Боксер
Публикувано: 19 August 2008 - 10:03 PM
Rita98 ,снимките на твоя сладур са ми доста познати , а може би и да греша, публикувала ли си ги някъде?
Debsi , Bubeto333 и всички отанали къде се изгубихте бе хора?Как са вашите любимци?
А ето малко снимки и от нас.
Вече сме почти на 8 години.:wub:
Debsi , Bubeto333 и всички отанали къде се изгубихте бе хора?Как са вашите любимци?
А ето малко снимки и от нас.
Вече сме почти на 8 години.:wub:
Публикувано: 23 August 2008 - 02:17 AM
http://www.vbox7.com/play:f27ee9b7
zdraveitei ot men:)Mia:) eto i moite bebeta-ve4e sa porasnali na po4ti 4 meseca:)
mnogo 6te se radvam ako nqkoi den vidq snimki ot izlojbi ili sustezania na boxitata koito dadoh v blagoevgrad i v sofia
celuvki na vsi4ki boksior4eta vuv foruma.. :P :P :P :P :P
zdraveitei ot men:)Mia:) eto i moite bebeta-ve4e sa porasnali na po4ti 4 meseca:)
mnogo 6te se radvam ako nqkoi den vidq snimki ot izlojbi ili sustezania na boxitata koito dadoh v blagoevgrad i v sofia
celuvki na vsi4ki boksior4eta vuv foruma.. :P :P :P :P :P
Публикувано: 23 August 2008 - 01:56 PM
Здравейте и от нас, скоро не сме си правили снимки с Тара, но и това ще стане ;) Добре е кучето, жива и здрава, разхождаме се, вчера успяхме да успокоим положението между Тара и един боксер, който е малко по-малък от нея на възраст. Идва на нашата поляна, но Тара го ухажваше като малко момиченце ( лаеше го, искаше да го бие ;D ) , но вчера се разбраха, той милия искаше да играят, а тя хамавата Тара му се правеше, накрая успяхме да успокоим цялото положение, но има 1 питбулка и тя май е разгонена или ще се разгонва, и всички мъжки + боксера отидоха при нея, доста неприятно ... Най-интересното е, че имаше 1 малко хъски, много красиво и сладко, което Тара го лаеше и не го харесваше, ама то минаваше покрай нея, закачаше я с поглед и накрая я пуснах и тръгнаха да бягат, нямаше проблем, но накрая на малкия му се изпари куража. Хванах я и куража му пак дойде и я пуснах пак ;D
Така си прекарваме ние, излизаме разхождаме се, ако можем се пускаме да бягаме, от време на време се обучаваме като има много кучета, но ходим настрани, слуша, но понякога решава, че ще се прави на ударена. Забелязах, че сякаш започна да ме слуша маааалко повече за командите ;)
Иначе за държанието си към хората, на повод - "Елате ми де, елате да ви покажа коя съм аз", но понякога има и - "Еййййй, сега ще ти се радвам, виж как въртя дупето", а без повод винаги - "Ела да те поблъскам с дупе и да ти се радвам, ела де" ;D ;D ;D
Така си прекарваме ние, излизаме разхождаме се, ако можем се пускаме да бягаме, от време на време се обучаваме като има много кучета, но ходим настрани, слуша, но понякога решава, че ще се прави на ударена. Забелязах, че сякаш започна да ме слуша маааалко повече за командите ;)
Иначе за държанието си към хората, на повод - "Елате ми де, елате да ви покажа коя съм аз", но понякога има и - "Еййййй, сега ще ти се радвам, виж как въртя дупето", а без повод винаги - "Ела да те поблъскам с дупе и да ти се радвам, ела де" ;D ;D ;D
Публикувано: 27 August 2008 - 09:58 PM
Някой май не знаят какво е консуматив и какво е шега ;D
Coolice, специално за теб снимка на Тара от 26.07.08(малко стара, но не е проблем това :P ), когато Тара беше още с гащи ;) :

И снимки за другите фенове на породата :
На тези снимки виждате бъдещата ученичка:

Mмммм, хранаа :

Иииии, снимките от днес, пресни-пресни:
- Тара е онези светещи точки, които се виждат отзад, вижда се и беличкото й ;D
- Това е новият приятел на Тара, гласят ни го за мъж, ама няма да стане - аз търся по-голям красавец, ако въобще Тара ще има деца 1 ден. Трябва да е с доста по-красив боксер, затова за сега Тара ще си има само гаджета, с които няма да се обвърза сериозно ;D А на тази снимка Бред(така се казва) души земята, а Тара го закача, спокойно не го е ухапала по ухото B)
- Дзакккк
- Пуууфффф, светкавица, много гадна е батко, виж каква светла ме прави. ;D
Coolice, специално за теб снимка на Тара от 26.07.08(малко стара, но не е проблем това :P ), когато Тара беше още с гащи ;) :

И снимки за другите фенове на породата :
На тези снимки виждате бъдещата ученичка:

Mмммм, хранаа :

Иииии, снимките от днес, пресни-пресни:

Публикувано: 28 August 2008 - 01:01 AM
прекрасна е! :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 29 August 2008 - 09:17 AM
Coolice, така е, ама де да можеше наистина да ми носи раницата ... щеше да е супер :yahoo: ;D Тинита имаш ли по-големи снимки на твоят красавец, който напомня на Тара ;) Искам само да пиша, че попаднах на една обява за боксерка, голяма колкото Тара и леко приличаща на нея, надявам се това не кучето на Мимето, защото тя се загуби някъде.