Боксер
Публикувано: 18 May 2008 - 09:05 PM
Цитат
Почна ли да го обучаваш? :blink:
О печен мнго се извинявам че не съм отговорила просто аз нещо чета из между редовете.Какво имаш предвид под обучение защото той е на 2 месеца простички задачки като ''седни'' ''не'' и ''пусни'' вече ги разпознава, но не ги спазва :rolleyes:

AnImAl LoVeEr
Публикувано: 20 May 2008 - 07:38 AM
Еми ние бягахме на пясъка, ама тя реши да ми скрои номер и изведнъж погледна към водата, и айдеееееее беше до врата вътре. Аз и виках да излезе, нямааааа, седи и ме гледа и все едно ми вика : На-на-на-нааааа, ела де, ела. ;D :rolleyes: И не излизаше нито влизаше само седеше и ме гледаше весело, събух си чехлите,влязох и я изкарах, защото сякаш беше леко студена водата. Ама ще видим като се постопли още и времето и водата дали ще й хареса :) ;)
Публикувано: 20 May 2008 - 08:16 PM
Цитат
Някой знае ли дават ли в автобус да си с куче
Да ,ако сега ви се наложи да пътувате с твоя сладур немисля че ще имаш проблем тъй като сте още малки.Предварително обаче трябва да се пита шофьора за което за да не стане проблем.
В началото на този месец ми се наложи да пътувам с автобус за не чак до там кратка дистинация около 300 км и в автобуса имаше едно момиченце с котенце и никой не направи проблем за това.
Аз също съм патувала с автобус с едно от моите кучета и то беше на възраста на твоето също нямах проблем , желателно е обаче задължително да се подготвите с мокри кърпички и пр.за да можете при необходимост да влезнат в действие. ;)
Публикувано: 20 May 2008 - 10:17 PM
Цитат
Цитат
Някой знае ли дават ли в автобус да си с куче
Ако е малко и гушнато - да , но както знаете нашите съкровища са " пределно опасни " и може да има проблем :(
В смисал ако е по-голямо на около 2 години как така опасни :rolleyes: ... ами клетка за пътуване трябва ли

AnImAl LoVeEr
Публикувано: 22 May 2008 - 05:14 AM
РАзвива се добре станал е по-висок от един дакел тука ;D . По-голям лакомник от Артур не съм виждла,всичко това ОК ама е много не послушен :rolleyes: не знам как да постъпя... гризе всичко (знам така е с малките кученца) карам му се прави разлика при ''Не'' ама не ще да изпълнява... Диване си е ;D.Ем това е по-късно може и да го снимам B)

AnImAl LoVeEr
Публикувано: 22 May 2008 - 11:38 AM
Браво, браво Дебси!Тара е станала прекрасна! :)