Боксер
Публикувано: 23 January 2011 - 08:00 PM
Публикувано: 28 January 2011 - 12:47 AM
C-suM, в 23 January 2011 - 07:22 PM, написа:
Нз за коя порода е нормално да ги сменя към 4-5 месеца, моята булдочка на 3 месеца беше сменила всички без кучешките , а те паднаха и излезнаха за 2 седмици.
Публикувано: 02 February 2011 - 01:18 PM
MyDuality , като не си отглеждало боксер моля не разводнявай темата с некомпетентни и неграмотни мнения!
Ако си нямал бокси бебе, млад и уникално енергичен боксер и бокси-старец, който продължава да се изживява като младеж ...и прави лудориите на бебе ..и това до последната си минута...
Спри се !!!,направи си тема и си спами там!
Публикувано: 02 February 2011 - 02:16 PM
За себе си я помня като Ада , но и виках Боксерче за да не се привързвам към нея... вупреки, че после доста плаках ...
Обожавам тази порода , неможете да ми забраните да пиша където и да е !
Боксер е само породата , преди всичко това е куче ... гледала съм доста кучета и знам туи унуи , а и човека задава въпрос на които иска да получи отговор а вие сте доста неактивни ... тои докато получи отговор кучето му ще е изкарало собствено поколение (образно казано)

Публикувано: 19 February 2011 - 11:50 PM

Това означава родословни кучета с доказан произход.
А не смешките от рода на"чистокръвен" или "породист" или поколение от " "красив боксер си търси женска " ......
Крайно време е да оценим и да ценим тази уникална порода.
Нашата любима порода няма много привърженици тука, но все пак България е член на АТибокс , благодарение на усилията на отделни хора.
ATIBOX member
Публикувано: 27 February 2011 - 07:03 PM
diadra, в 19 February 2011 - 10:55 PM, написа:

А не смешките от рода на"чистокръвен" или "породист" или поколение от " "красив боксер си търси женска " ......
Нашата любима порода няма много привърженици тука, но все пак България е член на АТибокс , благодарение на усилията на отделни хора.
ATIBOX member
Много се извинявам но да не обиждаме "обикновенните боксери" за това са виновни отделни хора,защото когато аз изках да си купя боксерче (преди почти 5 месеца) нямаше кой да ми каже от къде да си взема кученце, писах във боксер клуба но никакъв отговор писах и на админ ли е незнам какъв е и до днес нямам отговор :D Въпреки че не е чистокръвен аз го обичам и никои нищо неможе да ми каже!!!

Публикувано: 27 February 2011 - 07:04 PM
pbs, в 24 February 2011 - 03:46 AM, написа:

Голям сладур е

Публикувано: 01 March 2011 - 04:28 AM
to6eto125, в 27 February 2011 - 06:08 PM, написа:
diadra, в 19 February 2011 - 10:55 PM, написа:

ATIBOX member
Много се извинявам но да не обиждаме "обикновенните боксери" за това са виновни отделни хора,защото когато аз изках да си купя боксерче (преди почти 5 месеца) нямаше кой да ми каже от къде да си взема кученце, писах във боксер клуба но никакъв отговор писах и на админ ли е незнам какъв е и до днес нямам отговор :D Въпреки че не е чистокръвен аз го обичам и никои нищо неможе да ми каже!!!
Като цяло обявите в интернет за продажба за боксери са малко,лично аз развъдници не намерих,или поне легални,на всички обяви на които звънях бяха продадени,имаше само едни с много бяло които не ми харесаха,почти се бях отказал от боксерите ,но в последният момент излезе точно това което търсех,е не е мъжко каквото исках но не е болка за умиране!
То си личи че и темата тук не се посещава много,клуб тук също не открих,а то остава и боксери с родословие,това е последното нещо което го интересува някой който си търси домашен любимец

Така че май си е късмет да има боксерчета точно когато търсиш,не знам какви са цените на клубните,или поне така наречените,но със сигурност са на доста по голяма цена и със сигурност собствениците им както и на много други породи преди всичко търсят печалба а не толкова да са загрижени за породата както се изкарват

Твоето трябва да е по голямо от моята мома Тигра ,качи някоя снимка да го видим сега как изглежда,аз днес я теглих 14 килограма е и вече почти на 4 месеца.
Публикувано: 01 March 2011 - 06:59 PM
Защо си мислите, че станаха модерни, кане корсота, лабрадори и тнт. Защото хората намират начин да си вземат родословно животно, водят го по изложби и развъждат правилно ...та т'ва даже и в БГ.
Клубните са това което пише - Клубни, родословни с ясен произход и са БОКСЕРИ.
А печалбарите ги създавате вие , които купувате кученца приличащи на дадена порода.

Оправдавате себе си че не сте намерили информация.
За да е по-лесно :
Български Боксер Клуб
и
Европейски развъдници
Публикувано: 02 March 2011 - 05:10 AM
diadra, в 01 March 2011 - 06:04 PM, написа:
Защо си мислите, че станаха модерни, кане корсота, лабрадори и тнт. Защото хората намират начин да си вземат родословно животно, водят го по изложби и развъждат правилно ...та т'ва даже и в БГ.
Клубните са това което пише - Клубни, родословни с ясен произход и са БОКСЕРИ.
А печалбарите ги създавате вие , които купувате кученца приличащи на дадена порода.

