Боксер
Публикувано: 06 May 2008 - 01:22 PM
Aми Шайла е добре ,а малкия е бил на националната киноложка изложба в Пловдив! Взел бяло родословие и от всички кучета около (240), само Атос получи отличен по всички показатели!Шефа на кинолозите в Пловдив казал, че такова куче в България друго няма и се интересуваше от произхода му!
Публикувано: 06 May 2008 - 01:50 PM
Я прати снимки и кажи как е взел бяло родословие :rolleyes: , регистриран в боксер клуба ли как ? Защото това, което съм чел : трябва бащата и майката да имат отлични оценки или нещо такова, изследванията и се прави така бяло родословие :) По този начин ли, яяяяяяяя разкажи и прати снимки да го видим красавеца, честито, че кученце от твоето кучило има такъв успех, лошото е че не може да участва в изложби :'( , защото няма родословие, а с бяло не можеше май :'(
Публикувано: 06 May 2008 - 07:31 PM
Здравейте,
след като обстойно прегледах всяка една страничка от постовете ви просто няма как да не ви представя и моя Бруно!!!Най-веселото, шуро и вярно куче. Много е луд, няма мира....и много ни забавлява....

тук е на вилата и определено се кефи на камината.....

Ще се радвам ако тук открием нови приятели за щури игри....!
след като обстойно прегледах всяка една страничка от постовете ви просто няма как да не ви представя и моя Бруно!!!Най-веселото, шуро и вярно куче. Много е луд, няма мира....и много ни забавлява....

тук е на вилата и определено се кефи на камината.....

Ще се радвам ако тук открием нови приятели за щури игри....!
Публикувано: 08 May 2008 - 03:10 PM
Изкам да задам един въпрос,защото в къщи имаме разногласия(+ветринаря) Казаха ми че е най-добре е да си извеждаш кучето след 5-я месец :rolleyes:,но аз знам друго (и съм го практикувала) след 3тата ваксина,десет дни се изчаква и почва извеждането.Може да греша и за т'ва ви питам на каква възраст почнахте да си извеждате кученцата???

AnImAl LoVeEr
Публикувано: 08 May 2008 - 03:20 PM
Цитат
Сменяй ветеринара ;D ;D ;D ;D И аз знам, така ми казаха и така направих : 1-ва ваксина, 2-ра ваксина, 3-та ваксина, 10 дена и тогава я изведох ;)
И аз така направих ;)
Радвам се на красивия съименик на моето Брунче :yahoo:От къде сте?
За вет прероръчвам Д-р Борисов - клиниката се намира в Павлово - София
И един проблем - Бруно не иска да яде :rolleyes: Чудя се дали не е депресия - преди 3 седмици го оперираха и за съжаление се наложи кастрация :'( Случвало ли ви се е и как се справихте?