Dog.bg Форуми : Боксер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (164 Страници) +
  • « Първа
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Боксер

#2521 Потребителят е офлайн   ramzesbox Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:dogs, horses

Публикувано: 14 June 2011 - 03:16 PM

:zz_218: Дали пък това не е причината да не искат да качат снимки? :md_064: Парен каша духа ....

[quote name='pbs' date='03 March 2011 - 03:17 AM' timestamp='1299115079' post='920993']
Не знам защо този линк от антибокс 2010 го размяташ на ляво и надясно,вижте та вижте,гледал съм го,и доста кучета от изложбата не ми харесват,най вече с големият процент бяло,смешни са ми и тези които бялото им е на половина на вратът ,или пък повечето от муцуната му да е в бяло :ea_103: е както казах всеки си има вкус.
Аз не разбирам от кучета и най вече от боксери,но сега се интересувам от всичко чета ,поне сега инфо в нета има достатъчно,а и време свободно за това имам

Не преживявайте! За една година не се е променило кой-знае колко. И тазгодишните са с бяло. :db_046: .... и в нета продължава да има достатъчно :oc_171: ....и....
User's Signature

В памет на Рамзес (1994 - 2007)

#2522 Потребителят е офлайн   diadra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 June 2011 - 03:22 PM

boxerfan, предлагам да се разяснява за истински интересуващите се ... Тука има такива и за тях е важна подобна информацията :rc_036:.
А за онези които търсят само конфронтация или чакат всичко на готово ...остави ги....:tb_195: не си струва усилията!

#2523 Потребителят е офлайн   ramzesbox Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 June 2011 - 03:32 PM

Ех, докато аз се рових в старите писания boxerfan ме изпреварил.....
User's Signature

#2524 Потребителят е офлайн   ramzesbox Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 June 2011 - 03:41 PM

Показване на мнениетоdiadra, в 14 June 2011 - 03:22 PM, написа:

boxerfan, предлагам да се разяснява за истински интересуващите се ... Тука има такива и за тях е важна подобна информацията :rc_036:.
А за онези които търсят само конфронтация или чакат всичко на готово ...остави ги....:tb_195: не си струва усилията!

Точно това имах предвид! Може би diadra не е разбрала иронията ми.....

А на boxerfan му завиждам за търпението и толерантността. Но наистина как да популяризираш породата по друг начин....
User's Signature

#2525 Потребителят е офлайн   pbs Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 June 2011 - 01:37 AM

Показване на мнениетоboxerfan, в 14 June 2011 - 03:12 PM, написа:

Показване на мнениетоpbs, в 14 June 2011 - 02:00 PM, написа:

Това е правилният начин по който трябва да се отрази едно световно първенство,другото са празни приказки, а до колкото до гугъл явно трябва до ви обясня и принципа на работа на търсачката,ако никой не я качи тази информация няма как да се справи и всезнайко :ea_103: ,така че би било по лесно да се качат резултатите ако изобщо ги имате от колкото да продължаваме да се лаем :ab_041:

Ох, Вие не стига че всичко знаете ами и угода нямате.... Организаторите бяха ограничили любител-фотографите доста, като излезе ДВД-то от изложбата ще Ви го вдигна специално в Замунда...

Явно има нещо което не зная :beer: и ще ви бъда наистина благодарен за което,не само че ще го сваля но и още няколко човека имащи боксери ще го видят, е някой от тях са боксеро подобни както ги наричате но това едва ли има значение.
Подмятанията и иронията на мацките този път ще подмина без да коментирам :tb_195:

п.с. а това Вие с главна буква може да не го използвате поне към мен,ако очаквате че ще започна и аз така да пиша няма да стане това във форум,да кажа браво на човек като вас заради това което прави и е постигнал мога но с главната буква не!

