Dog.bg Форуми : Боксер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (164 Страници) +
  • « Първа
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Боксер

#2421 Потребителят е офлайн   boxerfan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 21 March 2011 - 08:40 AM

@pbs тази тема е в раздел породи кучета>>боксер, вие определено не искате да разберете разликата между това да се пише и говори за породи и домашни любимци. Темата е за почитателите на породата.
Благодаря Ви за вниманието. Аз повече не мисля да Ви обръщам такова. :re_037:

#2422 Потребителят е офлайн   diadra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 March 2011 - 11:02 AM

Цитат

Иначе за приликата с Кане Корсо съм съгласен ,аз и умишлено качвам такива снимки,мисля че споменах че съм фен и на корсото,и може би следващото куче да е такова :ba_025:

Тогава това е за тук
Пак да напомня това е темата БОКСЕР!

Що се отнася до приютите и бездомните, именно хора с убеждение като това, ги пълнят !!!

Цитат

Така че ако аз реша някога да заплодя кучето нито теб нито федерации и тем подобни ще питам

Хората се съобразяват с Федерацията, ако има куче от дадена порода, което при теб явно не е така.

#2423 Потребителят е офлайн   pbs Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 March 2011 - 03:31 PM

Показване на мнениетоboxerfan, в 21 March 2011 - 08:40 AM, написа:

@pbs тази тема е в раздел породи кучета>>боксер, вие определено не искате да разберете разликата между това да се пише и говори за породи и домашни любимци. Темата е за почитателите на породата.
Благодаря Ви за вниманието. Аз повече не мисля да Ви обръщам такова. :re_037:

Много добре разбирам каква е разликата,но явно вие не осъзнавате че и породистите са и домашни любимци,и че в темата за боксер не е важно само дали отговаря сто процента на стандарта а също така са важни или по не за мен са по важни правилното гледане на едно куче,условията в които живее и т.н.
Не мисля също че е проблем да съм почитател на няколко породи ,дори и да имам няколко такива,в момента пиша н темата БОКСЕР защото гледам такова псе,но явно будалите които пишем тук сме прекалено малко и вие почти успявате да ме откажете и мен :re_037:
Аз като ви задам въпрос и вие спирате да ми обръщате внимание :tb_195: ,много пъти помолих да качите снимки на по малки боксери 4-5 месеца при това истински, но не снимки от нета,примерно както тази на вашето но като малко ,и пак питам каква е височината и теглото на кучето което качихте снимки?Въпроса ми е от любопитство!
diadra - Ако някога реша да се занимавам с развъдна дейност бих се съобразявал с правилата,но поне за сега нямам такова желание :ea_103:
А аз ви предлагам щом искате в темата БОКСЕР да се говори само за кучета с родословие,за породисти боксери и такива от изложби,
да си направите една нова такава тема с ясен контекст и такива като нам да не цапат с тъпите си и грозни боксери неотговарящи на стандарта,и тогава ще съм любопитен колко човека ще пишете там и колко снимки ще качите :ab_041:,то не че и тук са много мераклиите :dog: :beer:

#2424 Потребителят е офлайн   diadra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 March 2011 - 10:11 PM

Да, домашни любимци са всички кучета.... Но тука е място специално за боксера ...
Нека се потретя...тука се опитваме да популяризираме породата Боксер....
А е породно куче, онова с доказан произход.

@pbs, за съжаление познавам собствници на "боксери" малко приличащи на породата които се занимават с "равъдна дейност" - това най-ме ужасава ...
!!!За това в България ПОРОДАТА изчезва !

:flagbg:Бих подканила boxerfan, да създаде тема в Клубните форуми...:ba_025: , за да се разграничи БОКСЕР, от боксиподобно!
-> Без да обиждам никой собственик<- кучетата не се обиждат.
Само породата би спечелиа!

#2425 Потребителят е офлайн   radusha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 March 2011 - 10:49 PM

Здравейте,

Днес към 18:30 ч. в Пловдив около улица Данаил Николаев (пресечка на бул. Руски) е намерен мъжки представител на породата. Кучето изглежда младо, тигрова окраска с бели лапички. Беше с купирана опашка. Намерен е без нашийник.
Аз точно купувах храна за моите хубостници, когато хората, които са го хванали дотърчаха до магазина за да му вземат нещо за ядене понеже милия беше примрял от глад. Намерили го да рови в едни кофи и да яде мазни хартии от банички :dh_188:
Кучето е много дружелюбно към хора и други кучета.. личи си че е бил домашен.
До колкото разбрах нямат къде да го приютят временно понеже имат котка и хъски и щели да го оставят при някаква позната жена. Записах телефона на човека, ако някокой е изгубил своя боксер и смята, че той отговаря на описанието нека го потърси: 0897 251 372

П.С. Съжалявам, че не можах да го снимам, но беше вече тъмно за да се получат снимки с телефон, а нямах фотоапарат под ръка. Казах на хората да пуснат и те обяви и да разлепят снимки в района.

#2426 Потребителят е офлайн   debsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 March 2011 - 01:02 AM

Мод: Редакция
User's Signature

Качена снимка

#2427 Потребителят е офлайн   C-suM Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 March 2011 - 01:46 PM

Този, който знае и спазва правилата на форума.
Тук не се толерира нечистопородно развъждане :rc_036:

#2428 Потребителят е офлайн   debsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 March 2011 - 10:48 PM

Мод: Запознайте се с правилата на форума, моля за пореден път!
User's Signature

Качена снимка

#2429 Потребителят е офлайн   to6eto125 Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 March 2011 - 11:35 PM

Значи не знам има ли смисъл да се говори със вас нали сте със синя кръв!! Можеше поне някакъв отговор да получа а не съм със 300 мъки да намеря човек който да ми даде поне един свестен отговор.Този форум е за домашни любимци никoй няма да ми обижда кучето нито да ми натяква че не става за нищо едвали не!!! Аз го гледам аз го обичам тъкаче вие право на глас нямате ;) . Ами не съм го мерил за да ти кажа точно колко е утре ще го премеря и ще ти кажа точно колко е иначе го храня с гранули и му готвим редуваме ги :). Да ви се похваля че вече имаме хигиенни навици :P а сме на 5 месеца :)

#2430 Потребителят е офлайн   debsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 March 2011 - 12:16 AM

Разкажи за кучето си ;п
Запознах се с тъпите обновени правила... по този начин пренебрегвате собствениците на кучета без родословие и не помагате дори малко на малките родените от такива кучета ...
User's Signature

Качена снимка

#2431 Потребителят е офлайн   diadra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 March 2011 - 11:35 AM

debsi, Не разбрах от къде си паднало?! В този форум се повтаря НЕПРЕКЪСНАТО, че нерегламентирано или "махленскo" развъждане не се толерира!

Като ти е безпородно кучето, какви кученца ?! Улицата е пълна с тях ...Ако е станала грешка, е бога ми не парадирайте ...вие вашите за боксерчета ли ги представяте!? Ами отидете на пазара...откъдето сте взели и вашето!
И пак ще повторя улицата е пълна с кучета, кученца и те не са по различни от вашето, НО вие допринасяте да се това да продължава! Няма да ви говоря за кастрация, че са ми известни доводите на "хора" като вас.
Но все пак това!

#2432 Потребителят е офлайн   radusha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 March 2011 - 12:33 AM

Показване на мнениетоradusha, в 21 March 2011 - 10:49 PM, написа:

Здравейте,

Днес към 18:30 ч. в Пловдив около улица Данаил Николаев (пресечка на бул. Руски) е намерен мъжки представител на породата. Кучето изглежда младо, тигрова окраска с бели лапички. Беше с купирана опашка. Намерен е без нашийник.
Аз точно купувах храна за моите хубостници, когато хората, които са го хванали дотърчаха до магазина за да му вземат нещо за ядене понеже милия беше примрял от глад. Намерили го да рови в едни кофи и да яде мазни хартии от банички :dh_188:
Кучето е много дружелюбно към хора и други кучета.. личи си че е бил домашен.
До колкото разбрах нямат къде да го приютят временно понеже имат котка и хъски и щели да го оставят при някаква позната жена. Записах телефона на човека, ако някокой е изгубил своя боксер и смята, че той отговаря на описанието нека го потърси: 0897 251 372

П.С. Съжалявам, че не можах да го снимам, но беше вече тъмно за да се получат снимки с телефон, а нямах фотоапарат под ръка. Казах на хората да пуснат и те обяви и да разлепят снимки в района.

Боксерчето е върнато на стопаните...

#2433 Потребителят е офлайн   diadra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 March 2011 - 07:48 PM

:ba_025:

Цитат

Боксерчето е върнато на стопаните...

Чудесна новина. Благодарско на всички замесени в пробирането на бокси и намирането на собствениците !

#2434 Потребителят е офлайн   pbs Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 March 2011 - 07:12 PM

Хайде и аз да популяризирам породата Боксер с още няколка фотоса на Тигрето което днес става на пет месеца :beer: :beer: :beer:
глава на модел 1930
Прикачена снимка
модел 1930 в колибата си
Прикачена снимка
още малко на слънце
Прикачена снимка

#2435 Потребителят е офлайн   IzrodGaden Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 March 2011 - 07:49 AM

Много далеч от боксера е това куче. Бих казал е толкова боксер колкото и питбул и кане корсо

#2436 Потребителят е офлайн   pbs Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 March 2011 - 12:51 PM

Показване на мнениетоIzrodGaden, в 29 March 2011 - 07:49 AM, написа:

Много далеч от боксера е това куче. Бих казал е толкова боксер колкото и питбул и кане корсо

Ей излови ме бе човек,кучето е немска овчарка :ab_041: :ab_041: :ab_041: къде ги видя тия боксери,питбули че и кане корсо :ud_009:
А със това сравнение с питбула направо ме размаза,явно изобщо не сте виждали такова :ab_041: :ab_041: :ab_041: :beer:

#2437 Потребителят е офлайн   boxerfan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 March 2011 - 01:40 PM

Показване на мнениетоpbs, в 21 March 2011 - 01:31 PM, написа:

Много добре разбирам каква е разликата,но явно вие не осъзнавате че и породистите са и домашни любимци,и че в темата за боксер не е важно само дали отговаря сто процента на стандарта а също така са важни или по не за мен са по важни правилното гледане на едно куче,условията в които живее и т.н.

Вие си мислите, че разбирате... това е проблема: нито разбирате, нито искате да разберете. Какво е важно предлагам да оставите на тези, които разбират. Има и модератори и администратори...

Не мисля също че е проблем да съм почитател на няколко породи ,дори и да имам няколко такива,в момента пиша н темата БОКСЕР защото гледам такова псе,но явно будалите които пишем тук сме прекалено малко и вие почти успявате да ме откажете и мен :re_037:

Ако сте почитател на тези другите породи колкото на боксера, горките породи....

Аз като ви задам въпрос и вие спирате да ми обръщате внимание :tb_195: ,много пъти помолих да качите снимки на по малки боксери 4-5 месеца при това истински, но не снимки от нета,примерно както тази на вашето но като малко ,и пак питам каква е височината и теглото на кучето което качихте снимки?Въпроса ми е от любопитство!

Разбах го Вашето любопитство. Вие ме питахте нещо, аз ви отговорих веднъж, сега се опитвате да вадите думите ми от контекста и да си градите собствена пясъчна кула.... Защо да говоря на някой, който не иска да ме слуша? Какво ще Ви даде такава информация за това колко е висок или колко тежи боксер на 4-5 месеца??? За да го сравните с вашето куче ли? Ние се разбрахме, че вашето куче е мелез, какво ще сравнявате?

А аз ви предлагам щом искате в темата БОКСЕР да се говори само за кучета с родословие,за породисти боксери и такива от изложби,
да си направите една нова такава тема с ясен контекст и такива като нам да не цапат с тъпите си и грозни боксери неотговарящи на стандарта,и тогава ще съм любопитен колко човека ще пишете там и колко снимки ще качите :ab_041:,то не че и тук са много мераклиите :dog: :beer:

Аз съм направил тази тема, тя си е във верния раздел, няма да правя нова заради такива като вас...

А за модела 1930 се извинявам, заблудил съм се от предните снимки, в поголовието на боксера, не е имало такава глава. Това куче май и брахицефално не е (такова с обратна захапка)...

#2438 Потребителят е офлайн   pbs Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 March 2011 - 02:20 PM

Показване на мнениетоboxerfan, в 29 March 2011 - 01:40 PM, написа:

Вие си мислите, че разбирате... това е проблема: нито разбирате, нито искате да разберете. Какво е важно предлагам да оставите на тези, които разбират. Има и модератори и администратори...

Ако сте почитател на тези другите породи колкото на боксера, горките породи....

Разбах го Вашето любопитство. Вие ме питахте нещо, аз ви отговорих веднъж, сега се опитвате да вадите думите ми от контекста и да си градите собствена пясъчна кула.... Защо да говоря на някой, който не иска да ме слуша? Какво ще Ви даде такава информация за това колко е висок или колко тежи боксер на 4-5 месеца??? За да го сравните с вашето куче ли? Ние се разбрахме, че вашето куче е мелез, какво ще сравнявате?

Аз съм направил тази тема, тя си е във верния раздел, няма да правя нова заради такива като вас...

А за модела 1930 се извинявам, заблудил съм се от предните снимки, в поголовието на боксера, не е имало такава глава. Това куче май и брахицефално не е (такова с обратна захапка)...

Любопитството ми не е заради моето колко трябва да е на тази възраст,а просто да знам едно такова като вашето при това женско с какви мерки е!
За пореден път казвате май :ud_009: май но сега сме още март и за пореден път правите грешни заключения от снимките,или сега да му снимам и захапката,не че е проблем и това :ab_041: :ab_041: :ab_041:
А до колкото до темата,да прав сте има модератори и админи и те преценят кое е за темата и кое не!!! :ae_085:

#2439 Потребителят е офлайн   diadra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 March 2011 - 02:23 PM

:ba_025: IzrodGaden ти имаш и боксер и кане ...ама такава разновидност като на коментираните смнимки, едва ли ще докараш...хе хе ...

#2440 Потребителят е офлайн   pbs Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 March 2011 - 02:56 PM

Показване на мнениетоdiadra, в 29 March 2011 - 02:23 PM, написа:

:ba_025: IzrodGaden ти имаш и боксер и кане ...ама такава разновидност като на коментираните смнимки, едва ли ще докараш...хе хе ...

Да виждам и ти мила колко си в час,затова и ми писа на лични - А като се пише наляво/надясно , ей го на мойто не еродословно а е убавко...какво целите, икакво постигаме ...?
И сега си кривиш душата че не ти харесва :db_046:
Иначе ще продължавам да ви качвам провокиращи снимки за да се чудите боксер ли е немец ли е ,а пък някой ако иска може и за самоед да го набеди :ab_041: :ab_041: :ab_041: :dog:
Така че пределно съм на ясно че драмата е в листчето на кучето за вас,ама ще ви помъча преди да ви копна и него :ab_041: :ab_041: :ab_041: :tb_195:

Мод: Редакция. Червеният цвят е запазен за редакция от страна на модераторския екип. Моля, съобразявайте се с това и избягвайте употребата му!
Ок мод сменяме го!

• (164 Страници) +
  • « Първа
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема