Боксер
Публикувано: 21 July 2008 - 01:17 PM

Кой ли ще спечели, българското куче или румънското:

Румънското :

И една от снимките, които бяха специално за снимащите.(Интересното беше, че румънката пита мене дали искам още снимки и като казах, че искам застанаха в стойка и като казах, че съм готов, всичко свърши :) :

Публикувано: 21 July 2008 - 01:50 PM
Ако не се лъжа победителя в изложбата беше Бостън, ако е така, това е той :
Platinium-Box Boston
Boston като бебе
# Баща: Carlo del Antico Squero
тук
# Майка: Festina v. Kaiserfelsen
тук
П.П: Не съм ги качвал никъде, нямам време, направо в дата.бг и тук, бързо стана :) Ще ги кача, но не днес, а ако е днес, ще е по-късно.
Platinium-Box Boston
Boston като бебе
# Баща: Carlo del Antico Squero
тук
# Майка: Festina v. Kaiserfelsen
тук
П.П: Не съм ги качвал никъде, нямам време, направо в дата.бг и тук, бързо стана :) Ще ги кача, но не днес, а ако е днес, ще е по-късно.
Публикувано: 22 July 2008 - 07:32 AM
Резултати, това са само победителите!!!
мъжки пясъчни Boston Platinium Box SG1 мл. годишен шампион 2008 BOB,BIS
мъжки тигрови Wandaleon v. st. Bunko SG1 мл. годишен шампион 2008
женски пясъчни Braya Platinuim Box SG1 мл. годишен шампион 2008
женски тигрови Olivia Diva v. Alana SG1 мл. годишен шампион 2008
мъжки пясъчни avitohol v. boxbred Exc.1 годишен шампион 2008
женски пясъчни Afra Exc.1 годишен шампион 2008
мъжки тигрови Lazzarino de Cristobalito Exc.1 годишен шампион 2008
мъжки пясъчни Boston Platinium Box SG1 мл. годишен шампион 2008 BOB,BIS
мъжки тигрови Wandaleon v. st. Bunko SG1 мл. годишен шампион 2008
женски пясъчни Braya Platinuim Box SG1 мл. годишен шампион 2008
женски тигрови Olivia Diva v. Alana SG1 мл. годишен шампион 2008
мъжки пясъчни avitohol v. boxbred Exc.1 годишен шампион 2008
женски пясъчни Afra Exc.1 годишен шампион 2008
мъжки тигрови Lazzarino de Cristobalito Exc.1 годишен шампион 2008
Публикувано: 23 July 2008 - 12:20 PM
Tук Тара е на 13 месеца и 8 дена:

А сега е на 15 месеца и 13 дена:

"Вижте ми зъбкитеееееее":

"И каква усмивка имаммммм :wub: " :

"Ще ви изям, страхувайте се, това е малка част от зъбките ми" :

"Пффф, тоз пак си играе с ушите ми":

"Красива съм, дори с обърнати уши :P ":

"А кой може да се похвали с такива хубави гащички, аааа, а-а-аа :P :P :P " :

"Ами с боксерки :P " :

"Хайде да свършваме фотосесията, защото съм изморена вече ;) " :

"Лек ден, скъпи потребители на dog.bg. Аз ще спинкам, а вие ми гледайте дупето B) " :

А сега е на 15 месеца и 13 дена:

"Вижте ми зъбкитеееееее":

"И каква усмивка имаммммм :wub: " :

"Ще ви изям, страхувайте се, това е малка част от зъбките ми" :

"Пффф, тоз пак си играе с ушите ми":

"Красива съм, дори с обърнати уши :P ":

"А кой може да се похвали с такива хубави гащички, аааа, а-а-аа :P :P :P " :

"Ами с боксерки :P " :

"Хайде да свършваме фотосесията, защото съм изморена вече ;) " :

"Лек ден, скъпи потребители на dog.bg. Аз ще спинкам, а вие ми гледайте дупето B) " :

Публикувано: 24 July 2008 - 09:54 PM
Debsi успяхте ли да се справите с проблема на твоята Тарка , нищо неказваш, тя добрелие след случилото и се събитие?
Ей bubeto333 твоя сладур с всеки изминъл ден расте и хубаве , просто понеже постоянно е около теб и неможеш да откриеш разликата. По-доло ще сложа графика на прираста на боксера от 0 до 12 месеца, вземат от украйнския форум. :blink:
А някой беше казал, че боксера трудно се обучавал.
Вижте тук:Цък.
Ей bubeto333 твоя сладур с всеки изминъл ден расте и хубаве , просто понеже постоянно е около теб и неможеш да откриеш разликата. По-доло ще сложа графика на прираста на боксера от 0 до 12 месеца, вземат от украйнския форум. :blink:
А някой беше казал, че боксера трудно се обучавал.
Вижте тук:Цък.
Публикувано: 24 July 2008 - 10:31 PM
Не съм съгласен, че Боксера се обучава трудно, ей сега като спре да й тече кръв на Тара и почвам пак да я обучавам. Затвърждаване на научените команди - Седни ! ; Легни ! ; Стани ! ; Дай лапа ! ; Горе и Долу ! (на това я уча като сме навън, за да се качва някъде и да слиза, ама понякога се страхува, макар да й показвам, че няма нищо страшно, ама ще го научи) ; Стой ! Знае какво да прави, но не й харесва много, много при командата - Ела/Ела тук ! - затова и нея ще се опитаме да я изгладим. Поставил съм си за цел - Апорт! Правим го на игра вкъщи, ама на вън е по-трудно, ще я карам да - сяда, донася и пуска. И много искам и на командата : Глас! , ама не мога да го измисля при нея как ще стане. Всичко ще направим, но да й мине разгонването. Иначе съм чувал, че Боксера изпълнява командите само, които са подадени от стопанина му.
А за нашият проблем, малко от превръзките ги изхвърлихме, ама малка част, сигурно другите вече са се разградили(нещо такова). Повече превръзки не й слагаме, но пък за целта имаме гащички, човешки, с дупчица за опашката. Много е хубава така.
Но вчера ми направи голям номер тя. Заспал съм вечерта и тя беше до мен, в краката ми. Брат ми го нямаше, връща се 2-3 часа(не съм сигурен) : "Дамян къде са гащите на Тара ?" Аз сънен, сънен, гледам, гледам и накрая ги видях, до нея седят 2-та чифта гащи, събути старателно, а тя се ближе още по старателно. Госпожица Тара ме изчакала да заспя, преместила се на другото легло, събула си 2-та чифта гащи и започнала да се ближе :rolleyes: По леглото имаше много косми и само на едно място изцапано с кръв, лека резка, ама няма проблем за нея, щом няма цяла локвичка кръв( единия път така я бяхме намерили :o ), а там къде беше седнала да се ближе, беше само мокро, защото се е близала.
Че това е от нас, чакаме да спрем да носим гащи, защото много мирише тая кръв, пък и устата и мирише много гадно, защото се ближе. Измих й 1 път зъбките, ама тя се ближе и пак замирисва, затова като ги махнем, тогава ;)
А за нашият проблем, малко от превръзките ги изхвърлихме, ама малка част, сигурно другите вече са се разградили(нещо такова). Повече превръзки не й слагаме, но пък за целта имаме гащички, човешки, с дупчица за опашката. Много е хубава така.
Но вчера ми направи голям номер тя. Заспал съм вечерта и тя беше до мен, в краката ми. Брат ми го нямаше, връща се 2-3 часа(не съм сигурен) : "Дамян къде са гащите на Тара ?" Аз сънен, сънен, гледам, гледам и накрая ги видях, до нея седят 2-та чифта гащи, събути старателно, а тя се ближе още по старателно. Госпожица Тара ме изчакала да заспя, преместила се на другото легло, събула си 2-та чифта гащи и започнала да се ближе :rolleyes: По леглото имаше много косми и само на едно място изцапано с кръв, лека резка, ама няма проблем за нея, щом няма цяла локвичка кръв( единия път така я бяхме намерили :o ), а там къде беше седнала да се ближе, беше само мокро, защото се е близала.
Че това е от нас, чакаме да спрем да носим гащи, защото много мирише тая кръв, пък и устата и мирише много гадно, защото се ближе. Измих й 1 път зъбките, ама тя се ближе и пак замирисва, затова като ги махнем, тогава ;)