Цитат
Коя е най-добрата кучешка храна?
Публикувано: 20 December 2008 - 11:05 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 20 December 2008 - 11:26 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Ти какво си предприел, за да си понесат последствията?
Цитат
хем съм зъл хем и небвалици говоря.
За какви небивалици става дума,за това,че получаваш безплатна храна от някоя фирма или за какво?
Щото не разбирам.
Ако можеш разясни ми за да ми стане ясно.
:mazohist: :mazohist: :mazohist: Yane,ти добре ли си бе човек ???? :Абе, ти чуваш ли ме?!: :Абе, ти чуваш ли ме?!: :Абе, ти чуваш ли ме?!: Ех bushka разкриха те !! ;D ;D

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !
Публикувано: 20 December 2008 - 11:29 PM
Цитат
Чакам оферти, че знаете - по Коледа разходите са големи.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 20 December 2008 - 11:31 PM
Публикувано: 21 December 2008 - 12:06 AM
Цитат
Цитат
Това е така ,до сега са получавали безплатна хране само един -двама ,а сега може да получат повече.
Публикувано: 21 December 2008 - 12:38 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Това е така ,до сега са получавали безплатна хране само един -двама ,а сега може да получат повече.
:huh: :huh: :huh:

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !
Публикувано: 21 December 2008 - 10:58 AM
Цитат
Аз не съм против храненето със суха храна,но има компании,които не се интересуват от здравето на животните.
Много от големите фирми купуват продукти от Китай само и единствено да поевтинят своята продукция.
Аз съм сигурен,че готовите храни са по-добри от домашната манджа.
Притеснява ме факта,че ние българите бързо забравяме всичко.Ние сме с робска психика.Вижте какво правят гърците.
Когато някой прави грешки,то този някой трябва да си понесе последствията.Още повече,че тези грешки струват живот.
Затова тези ,които грешат задължително трябва да си понесат последствията.Понякога(в криза например)те може и да фалират.
На защитниците на тези фирми в този форум мога да кажа-на вас ви е платено за да защитавате тези компании.
В Германия имаше подобен случай и се оказа,че тези които рекламират различни фирми по форумите получават безплатна храна.Това не е новост.
Абе, ти прочете ли въобще за какво става въпрос?????
Защото пак пишеш глупости.
А колкото до това, че някой ми плаща за това да го рекламирам, не съм точния човек за подобна дейност.
Публикувано: 21 December 2008 - 08:31 PM
Цитат
Шушляк, всички марки са хващани в издънки.
Някои доста повече и по-често от други.
А който има котка досега трябва да е схванал, че не трябва да храни с гранули ако държи на нея.
Не ми стана ясно за orijen (6 скумрии) понеже и аз храня с нея,
освен това за котките, нещо за кучета имаш ли кво да сложиш като линк
да прочетем.
И понеже си идейно парче, ти коя храна или пък какъв начин на хранене предлагаш.
Публикувано: 30 December 2008 - 10:36 PM
Цитат
Цитат
;D Каза дайте ми шоколад ;D
:sarkastichen:

Публикувано: 31 December 2008 - 10:24 AM
Цитат
108 лв.е орижена само рибата е 114 :->)
Публикувано: 31 December 2008 - 11:30 AM
Цитат
Цитат
108 лв.е орижена само рибата е 114 :->)
Къде това? На мен ми казаха в Дружба 118 и 124 лв :-

Публикувано: 31 December 2008 - 02:49 PM