pbs, в 21 March 2011 - 01:31 PM, написа:
Много добре разбирам каква е разликата,но явно вие не осъзнавате че и породистите са и домашни любимци,и че в темата за боксер не е важно само дали отговаря сто процента на стандарта а също така са важни или по не за мен са по важни правилното гледане на едно куче,условията в които живее и т.н.
Вие си мислите, че разбирате... това е проблема: нито разбирате, нито искате да разберете. Какво е важно предлагам да оставите на тези, които разбират. Има и модератори и администратори...
Не мисля също че е проблем да съм почитател на няколко породи ,дори и да имам няколко такива,в момента пиша н темата БОКСЕР защото гледам такова псе,но явно будалите които пишем тук сме прекалено малко и вие почти успявате да ме откажете и мен
Ако сте почитател на тези другите породи колкото на боксера, горките породи....
Аз като ви задам въпрос и вие спирате да ми обръщате внимание

,много пъти помолих да качите снимки на по малки боксери 4-5 месеца при това истински, но не снимки от нета,примерно както тази на вашето но като малко ,и пак питам каква е височината и теглото на кучето което качихте снимки?Въпроса ми е от любопитство!
Разбах го Вашето любопитство. Вие ме питахте нещо, аз ви отговорих веднъж, сега се опитвате да вадите думите ми от контекста и да си градите собствена пясъчна кула.... Защо да говоря на някой, който не иска да ме слуша? Какво ще Ви даде такава информация за това колко е висок или колко тежи боксер на 4-5 месеца??? За да го сравните с вашето куче ли? Ние се разбрахме, че вашето куче е мелез, какво ще сравнявате?
А аз ви предлагам щом искате в темата БОКСЕР да се говори само за кучета с родословие,за породисти боксери и такива от изложби,
да си направите една нова такава тема с ясен контекст и такива като нам да не цапат с тъпите си и грозни боксери неотговарящи на стандарта,и тогава ще съм любопитен колко човека ще пишете там и колко снимки ще качите

,то не че и тук са много мераклиите

Аз съм направил тази тема, тя си е във верния раздел, няма да правя нова заради такива като вас...
А за модела 1930 се извинявам, заблудил съм се от предните снимки, в поголовието на боксера, не е имало такава глава. Това куче май и брахицефално не е (такова с обратна захапка)...