Оправдавате себе си че не сте намерили информация.
За да е по-лесно :
Български Боксер Клуб
и
Европейски развъдници
Дай да видим твоето миличка

На мен една голяма част и от родословните боксери не ми харесват,но и това мисля че е нормално,всеки си има вкус и предпочитания.
А до колкото до това за печалбарството темата е дълга и не ми се захваща,особено за породата която спомена корсото понеже почти да си купя такова но за щастие се появи тази боксерка,така че едва ли обикновеният потребител който си търси домашен любимец би си позволил да даде една камара пари за куче,тези които искат такива за изложби и развъждане да,но те се водят и различен клас и цената им е различна

Имах в предвед че във форума ги няма при клубовете.Сайтът на БГ клубът го знам но там информация за кучила няма,а и момчето по горе ти каза че даже и не са му отговорили на питането.Е аз не си направих труда да ги питам ,достатъчно беше да разгледам сайта за да разбера че от там заек няма да излезе

още една снимка на момата като по малка

Публикувано: 02 March 2011 - 11:40 PM
Да стандарта също се променя, но в повечето случаи се подобряват дадени екстериорни характеристики - не за сметка на работните.

Искаш да ми кажеш че развъдниците не продават клас - домашен любимец?! Айде де.

Само че никой няма да ти даде кученце, за което е работил поколения назад, ако му звънеш и питаш ....колко струва. Така става на пазара и по обявите за "елитен", "породист" нещо си.
Моя боксер почина преди 2,5 години / на аватара ми/ и аз продължавам да търся моето си куче. Да, не става лесно и бързо. Чак не ми се обяснява ......
Тук в БГ има клуб, но май няма много клубни членове. Но за това boxerfan може да даде инфо....

Тогава как да има клубна секция за боксера в dogbg. Как, като там се обсъждат родословни, клубни, животни... за това е в графа КЛУБНИ ФОРУМИ.
Малко от личната ми подборка, да си сравните "боксерите" Атибокс 2010
Публикувано: 03 March 2011 - 03:17 AM
diadra, в 02 March 2011 - 10:45 PM, написа:
Да стандарта също се променя, но в повечето случаи се подобряват дадени екстериорни характеристики - не за сметка на работните.

Искаш да ми кажеш че развъдниците не продават клас - домашен любимец?! Айде де.

Само че никой няма да ти даде кученце, за което е работил поколения назад, ако му звънеш и питаш ....колко струва. Така става на пазара и по обявите за "елитен", "породист" нещо си.
Моя боксер почина преди 2,5 години / на аватара ми/ и аз продължавам да търся моето си куче. Да, не става лесно и бързо. Чак не ми се обяснява ......
Тук в БГ има клуб, но май няма много клубни членове. Но за това boxerfan може да даде инфо....

Тогава как да има клубна секция за боксера в dogbg. Как, като там се обсъждат родословни, клубни, животни... за това е в графа КЛУБНИ ФОРУМИ.
Малко от личната ми подборка, да си сравните "боксерите" Атибокс 2010
О не съм казал че не дават развъдниците клас домашен,друго имах в предвид но както и да е

Причината да няма интерес да се пише и участва във клуб е много проста ,повечето хора си купуват куче за да си го гледат и да му се радват, а не да го правят шампион,по голямата част от тези собственици нямат и елементарни познания за кучетата и за породата им даже,тях ги интересува животинчето,и са си прави,не може да виниш някой за това че е имал желание и си е купил кученце но не от развъдник,има породи които имат доста развъдници у нас и може да си намериш добро куче и то на нормални цени,но има и такива като боксера които са малко и рядко кучилата без родословие ,а камоли със

Когато желаеш нещо не е нужно години за да го постигнеш!Особено сега когато сме в ЕС е доста лесно и безпроблемно да се посети друга държава и развъдник щом няма тук,стига да имаш желание и възможности!
Не знам защо този линк от антибокс 2010 го размяташ на ляво и надясно,вижте та вижте,гледал съм го,и доста кучета от изложбата не ми харесват,най вече с големият процент бяло,смешни са ми и тези които бялото им е на половина на вратът ,или пък повечето от муцуната му да е в бяло

Аз не разбирам от кучета и най вече от боксери,но сега се интересувам от всичко чета ,поне сега инфо в нета има достатъчно,а и време свободно за това имам,и точно затова искам да задам един въпрос към тебе и не само и към тези които разбират тук от породата.
дайте мнение за снимките на кутретата от предната страница?
40 dena:
M1

M2

M3

F

Публикувано: 07 March 2011 - 04:31 PM
Търся боксерче
« on: November 06, 2010, 01:34:21 PM »
Здравейте търся си пясъчно боксерче по възможност женско ако може да ми погнете ще съм ви много благодарен.
Разгледай темите ако не ти се вярва,защото не се оправдавам аз информцията въобще не съм я получил от боксер клуба Ви извинявай,аз си обичам кучето и няма да ми държиш сметка защо кучето ми няма родословие не ме е срам от това!!!!!!

Тигра изкаш да ми кажеш че не е боксер ли,сигурно е пинчер!?!

По междо другото е голяма красавица моят сладур е на 5 месеца :)

Публикувано: 07 March 2011 - 10:09 PM
иначе мен ме интересува кучилото от предната страница,родословни ли са както пише и т.н.,любопитен съм понеже Тигра е родена на 28.10.2010,аз съм втори собственик а кучето е взето от Дупница и паспорта е издаден от там,а датата на раждане съвпада с тази на тия от предната страница,иначе аз пък го купих от Габрово, но както виждаш отговор няма от специалистите

А снимките които качих са от първите часове в новият им дом и наистина тук е изправила ушите доста повече от нормалното защото беше с изострено внимание към всичко най малкият звук и заставаше в подобна позиция

таззи е от 26.02.2011,как съм я преминил

а този от 25.02.2011