#2526 Потребителят е офлайн   ramzesbox Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 June 2011 - 12:19 PM

[quote name='pbs' date='15 June 2011 - 01:37 AM' timestamp='1308094657' post='957556']

и ще ви бъда наистина благодарен за което,не само че ще го сваля но и още няколко човека имащи боксери ще го видят, е някой от тях са боксеро подобни както ги наричате но това едва ли има значение.
Подмятанията и иронията на мацките този път ще подмина без да коментирам :tb_195:

Ще се въздържа да Ви поздравя и да се извиня за иронията си, докато не се убедя, че преобразяването Ви е трайно, но ще отбележа, че ми допада посоката в която вървите.

Много ми се иска в този форум, освен този:
[цитат]: boxerfan 16.03.2011 - Аз съм започнал като вас, първото ми куче също ми го представяха за боксер с доказуем произход: "майката имала ама не било заверено, пък на бащата ще ни го изпратят...", всичко това в последствие се оказа лъжа, за разлика от Вас обаче аз не започнах да обяснявам, че другите са ми виновни или ми разказват вицове, а това което прочетох не го преиначих, за да ми пасва на мен и моята теза. Ще Ви кажа още нещо, второто ми куче беше със заветната "хартийка", и не само това, линията му беше многообещаваща и за съзтезания и за разплод, но то не отрасна такова каквото очаквахме и докато не видях с очите си актуалния тип на световното първенство на АТИБОКС, 2004 в Холандия, си мислех че имам типичен представител на породата. Приемам че имаме общо, и аз и Вие се стремим към нещо, харесваме породата и искаме да направим така, че тези кучета да се виждат в парковете.

да прочета и други постове с подобно съдържание. Ще има ли някой друг достойнството и силите да каже: Позволих да ме излъжат.., не се поинтересувах предварително..., кучето ми има недостатъци и пороци...

И понеже боксерът не е само външен вид, отдавна искам да споделя във форума едно мнение за характера на боксера:
"Те са толкова страстни и ви обичат с всяка част на тялото и сетивата си. Те не искат нищо повече, освен да прекарват всяка
секунда от живота си с теб! "
За тези, които знаят английски - http://www.boxernews...index.php/topic,4232.0.html, защото езиците не са силната ми страна.

Е всички ние, деклариращи себе си, като любители на боксера, ще позволим ли тази порода да изчезне в България? Ще
продължаваме ли да поддържаме псевдоразвъдчиците, а после да подскачаме като ощипани госпожици, а на двамата легитимни да им се случва това: [цитат]: boxerfan 28.01.2009 - Бебета също не се очертават за съжаление, не и скоро, може би догодина ако даде господ... но се съмнявам, че ако са в моя развъдник ще продавам в страната. Не знам дали знаете, но опитът на v. BOXBRED развъдника беше повече от горчив. Не само, че трудно намериха желаещи ами и се наложи да си взимат кученцата обратно, заради "невъзможност да го гледаме щото ходим на работа" ???

Развъждачи за здраве? За здраве се черпи, не се продава....

Трябва ли да носим на ръце 40 кг куче, за да разберем, че заедно с евтиното кученце, промоционално на изплащане ще си купим и ветеринарен лекар и едва тогава да осъзнаем смисъла на контролираното развъждане?

За тези, които си мислят, че за да се наречеш развъдчик е достатъчно да притежаваш женско куче - една общообразователна статия:
на английски - http://www.irenaspom...dogbreeder.html
на руски - http://www.zonmiracl.ru/article64.htm
И защо този труд да не бъде платен, както всички останали?

Много се надявам, че този форум ще постигне целта си:
"- да възпитава положително отношение и любов към животните;
- да подпомага тяхното образовано и отговорно отглеждане;
- да популяризира породите, да разяснява тяхната специфика и да насърчава тяхното опазване, чистопородно развъждане и
селекция съгласно принципите на международните киноложки и фелиноложки организации;
- да популяризира хуманните практики за ограничаване броя на безстопанствените кучета и котки;
- да подпомага връщането по домовете на изгубени/намерени домашни любимци и оказване на помощ на животни в беда."
източник - http://forum.dog.bg/...ore&module=help,
но все още не знам дали да гледам на надеждата като на враг или като на приятел.
User's Signature

#2527 Потребителят е офлайн   pbs Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 June 2011 - 02:46 PM

Понеже цитирате и мен ще ви помоля поне да се научите как става това,а не да се чудят тези които четат за какво става въпрос от къде и какво пишете вие и какво цитирате!!!И чак след това да си позволите да критикувате и правите сравнения,още по малко когато не познавате тези които цитирате!Поздравявам ви за това че сте благородна жена,казвам това заради дарението ви въпреки че не е кой знай какво за кучето приличащо но боксер,затова и не ви опонирах вчера но сега няма как :tb_195:
Това че имам женско куче не означава нищо,по принцип си търсих мъжкар но уви,това ми хареса това имаше и това взех като спокойно мога да ви кажа че аз не съм излъган,знам какво съм купил и какво гледам за разлика от вас :tb_195:
Никога не съм имал намерение да се занимавам с развъдна дейност но честно да ви кажа след това което чета във форума (не става въпрос само в темата боксер),започвам дa мисля че наистина може и да започна след време да се занимавам с това защото имам и времето и възможностите,така че заради такива подмятания тигрето ще има кученца със сигурност.
А до колкото до това кога в бг ще се развъжда по правилата ще ви отговоря с няколко думи- ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЯМА ДА Е СКОРО,това ще стане когато заплатите ни станат европейски и когато тези които развъждат си признаят че и те развъждат за да печелят и българина може да си позволи такова куче,а не да ми плещите че всичко се прави от любов към породата,говорите за бездомните кучета, колко такива деца има и кой се грижи за тях защо не се замислите :beer:

#2528 Потребителят е офлайн   ramzesbox Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 June 2011 - 04:50 PM

Е! Жалко!
User's Signature

#2529 Потребителят е офлайн   diadra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 June 2011 - 05:57 PM

Цитат

А до колкото до това кога в бг ще се развъжда по правилата ще ви отговоря с няколко думи- ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЯМА ДА Е СКОРО,това ще стане когато заплатите ни станат европейски

Заплатата няма нищо общо със съзнанието, с отговорността и с правилата...!!!

А що се отнася за печелбарство, това може да го твърди само човек който в действителност не се е сблъсквал с породно развъждане. Нищо лично,pbs но печелят ония с фермите и борсите...чийто клиента са хора като вас!!!
Няма да влизам в подробности, в този форум темата е развивана многократно! Но уви трябва да се чете, а не само да се спори.

Цитат

...говорите за бездомните кучета, колко такива деца има и кой се грижи за тях защо не се замислите

Ако ви се говори за деца, бгмама е вашия форум. !!!Тук говорим за кучета !!!

По-специално за БОКСЕРИ!

#2530 Потребителят е офлайн   boxerfan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 June 2011 - 01:28 PM

Показване на мнениетоpbs, в 15 June 2011 - 02:46 PM, написа:

... и когато тези които развъждат си признаят че и те развъждат за да печелят и българина може да си позволи такова куче,а не да ми плещите че всичко се прави от любов към породата...

Не всичко е пари, това кученце съм го развъдил аз и то печели от името на развъдника ми, на 5. Юни е станал първи в класа си на специализирана изложба за млади и подрастващи на холандския боксер клуб. Още една снимка на победителя. На този адрес може да разгледате и конкуренцията...

Както искаш го наричай pbs, аз смятам това за успех, ти сигурно за печалба....

#2531 Потребителят е офлайн   Fibsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 June 2011 - 01:51 PM

Показване на мнениетоboxerfan, в 16 June 2011 - 01:28 PM, написа:

Не всичко е пари, това кученце съм го развъдил аз и то печели от името на развъдника ми, на 5. Юни е станал първи в класа си на специализирана изложба за млади и подрастващи на холандския боксер клуб. Още една снимка на победителя. На този адрес може да разгледате и конкуренцията...

Поздравления! Пожелавам да се развива все така добре и да жъне успехи!

