Dog.bg Форуми : Боксер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (164 Страници) +
  • « Първа
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Боксер

#1961 Потребителят е офлайн   tinita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 29 August 2008 - 12:01 PM

Цитат

Тинита имаш ли по-големи снимки на твоят красавец, който напомня на Тара  ;)

Това май е най-голямата  ;)

Качена снимка

#1962 Потребителят е офлайн   debsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 August 2008 - 01:12 PM

Цитат

Цитат

Тинита имаш ли по-големи снимки на твоят красавец, който напомня на Тара  ;)

Това май е най-голямата  ;)

Качена снимка

Голям красавец е наистина, пък какви красиви кучена могат да се родят от Тара и него, представям си 10 тигрови мъника  ;D ;D ;D А да питам аз, забелязал съм, че в 1 кучило може да има само пясъчни(рядко, но съм виждал), но не съм виждал в 1 кучило да има само тигрови боксери, но такова тигрово като нашите кучета и още по-тъмно, а не от по-светлото тигрово, винаги са тигрови, пясъчни и може и някое бяло. Ако някой има снимка само с тигрови бебета с мама тигрица ще ми е интересно да видя :) Иначе съм виждал няколко бели бебета, даже бяха във Варна, но само на снимки, явно някой беше решил да си заплоди бялата боксерка :)
User's Signature

Качена снимка

#1963 Потребителят е офлайн   debsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 August 2008 - 04:45 PM

Хайде пресни-пресни снимки:
Ако не сте виждали бъчвичка с глава, ето (мнооогооо яде - месо и се наду) :
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка- Не ми харесва много снимката, защото е много светла и изсветлява и Тара.
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка- Да си фотомодел е трудна професия ;)
User's Signature

Качена снимка

#1964 Потребителят е офлайн   jaki_boxer4eto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 August 2008 - 08:29 PM

debsi  кученцето ти е  много сладко.избщо  всички боксери в саита ми  харесват. ето и  още снимки на моя макси
User's Signature

Качена снимка

#1965 Потребителят е офлайн   debsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 August 2008 - 09:24 PM

Мерси и Макси е много хубав боксер, от къде го взехте, имал ли е поколение до сега , как е с характера - ако женско куче скочи да си играе с него, стане по-агресивно, ще скоче ли да се бие и да я хапе, бие ли се с мъжкарите, с хората как се държи :) А да, как го научихте да играе с гума  ;D Голям красавец е обаче, много хубави боксерчета могат да излязат, както от него, така и от Бруно(на Тинита мъжкаря, който е 3 поста по-назад). Ние с Тара бяхме навън и бягахме, играхме, че си набучи крачето на 1 трънче, ама го видях и изкарах, нищо й няма ;) Расте Таричка, расте и хубавее ;)
User's Signature

Качена снимка

#1966 Потребителят е офлайн   coolice Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Dogo Group
  • Interests:dogo argentino , agility

Публикувано: 30 August 2008 - 12:29 PM

Хей здравейте на новите симпатяги тук във форума.tinita и jaki_boxer4eto  как се казват вашите любимци?Разкажете нещо повече за тях и незабравяйте освен да представяте вашите момчета същевременно и да драскате по някой ред. :blink:
debsi, от последните ти постове разбирам ,че някак си ти се иска твоята Таричка да има малки сладурчета , то няма лошо, но според мен е по-добре да не я множите , гаджета може и да си има, но само за игра. :blink:
Avitohol2005,boxerfan  къде скрихте вашите невероятни и уникални за България боксери , покажете ни някоя тяхна актуална снимка, а ние ще им се радваме и възхищаваме. :blink:
А сега нещо и от мен как се преспива бебе или нани, нани бебчо.  :wub:
И още: http://de.youtube.co...h?v=vw302783pcE
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#1967 Потребителят е офлайн   debsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 August 2008 - 06:23 PM

Coolice я ти, като стара познавателка на боксерите, погледни този сайт AKC Black Champion Boxer
Всички други също да разгледат :  Adult Males, Adult Females,  Available Puppies,  Past Litters,  Photo Gallery, абе целият сайт, където има снимки. Според вас чисти боксери ли са в този развъдник, реги стриран е в AKC, не знам, мисля, че са чисти, но като се замисля няма черен боксер, в стандарта го пише, може да са смесени с някое черно куче от друга порода и така да е останал черния цвят или не знам, вие как мислите :)
Качена снимка
Не знам, но са адски сладки и хубави всички чернилки:
Качена снимка

Moses :
Качена снимка - 4 седмичен
Качена снимка- 6 месечен
Качена снимка- 10 месечен
Качена снимка- 1 годинка
Качена снимка- 15 месечен
User's Signature

Качена снимка

#1968 Потребителят е офлайн   debsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 August 2008 - 06:41 PM

Интересното е, че те сами си противоречат с това , което пишат, вижте :
"Although we have fawns and brindles, we strive to breed the highest quality Black Boxer available.

Shown here is Moses. We breed him with champion fawn and brindle females in an effort to achieve the best quality Black Boxer."

Пишат, че имат също пясъчни и тигрови кучета, стремели се да изкарат черни боксери с най-високо качество, показват на снимка Moses и казват, че го развъждат с женски тигрови и пясъчни женски, които са шампионки, с усилия получавали черен боксер с най-добро качество.

Но малко по-нагоре пише :  Learn  About Us  & learn About Boxers
Цъкаме на второто и даваме най-отдолу на страницата със стандарта на боксера :

"Disqualifications
Boxers that are any color other than fawn or brindle. Boxers with a total of white markings exceeding one-third of the entire coat."

В превод :
"Дисквалифицират се:
Боксери с всякакъв цвят различен от пясъчен или тигров. Боксери с бял цвят, надминаващ 1/3 от цялото тяло"

Тоест те развъждат и се стремят да получат боксер, който е извън стандарта, но как се получава ми е интересно. Но пише, че Moses би бил шампион, ако AKC не са забранили черните боксери (Sealed Brindle), тоест той не е тигров боксер с ивици близки 1 до друга, както се получава при някой кучета ефекта на "черния боксер", но всъщност са много тъмно тигрови боксери, които според мен са адски красиви. Имам предвид боксери на които ивиците са много близко 1 до друга. Лично на мен много ми харесват тигрови боксери като моята, като Бруно на tinita, като боксера на мимету, който е сестра на Тара, като Лазарино, като Соларис(боксерите на председателя на ББК), имам предвид от такова тигрово до много тъмно тигрово, като черно :)
User's Signature

Качена снимка

#1969 Потребителят е офлайн   debsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 August 2008 - 07:04 PM

Разрових се аз още, защото ми стана интересно и намерих още 1 сайт : TJ's Black Boxers
Целият сайт е многоо интересен и има доста стари снимки.
Пише, че черния боксер го е имало още в самото начало :черният боксер - история
Прочетете цялата история, ето част от нея :
"When I met my friend Mr. Schmoger again I mentioned the black ones to him and he told me to leave well alone.  To his mind there were no really black ones: when seen by sunlight they were all dark brindles or brown.  To offset this I told him that Biola and Asta had intensive black colouring, especially Asta.Hr. Schmoger insisted that in those circumstances those two could not be boxers........My friend got very angry with me then, and told me in the end that Lore von Eisleben, the grandmother of the two black bitches, was a Bulldog bitch.  "
"Когато се срещах с моя приятел г-н Шмогер отново,аз му споменах за черните боксери и той ми каза да излезем навън. За него нямаше наистина черни: когато ги погледнахме на слънчева светлина, те всички бяха тъмно тигрови или кафяви. В началото му казах, че Биола и Астра имат интензивно черно оцветяване, особено Астра.Г-н Шмогер настояваше, че при тези обстоятелства тези двете не могат да бъдат боксери...........Приятелят ми беше съгласен и ми каза накрая, че Lore von Eisleben, бабата на моите 2 черни кучки, е била булдог.  "
И т.н., прочетете я ;)
User's Signature

Качена снимка

#1970 Потребителят е офлайн   debsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 August 2008 - 09:22 PM

Качена снимка - The Black Boxer(Цъкнете върху снимката, ще ви излезе историята на черния боксер, но от друг сайт, сега ги преглеждам, но виждам, че има разлики в двете истории, разлики в съдържанието - има още неща в този текст, но и двата са верни и интересни)
Качена снимка  (Цъкнете върху снимката да видите какво казва историята за белият боксер)

Качена снимка - 6 сладура - Mieka, Shelby, Rocky, Hope, Toby, and Skye.
User's Signature

Качена снимка

#1971 Потребителят е офлайн   debsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 August 2008 - 10:36 PM

Качена снимка
Преведох 6 мита за белият боксер, но без да искам смених страницата и тъпият превод, който го правих толкова време не се е запаметил и затова ще ви кажа 6-те мита накратко.

Мит 1: гласи, че белите боксери се раждали глухи и не можели да се обучават. НЕ Е ТАКА ! Предразположение са към глухотата, но не се раждат глухи. Дори и да са глухи те могат да се обучават, това става по няколко начина, няколко от които са : сигнали с ръце, езика на глухите, с лазер, фенерче и т.н. Но да тренираш боксер, глух или не, изисква време, търпение и да знаеш да правиш уроците забавни и за двама ви ;)

Мит 2: гласи, че не можеш да регистрираш бял боксер. НЕ Е ТАКА! Може да регистрирате боксера си в Американсия Киноложки Клуб/за БРФК не знам, но там може/. Не можете да участвате в изложби, защото белият боксер е извън стандарта на породата. Но за сметка на това можете да участвате в състезание за ловкост, подчинение, летяща топка и други.

Мит 3: гласи, че белият боксер е рядкост. НЕ Е ТАКА ! 25 процента или 1/4 от всички родени боксери са бели или имат бяло. Но не са в стандарта на породата боксери, на които бялото надвишава 1/3 от цвета.

Мит 4: гласи, че белите боксери се разболяват повече, имат повече здравословни проблеми и са по-болни от пясъчните или тигровите. НЕ Е ТАКА! Всички боксери са предразположени към дадени здравословни състояния, които нямат нищо общо със цвета им. Болно сърце, хипотуроидисм(нямам си и на представа какво е това - hypothyroidism), рак, тези болести могат да сполетят всеки боксер, независимо от цвета му. Това, че 1 боксер е роден бял, не значи, че ще боледува повече и няма да е здрав. Няма никакви медицински доказателства, че при белите боксери рискът от здравословни проблеми е по-голям. Има само 2 специални болести, които са характерни за белият боксер. Първата е, че 18 процента от боксерите са едностранно( с едното ухо ) или с двете глухи. Глухотата се дължи на липсата на пигментация на вътрешното ухо, това може да бъде засечено още в ранна възраст.
Мит 5: гласи, че белите боксери са албиност. НЕ Е ТАКА ! Не са албиноси, защото албиносите са напълно бели и имат червени очи. А белите боксери имат няколко/малко петна по тяхното тяло и имат черно по/около нослетата или устите си. Има бели боксери, които дори имат тигрови или пясъчни петна около очите си, гърба или на други места. Всички бели боксери имат пигментация на очите, дори тези с небесно сини очи. Тези доказателства изключват факта, че белите боксери са албиноси !
Мит 6: гласи, че белите боксери са слаби. Това НЕ Е ТАКА ! Боксерът си е боксер ! Ако е слаб, то не се дължи на цвета, дължи се на генетиката, родителите/дедите или мръсотията, която го обкръжава.

Не ме домързя и ги преведох пак, ако искате оригиналите, които са малко по-подробни на някой места, вижте ги тук Извинявам се, ако имам грешки в превода, но е късно  ;D

Това е снимка на първата изложба за боксери - 29 Март, 1896, както сами виждате има бели с тигрови или пясъчни петна и черни.
Качена снимка

Ето и снимка на развъдник за черни боксери или нещо подобно :
Качена снимка

Ето още снимки на необикновения боксер, който се намира в началото на поста ми :
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
И други снимки :
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка

И това :
Качена снимка -The Boxer Fears Neither Death Nor the Devil

Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#1972 Потребителят е офлайн   tedinceto_96 Икона

• *Фен*
  • PipPipPip

Публикувано: 30 August 2008 - 10:43 PM

Цитат

Качена снимка
Преведох 6 мита за белият боксер, но без да искам смених страницата и тъпият превод, който го правих толкова време не се е запаметил и затова ще ви кажа 6-те мита накратко.

Мит 1: гласи, че белите боксери се раждали глухи и не можели да се обучават. НЕ Е ТАКА ! Предразположение са към глухотата, но не се раждат глухи. Дори и да са глухи те могат да се обучават, това става по няколко начина, няколко от които са : сигнали с ръце, езика на глухите, с лазер, фенерче и т.н. Но да тренираш боксер, глух или не, изисква време, търпение и да знаеш да правиш уроците забавни и за двама ви ;)

Мит 2: гласи, че не можеш да регистрираш бял боксер. НЕ Е ТАКА! Може да регистрирате боксера си в Американсия Киноложки Клуб/за БРФК не знам, но там може/. Не можете да участвате в изложби, защото белият боксер е извън стандарта на породата. Но за сметка на това можете да участвате в състезание за ловкост, подчинение, летяща топка и други.

Мит 3: гласи, че белият боксер е рядкост. НЕ Е ТАКА ! 25 процента или 1/4 от всички родени боксери са бели или имат бяло. Но не са в стандарта на породата боксери, на които бялото надвишава 1/3 от цвета.

Мит 4: гласи, че белите боксери се разболяват повече, имат повече здравословни проблеми и са по-болни от пясъчните или тигровите. НЕ Е ТАКА! Всички боксери са предразположени към дадени здравословни състояния, които нямат нищо общо със цвета им. Болно сърце, хипотуроидисм(нямам си и на представа какво е това - hypothyroidism), рак, тези болести могат да сполетят всеки боксер, независимо от цвета му. Това, че 1 боксер е роден бял, не значи, че ще боледува повече и няма да е здрав. Няма никакви медицински доказателства, че при белите боксери рискът от здравословни проблеми е по-голям. Има само 2 специални болести, които са характерни за белият боксер. Първата е, че 18 процента от боксерите са едностранно( с едното ухо ) или с двете глухи. Глухотата се дължи на липсата на пигментация на вътрешното ухо, това може да бъде засечено още в ранна възраст.
Мит 5: гласи, че белите боксери са албиност. НЕ Е ТАКА ! Не са албиноси, защото албиносите са напълно бели и имат червени очи. А белите боксери имат няколко/малко петна по тяхното тяло и имат черно по/около нослетата или устите си. Има бели боксери, които дори имат тигрови или пясъчни петна около очите си, гърба или на други места. Всички бели боксери имат пигментация на очите, дори тези с небесно сини очи. Тези доказателства изключват факта, че белите боксери са албиноси !
Мит 6: гласи, че белите боксери са слаби. Това НЕ Е ТАКА ! Боксерът си е боксер ! Ако е слаб, то не се дължи на цвета, дължи се на генетиката, родителите/дедите или мръсотията, която го обкръжава.

Не ме домързя и ги преведох пак, ако искате оригиналите, които са малко по-подробни на някой места, вижте ги тук Извинявам се, ако имам грешки в превода, но е късно  ;D

Това е снимка на първата изложба за боксери - 29 Март, 1896, както сами виждате има бели с тигрови или пясъчни петна и черни.
Качена снимка

Ето и снимка на развъдник за черни боксери или нещо подобно :
Качена снимка
Супер.Мерси за превода. :->)

#1973 Потребителят е офлайн   jaki_boxer4eto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 August 2008 - 04:43 PM

