Боксер
Публикувано: 05 December 2007 - 11:50 AM
Цитат
Ами Рокси засега е затваряме в кухнята и обезопасяваме всичко там.За сега нищо не прави,но напук пишка и ака като ни няма
Виждам ,че правиш опити да се справиш с малкото дяволче.Искрено вярвам,че Рокси ще се преваспита и някои дан ще се похвалиш с едно наистина васпитано и интелигентно куче.:)
Цитат
;D Нямам боксер за съжаление,имам две чау-чау.Обаче на поляната на която ходим има два и едно бебе. :blink: Но пък това за белите всеки го може не само боксера :yahoo:
Еи какво от това че нямаш боксер това неозначава, че не си натрупала опит при отглеждането на кучета,много от нещата при отглеждане и възпитание са еднакви при всички породи .:)
Пусни някоя снимчица на твиоите лубимци и боксерчетата с които си играета в парка.:)
Публикувано: 05 December 2007 - 12:31 PM
С две ръце гласувам да пуснеш снимки. :yahoo:
Публикувано: 13 December 2007 - 09:14 PM
Мерси и да напомня на 1 потребител/ка, че още си чакам снимките... :yahoo:
Публикувано: 17 December 2007 - 05:50 PM
Цитат
pe4eniq135 много се радвам за малката сладурана видимо е попаднала при добри хора които с удоволствие я отглеждат.А какво става с останалите кученца от кочилото на Шайла?
Този седмица посетих CACIB-a провел се в София.На изложбата имаше само един представител от тази порода (пясачна боксерка).Някой може ли да ми каже кое е това куче и от БГ ли е то?Ето я снимката:

П.С:Снимката не е правена от мен.
Този седмица посетих CACIB-a провел се в София.На изложбата имаше само един представител от тази порода (пясачна боксерка).Някой може ли да ми каже кое е това куче и от БГ ли е то?Ето я снимката:

П.С:Снимката не е правена от мен.
Ova e Fila von Feketic, poveke informacii na www.boxer.com.mk Pozdrav!
Публикувано: 17 December 2007 - 06:52 PM
Много ти благодаря D-A-R-K-O за информацията!Мислех си че никой няма да ми отговори на въпроса.Виждам, че Fila Von Feketic e шампион на България!!!Браво! :blink:
А този неен бебок е много сладък, въпреки че е извън стандарта.Ако имаш още снимки бих те помолила да къчиш една две. :izcherven:
А този неен бебок е много сладък, въпреки че е извън стандарта.Ако имаш още снимки бих те помолила да къчиш една две. :izcherven:
Публикувано: 17 December 2007 - 07:24 PM
Защо да е извън стандарта?Еее не споря,ами само питам защото ми е интересно.Понеже съм виждала само пясъчен боксер,тигров и много тъмен,който май пак се овди тигров,а просот ивиците са му много гъсти.Но това бебе е уникално,наистина е много сладко :wub: А как се получават белите?
Публикувано: 17 December 2007 - 08:30 PM
Цитат
Цитат
А в моя квартал има бял боксер n) Това не се ли приема?
белия цвят е бил забранен някъде след първата св. война, тъй като тогава нашия клоун и палячо е бил войник, в истинския смисъл на тази дума и се е виждал много добре при атака. От противниците снайперисти... минало... вече забравено.
Ето го отговора. ;)
Цитат
А как се получават белите?
Всичко е въпрос на ген, по някога от родословни родители със стандартни цветове се раждат и бели бебоци.Аз съжелявам ,че са се наложели тези промени,но...
Публикувано: 26 December 2007 - 10:53 AM
Цитат
Цитат
Искате ли събота или неделя да си направим боксерска среща някъде в сф?
А допускат ли се едни такива бели сладурчовци,например договци? ;D
Мисля че няма да има проблем, за мен даже ще е удоволствие, но нека инициятора на тази идея да си каже мнението. :blink: