Dog.bg Форуми : Боксер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (164 Страници) +
  • « Първа
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Боксер

#2381 Потребителят е офлайн   krisi_0089 Икона

• Група: Потребители

Публикувано: 23 January 2011 - 01:57 AM

Ето я и моята боксерка, казваше се Ема и незнам, дали защото съм я имала 13 години, но за мен това е една от най-верните породи!!!!
А относно коментара за лигите, не мисля, че е кой знае какъв проблем. Ако наистина обичап кучето си това въобще няма да ти направи впечатление!

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#2382 Потребителят е офлайн   to6eto125 Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 January 2011 - 08:00 PM

Здравейте относно снимките понеже нещо не ми се получава да ги кача изкам да ви попитам дали мога да пусна link към тях?Другият ми вурпс е мойто бохерче е на 3 месеца и туко що забелязах понеже почна да ме хапе и случайно забелязах че му липсва едно зъбче и когато проверих че оказа че му липсват 5 зъбецхета но само отпред и доста се ипзлаших защото чак сега забелязах дали е нормално на тази възраст да си сменят зъбите...?

#2383 Потребителят е офлайн   C-suM Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 January 2011 - 08:17 PM

По принцип ги сменят към 4-5 месец явно вашия симпатяга е подранил :)

#2384 Потребителят е офлайн   MyDuality Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 28 January 2011 - 12:47 AM

Показване на мнениетоC-suM, в 23 January 2011 - 07:22 PM, написа:

По принцип ги сменят към 4-5 месец явно вашия симпатяга е подранил :)

Нз за коя порода е нормално да ги сменя към 4-5 месеца, моята булдочка на 3 месеца беше сменила всички без кучешките , а те паднаха и излезнаха за 2 седмици.
User's Signature

Качена снимка

#2385 Потребителят е офлайн   to6eto125 Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 January 2011 - 02:06 PM

Ами ние вече сме с постоянните зъбки.И е страшно мил боксер проблема със хапането е почти нулев :ba_025:

#2386 Потребителят е офлайн   diadra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 February 2011 - 01:18 PM

MyDuality , като не си отглеждало боксер моля не разводнявай темата с некомпетентни и неграмотни мнения!
Ако си нямал бокси бебе, млад и уникално енергичен боксер и бокси-старец, който продължава да се изживява като младеж ...и прави лудориите на бебе ..и това до последната си минута...
Спри се !!!,направи си тема и си спами там!

#2387 Потребителят е офлайн   MyDuality Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 02 February 2011 - 02:16 PM

Гледала съм боксерче бебе на 40дни ето и неговата снимка ...така да го кажеме... бях като приемен стопанин
За себе си я помня като Ада , но и виках Боксерче за да не се привързвам към нея... вупреки, че после доста плаках ...

Обожавам тази порода , неможете да ми забраните да пиша където и да е !
Боксер е само породата , преди всичко това е куче ... гледала съм доста кучета и знам туи унуи , а и човека задава въпрос на които иска да получи отговор а вие сте доста неактивни ... тои докато получи отговор кучето му ще е изкарало собствено поколение (образно казано) :db_046:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#2388 Потребителят е офлайн   diadra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 February 2011 - 11:50 PM

Да отбележа че има клубно кучило боксери в БГ.
:flagbg:
Това означава родословни кучета с доказан произход.

А не смешките от рода на"чистокръвен" или "породист" или поколение от " "красив боксер си търси женска " ......

Крайно време е да оценим и да ценим тази уникална порода.

Нашата любима порода няма много привърженици тука, но все пак България е член на АТибокс , благодарение на усилията на отделни хора.
ATIBOX member

#2389 Потребителят е офлайн   pbs Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 February 2011 - 04:41 AM

Няколко снимки на едно малко тигърче с което се сдобих днес

Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка

#2390 Потребителят е офлайн   to6eto125 Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 February 2011 - 07:03 PM

Показване на мнениетоdiadra, в 19 February 2011 - 10:55 PM, написа:

А не смешките от рода на"чистокръвен" или "породист" или поколение от " "красив боксер си търси женска " ......

Нашата любима порода няма много привърженици тука, но все пак България е член на АТибокс , благодарение на усилията на отделни хора.
ATIBOX member

Много се извинявам но да не обиждаме "обикновенните боксери" за това са виновни отделни хора,защото когато аз изках да си купя боксерче (преди почти 5 месеца) нямаше кой да ми каже от къде да си взема кученце, писах във боксер клуба но никакъв отговор писах и на админ ли е незнам какъв е и до днес нямам отговор :D Въпреки че не е чистокръвен аз го обичам и никои нищо неможе да ми каже!!!
Прикачена снимка

Прикачена снимка

#2391 Потребителят е офлайн   to6eto125 Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 February 2011 - 07:04 PM

Показване на мнениетоpbs, в 24 February 2011 - 03:46 AM, написа:

Няколко снимки на едно малко тигърче с което се сдобих днес

Прикачен файл Tigra 23.02.jpg
Прикачен файл Tigra.jpg
Прикачен файл Untitled-TrueColor-01.jpg
Прикачен файл Untitled-TrueColor-04.jpg
Прикачен файл Untitled-TrueColor-03.jpg

Голям сладур е :ae_085:

#2392 Потребителят е офлайн   pbs Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 March 2011 - 04:28 AM

Показване на мнениетоto6eto125, в 27 February 2011 - 06:08 PM, написа:

Показване на мнениетоdiadra, в 19 February 2011 - 10:55 PM, написа:

ATIBOX member

Много се извинявам но да не обиждаме "обикновенните боксери" за това са виновни отделни хора,защото когато аз изках да си купя боксерче (преди почти 5 месеца) нямаше кой да ми каже от къде да си взема кученце, писах във боксер клуба но никакъв отговор писах и на админ ли е незнам какъв е и до днес нямам отговор :D Въпреки че не е чистокръвен аз го обичам и никои нищо неможе да ми каже!!!

Като цяло обявите в интернет за продажба за боксери са малко,лично аз развъдници не намерих,или поне легални,на всички обяви на които звънях бяха продадени,имаше само едни с много бяло които не ми харесаха,почти се бях отказал от боксерите ,но в последният момент излезе точно това което търсех,е не е мъжко каквото исках но не е болка за умиране!
То си личи че и темата тук не се посещава много,клуб тук също не открих,а то остава и боксери с родословие,това е последното нещо което го интересува някой който си търси домашен любимец :wb_052:
Така че май си е късмет да има боксерчета точно когато търсиш,не знам какви са цените на клубните,или поне така наречените,но със сигурност са на доста по голяма цена и със сигурност собствениците им както и на много други породи преди всичко търсят печалба а не толкова да са загрижени за породата както се изкарват :ab_041: Сори но това си е мое мнение!
Твоето трябва да е по голямо от моята мома Тигра ,качи някоя снимка да го видим сега как изглежда,аз днес я теглих 14 килограма е и вече почти на 4 месеца.

#2393 Потребителят е офлайн   diadra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 March 2011 - 06:59 PM

@pbs, Да мнението си е лично твое. И понеже има много хора в БГ с подобно мнение, то породата не е популярна у нас.
Защо си мислите, че станаха модерни, кане корсота, лабрадори и тнт. Защото хората намират начин да си вземат родословно животно, водят го по изложби и развъждат правилно ...та т'ва даже и в БГ.

Клубните са това което пише - Клубни, родословни с ясен произход и са БОКСЕРИ.
А печалбарите ги създавате вие , които купувате кученца приличащи на дадена порода. :ea_103:

Оправдавате себе си че не сте намерили информация.
За да е по-лесно :

Български Боксер Клуб

и

Европейски развъдници

#2394 Потребителят е офлайн   Jack_B Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 02 March 2011 - 01:15 AM

Браво че темата живна поне малко :ba_025:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#2395 Потребителят е офлайн   pbs Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 March 2011 - 05:10 AM

Показване на мнениетоdiadra, в 01 March 2011 - 06:04 PM, написа:

@pbs, Да мнението си е лично твое. И понеже има много хора в БГ с подобно мнение, то породата не е популярна у нас.
Защо си мислите, че станаха модерни, кане корсота, лабрадори и тнт. Защото хората намират начин да си вземат родословно животно, водят го по изложби и развъждат правилно ...та т'ва даже и в БГ.

Клубните са това което пише - Клубни, родословни с ясен произход и са БОКСЕРИ.
А печалбарите ги създавате вие , които купувате кученца приличащи на дадена порода. :ea_103:

Оправдавате себе си че не сте намерили информация.
За да е по-лесно :

Български Боксер Клуб

и

Европейски развъдници

Дай да видим твоето миличка :ba_025: ,никъде не съм казал че моето е без родословие :tb_195:
На мен една голяма част и от родословните боксери не ми харесват,но и това мисля че е нормално,всеки си има вкус и предпочитания.
А до колкото до това за печалбарството темата е дълга и не ми се захваща,особено за породата която спомена корсото понеже почти да си купя такова но за щастие се появи тази боксерка,така че едва ли обикновеният потребител който си търси домашен любимец би си позволил да даде една камара пари за куче,тези които искат такива за изложби и развъждане да,но те се водят и различен клас и цената им е различна :rc_036: така че моля те да не бъркаме и смесваме две различни неща.
Имах в предвед че във форума ги няма при клубовете.Сайтът на БГ клубът го знам но там информация за кучила няма,а и момчето по горе ти каза че даже и не са му отговорили на питането.Е аз не си направих труда да ги питам ,достатъчно беше да разгледам сайта за да разбера че от там заек няма да излезе :ea_103: Ако не бях намерел боксера щях да се разкарам до Сърбия но за корсо,за нашите клубни стотинка не бих дал не че не ги заслужават, има добри но за отговора се сети сама :ab_041:
Прикачена снимка
още една снимка на момата като по малка :af_089:

#2396 Потребителят е офлайн   diadra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 March 2011 - 11:40 PM

Въпреки харесват/не харесват, идеята е да се следва стандарта на породата...
Да стандарта също се променя, но в повечето случаи се подобряват дадени екстериорни характеристики - не за сметка на работните.
:mg_062:
Искаш да ми кажеш че развъдниците не продават клас - домашен любимец?! Айде де. :db_046:
Само че никой няма да ти даде кученце, за което е работил поколения назад, ако му звънеш и питаш ....колко струва. Така става на пазара и по обявите за "елитен", "породист" нещо си.

Моя боксер почина преди 2,5 години / на аватара ми/ и аз продължавам да търся моето си куче. Да, не става лесно и бързо. Чак не ми се обяснява ......

Тук в БГ има клуб, но май няма много клубни членове. Но за това boxerfan може да даде инфо....
:sc_123:
Тогава как да има клубна секция за боксера в dogbg. Как, като там се обсъждат родословни, клубни, животни... за това е в графа КЛУБНИ ФОРУМИ.

Малко от личната ми подборка, да си сравните "боксерите" Атибокс 2010

#2397 Потребителят е офлайн   pbs Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 March 2011 - 03:17 AM

Показване на мнениетоdiadra, в 02 March 2011 - 10:45 PM, написа:

Въпреки харесват/не харесват, идеята е да се следва стандарта на породата...
Да стандарта също се променя, но в повечето случаи се подобряват дадени екстериорни характеристики - не за сметка на работните.
:mg_062:
Искаш да ми кажеш че развъдниците не продават клас - домашен любимец?! Айде де. :db_046:
Само че никой няма да ти даде кученце, за което е работил поколения назад, ако му звънеш и питаш ....колко струва. Така става на пазара и по обявите за "елитен", "породист" нещо си.

Моя боксер почина преди 2,5 години / на аватара ми/ и аз продължавам да търся моето си куче. Да, не става лесно и бързо. Чак не ми се обяснява ......

Тук в БГ има клуб, но май няма много клубни членове. Но за това boxerfan може да даде инфо....
:sc_123:
Тогава как да има клубна секция за боксера в dogbg. Как, като там се обсъждат родословни, клубни, животни... за това е в графа КЛУБНИ ФОРУМИ.

Малко от личната ми подборка, да си сравните "боксерите" Атибокс 2010

О не съм казал че не дават развъдниците клас домашен,друго имах в предвид но както и да е :ba_025:
Причината да няма интерес да се пише и участва във клуб е много проста ,повечето хора си купуват куче за да си го гледат и да му се радват, а не да го правят шампион,по голямата част от тези собственици нямат и елементарни познания за кучетата и за породата им даже,тях ги интересува животинчето,и са си прави,не може да виниш някой за това че е имал желание и си е купил кученце но не от развъдник,има породи които имат доста развъдници у нас и може да си намериш добро куче и то на нормални цени,но има и такива като боксера които са малко и рядко кучилата без родословие ,а камоли със :ba_025: ,така че не всеки може да чака и се рови в нета две години за да се сдобие с животно което иска да гледа.Интерес има към боксера но явно развъдчици малко дори и на двата вида,клубни и тези както им казваш ти от обявите - елитни :ab_041: така че всеки има право да си купи любимец та дори и от пазара,а и такъв има в бг ,в Димитровград има мисля такъв всяка неделя ,а такива като теб които искат да имат куче с родословие и които може да си позволят да похарчат една солидна сума за куче защото ще го водят по изложби ,или развъждат,а може и само за това да се покажат във форум като този че са с куче с родословие :ea_103: ,е както казват старите хора ,за всеки влак си има пътници :wb_052: .
Когато желаеш нещо не е нужно години за да го постигнеш!Особено сега когато сме в ЕС е доста лесно и безпроблемно да се посети друга държава и развъдник щом няма тук,стига да имаш желание и възможности!
Не знам защо този линк от антибокс 2010 го размяташ на ляво и надясно,вижте та вижте,гледал съм го,и доста кучета от изложбата не ми харесват,най вече с големият процент бяло,смешни са ми и тези които бялото им е на половина на вратът ,или пък повечето от муцуната му да е в бяло :ea_103: е както казах всеки си има вкус.
Аз не разбирам от кучета и най вече от боксери,но сега се интересувам от всичко чета ,поне сега инфо в нета има достатъчно,а и време свободно за това имам,и точно затова искам да задам един въпрос към тебе и не само и към тези които разбират тук от породата.
дайте мнение за снимките на кутретата от предната страница?

40 dena:
M1
Качена снимка
Качена снимка
M2
Качена снимка
Качена снимка
M3
Качена снимка
Качена снимка
F
Качена снимка
Качена снимка

#2398 Потребителят е офлайн   to6eto125 Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 March 2011 - 04:31 PM

добре защо ме дразниш така точно във тоя тъп форум съм побликувал обявата че търся боксерче(във правилния раздел) преди 4 месеца,писал съм и на админ ли е какъв се изживява и до ден днешен нямам отговор.......
Търся боксерче
« on: November 06, 2010, 01:34:21 PM »

Здравейте търся си пясъчно боксерче по възможност женско ако може да ми погнете ще съм ви много благодарен.

Разгледай темите ако не ти се вярва,защото не се оправдавам аз информцията въобще не съм я получил от боксер клуба Ви извинявай,аз си обичам кучето и няма да ми държиш сметка защо кучето ми няма родословие не ме е срам от това!!!!!! :af_089:
Тигра изкаш да ми кажеш че не е боксер ли,сигурно е пинчер!?! :rc_036:

По междо другото е голяма красавица моят сладур е на 5 месеца :)

Прикачена снимка

#2399 Потребителят е офлайн   pbs Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2011 - 10:09 PM

to6eto125 - не им се връзвай на глупостите,да си пеят каквото искат,твоето и то е симпатяга,ако си го теглил кажи колко е с какво го хранш,
иначе мен ме интересува кучилото от предната страница,родословни ли са както пише и т.н.,любопитен съм понеже Тигра е родена на 28.10.2010,аз съм втори собственик а кучето е взето от Дупница и паспорта е издаден от там,а датата на раждане съвпада с тази на тия от предната страница,иначе аз пък го купих от Габрово, но както виждаш отговор няма от специалистите :tb_195: :ud_009:
А снимките които качих са от първите часове в новият им дом и наистина тук е изправила ушите доста повече от нормалното защото беше с изострено внимание към всичко най малкият звук и заставаше в подобна позиция
Прикачена снимка
таззи е от 26.02.2011,как съм я преминил :rc_036:
Прикачена снимка
а този от 25.02.2011

#2400 Потребителят е офлайн   Дизел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2011 - 10:13 PM

Обличате го да не му е студено или за "красота"?
User's Signature

Качена снимка

• (164 Страници) +
  • « Първа
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема