Боксер
Публикувано: 26 January 2008 - 02:41 AM
Цитат
Кажи си направо какъв ти е проблема.Яаа ама какво каза преди малко за запложданията.От съседски заплождания се разваляла породата.Затова си имало развъдчици...олелелле никой не отрича труда на развъдчиците.Един прост пример...значи като има професионални футболиси, новаците нестават така ли?Човека говори за 2 кучета.Ти незнаеш абсолютно нищо за тях, но твърдиш, че породата щяла да се развали.Добре бе, като неможеш да помогнеш, защо се обаждаш?50 лева за куче и после кво...?!Леле ама тя ваксината е много скъпа бре.Аа помисли ли, че момичето може в момента да няма пари или кво...айде да плюеме.Ама да бе те Боксерите са като свине.Ядат по 3 кила манджа на ден и стават 200 кила, упсс май се обърках.Това за 1-ния лев е вярно май.Човека от който си взех Санбернара по същия начин са му подарили Ванда(Майката на Габи).Не искам да се фукам, но нека дам още 1 пример за Джордан Стафф...Човека от Хасково си има мъжко и женско.Мъжкаря няма родословие...соо лат?Това значи ли, че се разваля породата или може би като попитахме 1 международен съдия какво мисли за Габи той се обърка и каза, че е прекрасна.Моля те човек..това, че някой не е развъдчик и няма много пари незначи, че кучето му "нестава".1 татков колега му подариха пясъчния Боксер и смея да твърдя, че е един от най-възпитаните и хубави Боксери в града. :yahoo:Дано не съм обидил някой.Моля да ме извините ама малко се ядосах. ;) ;D
Публикувано: 26 January 2008 - 11:13 PM

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 27 January 2008 - 02:07 AM
Публикувано: 27 January 2008 - 08:43 AM
Иначе цените пък изобщо не могат да се сравняват(за България и чужбина)...защото примерно ако в БГ както е сега едно добро шоу куче струва примерно казам 700 до 3000 лева....е може и на горе...В чужбина цените варират-за куче домашен любимец...без големи надежди за шампион и т.н... от 1000 евро нагоре...Така че прави сметка... :huh:Представяш ли си...Те за това чужденците искат от Бг кучета да си копуват...Защото са качествени а струват малко...Но все пак стандартът на Бг не е висок....(охх съжалявам за Офа...малко се изтървах... ;D)
Таа така...
А между другото...разбрах,че боксерите имат проблем със сърцата си... :'(Това е много гадно...Също така,че като им се прави някаква операция...не трябва да се слага пълна опойка защото може да не се събуди повече...Поради факта,че са с къси муцуни трябвало много да се внимава с тези неща...За това трябва да водите любимците си само на ДОБРИ ветеринари...А не на някакви лъжци!

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 27 January 2008 - 02:58 PM
Публикувано: 28 January 2008 - 06:06 PM
Цитат
А между другото...разбрах,че боксерите имат проблем със сърцата си... :'(Това е много гадно...Също така,че като им се прави някаква операция...не трябва да се слага пълна опойка защото може да не се събуди повече...Поради факта,че са с къси муцуни трябвало много да се внимава с тези неща...
Да това е напълно вярно.Въпреки че на две от моите кучета (бабат и майката на сегашното ми куче).Когато ми копирахме ущите, слагаха пълна опойка...
Бри боксерите се срешта и друг не за подценяване проблем, понякога при раждане може да се наложи да се прави секцио.
Цитат
Ето и малко снимки на една сладурана. :blink:
Публикувано: 31 January 2008 - 09:32 PM
Разкажи малко повече за тези боксерчета, къде се намират, кои са техните собственици, родословни ли са...
Аякс добре дошъл отново. ;)Незнам дали ще може да се осъществи въобще тази среща, тъка като гледам сме само двама и каточе ли няма смисъл.
Публикувано: 01 February 2008 - 01:43 AM
Имам един въпрос към Вас собствениците на боксери :) Имат ли те проблеми при раждането заради тъпите си муцунки или това са просто митове и легенди?:) Аз нямам боксер, но на братовчед ми боксреката е бременна и ми се ще да ми каже някой, който има опит точно с боксери, а не разни хора и лекари, дето дочули това и онова...просто нямам вяра и на лекарите у нас и на кучкарите в градинките... "Не питай старило, а питай патило"...:)
Публикувано: 01 February 2008 - 07:51 AM
Публикувано: 01 February 2008 - 11:59 AM
След извършените оперативни действия в който и аз асистирах си поговорихме на дълго и широко каква е причината да изгубя кучето си.Оказа се ,че основните при нас причини са били три: ненавременна намеса, тесен таз (типичен за породата) и едри плодсове.
Защо разказах по-подробно този случай.Защото той виси като обица на ухото ми и нека на всички които им предстои това важно събитие да не допускат моята грешка.Раждането е красив и радостен момент, нека да си остане такъв като се вземат необходимите мерки за сабитието.