макси го взехме  от леля  ми-неиното куче имаше малки.имаше веднъж поколение със сестра си ( изпуснахме то) малките им бяхя много красиви бели боксерчетаи само 1 тигрово.много е  дружелюбен.гали се като коте  ;D  ;D  аз съм на 12 е от 4 гадишна съм с него. много обича да си играем с играчките му. по голамата ми сестра го научи  даже и да яде тоалетна  хартия.едно картонче да падне на земятя го изяжда. веднъж като го  хванахме да дъвчи 20 лева...не е истина колко трудно го накарахме да я пусне  :o  :rolleyes: много е дружелюбен и рядко се бие ама  по някога го мързи и  да играе и да се бие-безразлечно му е. но само  със мъжките е така. при женските е съвсем различен  B)  много внимавайте със тези тръни- на моето куче му е влизал осил 3 пъти  в лапата и един в носа.големи мъки са  :( даже  от месец му е влязъл осил в лапата.веднага щом го  открихме го заведохме на ветеринар.сложиха му упойка за 20 кг. куче (а той е 40) и му извадиха само няколко парченца.трябваше да излезе от упойка  за 30 мен. на уви го държа 5 часа. на следващия ден  видяхме  че лапата му е подута още повече.заведохме го вечерта- не искахме да му слагао  опойка защото трудно излиза  от нея. те обаче не  пожелаха без упойка, сложиха му ьнтибиотик и ни отпратиха. след 2 седмечни конпреси дезинфекции както ни казаха да правим не се подобри лапата.заведохме го на друг ветеринар- и тои маха парченца,но  вътре има  още.  така е от 1 месец-лапата му е същата.вече не  энаем какво да правем  :huh:
User's Signature

Качена снимка

#1974 Потребителят е офлайн   debsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 August 2008 - 09:58 PM

Цитат

макси го взехме  от леля  ми-неиното куче имаше малки.имаше веднъж поколение със сестра си ( изпуснахме то) малките им бяхя много красиви бели боксерчетаи само 1 тигрово.много е  дружелюбен.гали се като коте  ;D  ;D  аз съм на 12 е от 4 гадишна съм с него. много обича да си играем с играчките му. по голамата ми сестра го научи  даже и да яде тоалетна  хартия.едно картонче да падне на земятя го изяжда. веднъж като го  хванахме да дъвчи 20 лева...не е истина колко трудно го накарахме да я пусне  :o  :rolleyes: много е дружелюбен и рядко се бие ама  по някога го мързи и  да играе и да се бие-безразлечно му е. но само  със мъжките е така. при женските е съвсем различен  B)  много внимавайте със тези тръни- на моето куче му е влизал осил 3 пъти  в лапата и един в носа.големи мъки са  :( даже  от месец му е влязъл осил в лапата.веднага щом го  открихме го заведохме на ветеринар.сложиха му упойка за 20 кг. куче (а той е 40) и му извадиха само няколко парченца.трябваше да излезе от упойка  за 30 мен. на уви го държа 5 часа. на следващия ден  видяхме  че лапата му е подута още повече.заведохме го вечерта- не искахме да му слагао  опойка защото трудно излиза  от нея. те обаче не  пожелаха без упойка, сложиха му ьнтибиотик и ни отпратиха. след 2 седмечни конпреси дезинфекции както ни казаха да правим не се подобри лапата.заведохме го на друг ветеринар- и тои маха парченца,но  вътре има  още.  така е от 1 месец-лапата му е същата.вече не  энаем какво да правем  :huh:

Добре де, а защо не са му изкарали всичко от лапата, нищо, че не разбрах къде е влязъл осила, къде в лапата ? Търсете друг ветеринар, в София има толкова много, това е решението.
User's Signature

Качена снимка

#1975 Потребителят е офлайн   jaki_boxer4eto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 August 2008 - 10:33 PM

