитат
Наистина няма място за сравнение. Мисълта ми, че е крайно време зоомагазините да се позиционират, да налагат качествени продукти, полезни за животните, а не просто продават каквото се търси от разни мъчители на кучета. Просто е добре да разберете, че тоя дето иска да си "подсили" кучето за два лева не е Вашия клиент. Просто го изгонете. С препоръката на един боклук пред друг сме съпричастни със страданията на псенцата. От такива хора няма полза - нито бизнес, нито удовлетворение. И още нещо, макар, че темата е "най-добрата храна", такава наистина няма. Има различни животни, различни възможности. Една храна носи едни ползи, другата - други.
Публикувано: 22 August 2008 - 05:45 PM

Публикувано: 24 August 2008 - 11:17 AM
Вчера бях в зоомагазин, жената е добра душа грижи за улично куче, но!
- Дойдох със своето куче, исках да го почерпя с нова храна за да видя дали ще яде, женато допусна тук следните грешки:
1. Кучето ми испюва една монстра на пода (злояд :wub:), друго куче това изъяде. Това не е гигиенично.
2. Жената реши че може да почерпи моето куче с друга храна-и даде му без да ми попита дали моето куче има алергии.
- Помолих да ми раскаже за съставки на храна с коя почерпи моето куче. След 5 минути мъчене намери реклама в която беше исписани съставки на тази храна.
Моите забележки към всички продавачи на кучешка храна:
1. Помните вашиет клиент е куче! и вие трябва да защищавате негов интерес пред негов стопанин! Стопаните често не знаят как и с какво да хранят кучето(котката) си.
2. Бъдете готови да раскажете за храна коя продавате - съставки ,страна на производителя, срок на годност, своето мнение и мнение на други куповачи. Доста често хора продават нещо за което не знаят НИЩО!
3.Икономични храни. Разбирасе трябва да продавате храни на всеки джоб... но в интерес на куче(котка) и собствен (трябва да имате "лице") вместо да продавате същите храни кои има в супермаркети да предложите замяна? Може би не цела от рода "пилешко с ориз", но един рецепт за домашно готвена храна от ориз и цаца+ витаминен микс? От опит варени пилешки шийки с ориз и витамини по хубови и по ефтини от Педигри или Фрискас :OK:
4. Разбирасе няма идеална храна, това кое много добре за едно куче за друго не става, трабва да има разнообразие, но от храни, а не пакетиран боядисван смет!

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!

училище
Публикувано: 24 August 2008 - 11:51 AM