MyDuality, в 10 January 2011 - 10:23 AM, написа:
А да и ЕУКАНУБА на светобно ниво е храна под всякаква критика ... аз пуснах няколко поста по нагоре относно наи-лошите храни...
не мога да разбера защо поставяте гранулите на такава висута ...аз ги използвам както ние използваме хляба .... вчера за вечеря , дропчета с гранулки , закуската днес беше само гранулки (като мързелив варянт) но след това цял ден се хапват мръвки , супи , плодове , зеленчуци , витамини , калции и 1 таина съставка :Д
Чета те, чета те и си мълча ли мълча, ама тва вече на нищо не прилича.
Кога си взе куче, кога стана специалист по храните? Ти прочела ли си нещо изобщо за хранене или само постове и мнения трупаш?
А този списък който си сложила, ами извинявай ама ако на мен ми платят ще изтипосам списък, на който начело ще е най-мизерната храна от левче/килото, пак ли ще му вярваш, че е най-качествената?
Някой тук изобщо прави ли разлика между класове в храната и знае ли изобщо защо се ползват тези начини на наричане? Или само си спорите тук гранули срещу натурална храна? Ми то е абсолютно безсмислено да се води този спор, поради една причина - има качествени гранули има и неправилно балансирано натурално хранене.
Но да се слагат всички гранули под един знаменател или да се обяснява как е много полезно да се храни кучето със свинко само, еми безсмислено е.
MyDuality, ако даваш на кучето си това, което си изброила, има огромна вероятност много скоро да станете редовни посетители на някой лекарски кабинет.