ой е голямо куче.много го е страх от лекари.макар че е послушен полудявя.трябват 5 човека да го държат. а като баща ми е на работа няма как жени да го удържат.все пак ще намерим хора.искаме и да е без упойка-трудно се съвзема а и организъма му е толкова натровен вече...то самея не може да издържи.скоро беше при ветеринар ще изчакаме 2 денаи пак  ще го заведем.осила му  влезе между двата пръста.сега е точно над тях.то е подуто.има разрез  от последния опит да му го изкарат(той е е раздробел на парчета)и му изтича гнойта.но като се затвори...правем компреси,водим го с чорап... правим  всичко възможно.а да ви питам дали знаете някой добър ветеринар от софия,за предпочитане в младост
User's Signature

Качена снимка

#1976 Потребителят е офлайн   tinita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 September 2008 - 07:32 AM

Цитат

...осила му  влезе между двата пръста.сега е точно над тях.то е подуто.има разрез  от последния опит да му го изкарат(той е е раздробел на парчета)и му изтича гнойта.но като се затвори...правем компреси,водим го с чорап... правим  всичко възможно.а да ви питам дали знаете някой добър ветеринар от софия,за предпочитане в младост

За Младост нямам представа но препоръчвам Д-р Борисов в павлово - ако искаш ще ти обясня как да стигнеш - препоръчвам го защото наистина е един от най-добрите а и съвсем скоро наш приятел имаше същия проблем но той го излекува за 2 дни биз гной и проблеми

Цитат

...Голям красавец е наистина, пък какви красиви кучена могат да се родят от Тара и него, представям си 10 тигрови мъника  ;D ;D ;D ...

Това за съжаление е невъзможно - ноложи ни се онази неприятна интервенция заради други неща - за щастие успешно и сега всичко е наред :blink:

Цитат

Хей здравейте на новите симпатяги тук във форума.tinita и jaki_boxer4eto  как се казват вашите любимци?Разкажете нещо повече за тях и незабравяйте освен да представяте вашите момчета същевременно и да драскате по някой ред. :blink:....

Моето момченце се казва Бруно и е най-сладкото,най-милото,най-добричкото,най-глезеното,най-най-най ;D - всеки ще го каже зо своето :->) Той е моето съкровище и най-големият ми късмет :wub: Изобщо не знам как съм живяла без него  :yahoo:

#1977 Потребителят е офлайн   jaki_boxer4eto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 September 2008 - 09:25 PM

Цитат

Цитат

...осила му  влезе между двата пръста.сега е точно над тях.то е подуто.има разрез  от последния опит да му го изкарат(той е е раздробел на парчета)и му изтича гнойта.но като се затвори...правем компреси,водим го с чорап... правим  всичко възможно.а да ви питам дали знаете някой добър ветеринар от софия,за предпочитане в младост

За Младост нямам представа но препоръчвам Д-р Борисов в павлово - ако искаш ще ти обясня как да стигнеш - препоръчвам го защото наистина е един от най-добрите а и съвсем скоро наш приятел имаше същия проблем но той го излекува за 2 дни биз гной и проблеми

напищи ми лична бележка с точния му адрес  :blink:

User's Signature

Качена снимка

#1978 Потребителят е офлайн   boxerfan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 September 2008 - 09:29 AM

Цитат

Avitohol2005,boxerfan  къде скрихте вашите невероятни и уникални за България боксери , покажете ни някоя тяхна актуална снимка, а ние ще им се радваме и възхищаваме. :blink:

Ето две актуални снимки..., от края на Август. Големи жеги бяха... и двамата стояха легнали под дъжда от поливачката  :blink:

#1979 Потребителят е офлайн   boxerfan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 September 2008 - 11:10 AM

На 31. Август имах удоволствието да съм съдия на годишния шампионат на Сръбския Боксер Клуб. Аз съдих женските,  моят колега от Италия, Диего Витали - мъжките. Малко снимки...
Качена снимка BEA MAZENHOF, BIS, BOB, Год. победител 2008

Ако ви се разглеждат още... на Форум на сръбските приятели на боксера

#1980 Потребителят е офлайн   coolice Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Dogo Group
  • Interests:dogo argentino , agility

Публикувано: 05 September 2008 - 11:25 AM

boxerfan , колко участници са присиствали на събитието?
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

• (164 Страници) +
  • « Първа
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема