Привет на управата на ББК. :blink:
Най-накрая някой от хората на които му пука за породата да се обади!!!Радвам се че успяхме да събудим интереса ви и да драснете някой ред и тук.
Задавате редица въпроси предполага, че не са отправени лично към мен а към цялата алдитория тук, ще Ви отговоря защо се получава тъка , въпреки че съм обедена че вие знаете много добре отговора на въпросите...
1.Хората -българите като цяло не им дреме толкова много какво куче ще водят до себе си, за тях не е от значение само да напомня визуално някаква порода и започва с "голямото фукане".
2.Българина предпочита да си запупи куче за 200 лв от колкото да даде 1500 евро за внос от чужбина примерно...
3.Българинът е човек който гледа да има кяр от парите които е дал... т.е. за едно родословно куче дето само грижи ще полагаш, а няма да ти носи девиденти за какво ти е тогава?
4.Да членуваш в клуб, ха че защо трябва да плащаш някаква си такса а насрещати нищо не получаваш...
Има и редица други причини, но не ми се иска да влизам в подробности, надявам се да не ме разбирате погрешно, аз просто изтъквам това което се вижда от всички нас.Това е положението в милата ми родина за съжеление. :(
Само да добавя, че като цяло не само с боксера е така...
Жалко... :(
Пределно ми е ясно, че и на вас ви става болно от това че съседна нас държава кинологията е на много по-добро ниво от нашето.Може би хората там са по-отговорни, по-задружни , а породата като цяло е по-популяризирана...знам ли...
Дано някой ден и ние да се радваме по ринговете на наше производство боксери с добро качество.
Цитат
;D ;D ;D ;D Боксери наистина ;D Тя Астра на колко години e ?
Дебси Астра е на 7 години и половина.