Боксер
Публикувано: 14 January 2008 - 05:24 PM
Най накрая се завърнах и ако още не сте се организирали може да осъществим срещата стига все още поканата да е актуална.
Ето как моите две дечица се забавляваха в големите преспи в началото на тази година. :wub:
Ивка на 4 годинки и Астра на 7 години:
Ето как моите две дечица се забавляваха в големите преспи в началото на тази година. :wub:
Ивка на 4 годинки и Астра на 7 години:
Публикувано: 23 January 2008 - 10:18 PM
Хейй къде се губите.Някой може ли да ми каже къде има ако знае де...малки боксерчета.Една приятелка ме пита, но няма много пари и търси до 50 лева някъде.Знам, че други хора са си взимали добри боксери за тези пари.Благодаря предварително и пуснете некоя снимка. :yahoo:
Публикувано: 23 January 2008 - 11:12 PM
Не е ли прекалено смешна тази сума,която сте обявили??Камо ли да говорим за добри ''боксери''...???
П.с:а с какво ще го изхранва и отглежда? :o

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 24 January 2008 - 01:48 AM
Цитат
Не е ли прекалено смешна тази сума,която сте обявили??Камо ли да говорим за добри ''боксери''...???
Не мисля, че е смешна.Един познат му го подариха.Относно сумата.На Дебси боксерката ако не се лъжа е взета за 50 лева и какво и е?Лоша ли е или пак бъркам.Ми с кво да го изхранва...с храна....и що да сме обявили.Просто в момента момичето няма супер много пари.
Публикувано: 24 January 2008 - 08:39 PM
Абе няма значение колко струва едно куче.един познат си е купил кучето за един лев.и какво от това.просто трябва да се даде нещо за кученцето.смисъл 4увала съм че ако се подари куче,щяло да му стане нещо или нещо такова но не съм сигурна да не ви излъжа.ми явно момичето няма възможност да си позволи повече пари за куче,това нв значи,че няма с какво да го храни.Ако 4уя нещо ще ти пиша.че един познат има мъжки, а другия има женска която скоро се разгонва,ако дотогава не е намерило момичето ще ти кажа. :blink:
Публикувано: 24 January 2008 - 09:45 PM
От такива съседски заплождания породите се развалят...Еди кои си има женска,други мъжки,скълъпено е следващото кучило...айде Всички са щастливи! :yahoo: Happy end!а какво става с породата-РАЗВАЛЯ се...Нали за това си има развъдници...Щом няма достатъчно пари ДОРИ за закупуването на куче...какво да говорим за по нататък...???
П.с:нищо лично...просто тезата ви е изключително смешна...За да се изхранва ЩО ГОДЕ добре едно куче на месец е скъпо...не говорим за супичките и хлебецът в къщи...а за добра храна...Също така,ветеринарни грижи(ваксини-НАЙ-МАЛКОТО....) и т.н..и т.н...Ако ставаше само с педесетте лева....
П.сс:ИИ...да си припомним...
П.с:нищо лично...просто тезата ви е изключително смешна...За да се изхранва ЩО ГОДЕ добре едно куче на месец е скъпо...не говорим за супичките и хлебецът в къщи...а за добра храна...Също така,ветеринарни грижи(ваксини-НАЙ-МАЛКОТО....) и т.н..и т.н...Ако ставаше само с педесетте лева....
П.сс:ИИ...да си припомним...
Цитат
ТУК НЕ Е САЙТ ЗА ОБЯВИ ИЛИ "СПЕШНИ" СДЕЛКИ С КУЧЕ
МОД
МОД

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 25 January 2008 - 03:23 PM
Въпросът беше съвсем различен...който не може да си позволи да отдели пари само за закупуването на кучето...какво ще говорим за по нататък...когато е подарък е съвсем различно...

www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com