Имала съм удоволствието да живея 4 месеца в дома на мои приятели с два боксера. Отделно разхождах друга боксерка всеки ден в продължение на същите 4 месеца. Няма толкова весели, забавни и обичащи кучета! Дано ситуацията в нашата държава Ви позволи да се занимавате с породата и да печелите привърженици!
User's Signature

www.liebern.com

Дарк 07.10.1998- 08.02.2010 /// Ата 07.10.1998- 26.07.2011
Тичайте волни, мили мои кученца...

#2532 Потребителят е офлайн   ramzesbox Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 June 2011 - 02:17 PM

pbs,
Наистина съжалявам, че сте приели тъй лично поста ми. Предполагам не сте обърнали внимание, че в основната си част е писан в 1л. мн.ч. (ние), т.е., включвам и самата себе си като обект на критиките си и сравненията си. :flagbg:

Прав сте, че не Ви познавам лично, но във форумите човек си изгражда мнение за събеседниците си по начина по който пишат и по това какво пишат. Вие също си нямате на идея какво гледам аз, а още по-малко какво виждам. Ще се опитам да онагледя какво съм имала предвид с първото си изречение и по точно с израза:
"докато не се убедя, че преобразяването Ви е трайно". Вие поискахте на всички да им е ясно....

Упражнение по цитиране или "разкази с чуден край"?

Тук е тайна:

Показване на мнениетоpbs, в 02 March 2011 - 05:10 AM, написа:

Дай да видим твоето миличка :ba_025: ,никъде не съм казал че моето е без родословие :tb_195:

Тук не се знае:

Показване на мнениетоpbs, в 07 March 2011 - 10:09 PM, написа:

иначе мен ме интересува кучилото от предната страница,родословни ли са както пише и т.н.,любопитен съм понеже Тигра е родена на 28.10.2010,аз съм втори собственик а кучето е взето от Дупница и паспорта е издаден от там,а датата на раждане съвпада с тази на тия от предната страница,иначе аз пък го купих от Габрово, но както виждаш отговор няма от специалистите :tb_195: :ud_009:

ТукА нЕма:

Показване на мнениетоpbs, в 21 March 2011 - 12:56 AM, написа:

Кучето съм го взел с ясното съзнание че е без хартийка,даже не знам кои са и родителите му,но и това едва ли има значение,купих го от момиче което го продаваше понеже имаше проблеми вече с него в апартамента и не успява да се справи,хареса ми много и го взех на три месеца и половина с ваксини и т.н.

ТукА има:

Показване на мнениетоpbs, в 29 March 2011 - 02:56 PM, написа:

Така че пределно съм на ясно че драмата е в листчето на кучето за вас,ама ще ви помъча преди да ви копна и него :ab_041: :ab_041: :ab_041: :tb_195:

И надявайки се, че вече ми е позволено да изказвам мнение, ще отбележа, че наистина съм притеснена от перспективата: "тигрето ще има кученца със сигурност", защото не съм убедена, че ще имам 600 - 700 лв за да помогна на продукта и на Вашата размножителна дейност .
User's Signature

#2533 Потребителят е офлайн   ramzesbox Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 June 2011 - 02:52 PM

Упражнение по цитиране второ за затвърждаване на получените знания или "Хамлет":

Бедни ми, Йорик!

Да бъдеш

Така че ако аз реша някога да заплодя кучето нито теб нито федерации и тем подобни ще питам,

или не?

Показване на мнениетоpbs, в 21 March 2011 - 03:31 PM, написа:

Ако някога реша да се занимавам с развъдна дейност бих се съобразявал с правилата,

Нищо лично, просто изпълнявам молбата Ви да се науча да цитирам, "а не да се чудят тези които четат за какво става въпрос от къде и какво пишете вие и какво цитирате!!!"
User's Signature

#2534 Потребителят е офлайн   ramzesbox Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 June 2011 - 08:10 PM

Отново поздравления! :ae_085: :flagbg: Все с такива новини да ни радвате!
User's Signature

#2535 Потребителят е офлайн   pbs Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 June 2011 - 01:54 AM

Показване на мнениетоpbs, в 15 June 2011 - 02:46 PM, написа:

... и когато тези които развъждат си признаят че и те развъждат за да печелят и българина може да си позволи такова куче,а не да ми плещите че всичко се прави от любов към породата...

Не си ме разбрал правилно по горе нямах предвид вас а всички които развъждат кучета,нормално е да се прави за пари но не трябва да си кривите душиците, за кучето ви поздравявам,аз също смятам това за успех,просто вие гледате само от едната страна на монетата,едно е да развъждаш дадена порода съвсем друго е да си купиш куче за домашен любимец :beer:
просто трябва да осъзнаете че 99 процента от хората си купуват куче за домашен любимец а не за да го обучават или водят по изложби,ако започнете да разграничавате тези две неща съм убеден че ще имате още по голям успех :beer:

Показване на мнениетоramzesbox, в 16 June 2011 - 02:52 PM, написа:

Упражнение по цитиране второ за затвърждаване на получените знания или "Хамлет":

Бедни ми, Йорик!

Да бъдеш

Така че ако аз реша някога да заплодя кучето нито теб нито федерации и тем подобни ще питам,

или не?

Показване на мнениетоpbs, в 21 March 2011 - 03:31 PM, написа:

Ако някога реша да се занимавам с развъдна дейност бих се съобразявал с правилата,

Нищо лично, просто изпълнявам молбата Ви да се науча да цитирам, "а не да се чудят тези които четат за какво става въпрос от къде и какво пишете вие и какво цитирате!!!"

Миличка човек се учи докато е жив,браво за усилията които сте положили,най вече да цитирате правилно,също така че сте прочели постовете ми и сте се опитали да направите съпоставка че и даже да ги цитирате,въпреки че ще се наложи да се повторя ще ви го кажа пак че аз знам какво съм купил защо съм го и как да го гледам,кучето ми е на седем и половина месеца и се развива прекрасно,може да сложи в джобчето си доста боксита със синя кръв както им казвате защото и неговите мама и тати са такива :ab_041: открил съм кои са,е тя няма заветното листче,не смятам да ви обяснявам защо,но също и на мен не ми и трябват :tb_195:
Така че много добре знам къде какво съм написал и защо съм го написал,до колкото до развъждането ще ви го повторя също отново ,нямам такова намерение да развъждам кучето но заради подмятания на такива като вас ще го заплодя поне веднъж, няма я девица да се спомине :ab_041:

Показване на мнениетоdiadra, в 15 June 2011 - 05:57 PM, написа:

А що се отнася за печелбарство, това може да го твърди само човек който в действителност не се е сблъсквал с породно развъждане. Нищо лично,pbs но печелят ония с фермите и борсите...чийто клиента са хора като вас!!!
Няма да влизам в подробности, в този форум темата е развивана многократно! Но уви трябва да се чете, а не само да се спори.

Много си права не съм се сблъсквал с изобщо с развъждане, да не говорим за породно,много ми е интересно вие от кога и какво развъждате,покажете да ви видим стоката щом сте толкова компетентна.
И когато примерно Иванчо иска да си купи куче от развъдник с родословие и започне да се интересува от това и онова,установява че в бг развъдниците са прекалено малко, изборът също(не визирам боксерите а по принцип )набелязва си развъдник отива да види за какво става въпрос с доста големи очаквания , в същото време открива едно елементарно развъждане на няколко кучета ,и на всичко от горе като му кажат една сума от няколко хиляди лева защото човекът му е разяснил на дълго и на широко как неговите псета са от не знам какви си шампиони ,неговите също не знам какво си печелили и кученцата също щели да са :ab_041: ,но представи си момчето си търси куче не шампион и тази сума която му искат не е по джоба му не може да отдели толкова пари от мизерната си заплата,обяснява че иска куче за домашен любимец не шоу клас и тогава му хвърлят и друга оферта,куче от брака естествено на половин цена при това със хиляда условия :ab_041: на човека му писва ог простотии тегли им една майна и отива в Димитровград или от първата обява в нета си купува куче 200-300 лева и е доволен Драгни където ги продава също :ab_041:
А иди ти сега му обясни че е направил грешка че е трябвало да си купи от развъдника ,да ама за там му е тънък джоба,ще кажеш сега няма да гледа куче, да няма ама нали знаеш че сърбеж и мерак не се лекуват :beer:
Така че много общо има между стандарта на живот в Бг и цените на породните кучета,да може би има хора със възможности и не развъждат заради печалба а заради удоволствието ,заради крастата,но такива би трябвало тогава да подаряват кучета защото има и такива които пак си искат гореспоменатите суми и това си е печалбарство в което няма и нищо лошо щом е вложил труд време средства,също така няма логика куче в съседна държава с по висок стандарт да е на по ниски цени от колкото в Бг,също така имай в предвид че гладния на сития не вярва :ab_041: :ab_041: :ab_041:

#2536 Потребителят е офлайн   boxerfan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 June 2011 - 09:47 AM

Показване на мнениетоpbs, в 17 June 2011 - 01:54 AM, написа:

Не си ме разбрал правилно по горе нямах предвид вас а всички които развъждат кучета,нормално е да се прави за пари но не трябва да си кривите душиците, за кучето ви поздравявам,аз също смятам това за успех,просто вие гледате само от едната страна на монетата,едно е да развъждаш дадена порода съвсем друго е да си купиш куче за домашен любимец :beer:
просто трябва да осъзнаете че 99 процента от хората си купуват куче за домашен любимец а не за да го обучават или водят по изложби,ако започнете да разграничавате тези две неща съм убеден че ще имате още по голям успех :beer:

Какво значи домашен любимец? Връзката между човек и куче е симбиоза, ако сте прочели, както твърдите много за това, сигурно сте разбрали, че домашния любимец има нужди (не само естествени). При боксера такава нужда е обучението, необучен и неуправляем боксер ще ви донесе само неприятности и за вас като стопанин и за самото животинче. Задачите на клубовете по породи в държави, където чистопородното и контролирано от здравни съображения развъждане не е под въпрос (да бъде или не?) са и да обединят хората и да им помогнат в обучението на питомците им. Ходенето по изложби е въпрос на личен избор, но пак е продиктувано от желанието на човека да докаже себе си и постигнатото от труда му в дадена насока. Аз не очаквам от вас да хукнете по изложби или състезания защото аз правя така. Единствената ми цел е да ви науча на верния подход, не да споря заради самия спор. А подхода е верен, не защото аз правя така, а защото това е подхода и принципа, по който са се водили всички преди нас и заради които днес има породи. В парка това никой няма да ви го каже...

#2537 Потребителят е офлайн   pbs Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 June 2011 - 03:13 PM

Показване на мнениетоboxerfan, в 17 June 2011 - 09:47 AM, написа:

Какво значи домашен любимец? Връзката между човек и куче е симбиоза, ако сте прочели, както твърдите много за това, сигурно сте разбрали, че домашния любимец има нужди (не само естествени). При боксера такава нужда е обучението, необучен и неуправляем боксер ще ви донесе само неприятности и за вас като стопанин и за самото животинче. Задачите на клубовете по породи в държави, където чистопородното и контролирано от здравни съображения развъждане не е под въпрос (да бъде или не?) са и да обединят хората и да им помогнат в обучението на питомците им. Ходенето по изложби е въпрос на личен избор, но пак е продиктувано от желанието на човека да докаже себе си и постигнатото от труда му в дадена насока. Аз не очаквам от вас да хукнете по изложби или състезания защото аз правя така. Единствената ми цел е да ви науча на верния подход, не да споря заради самия спор. А подхода е верен, не защото аз правя така, а защото това е подхода и принципа, по който са се водили всички преди нас и заради които днес има породи. В парка това никой няма да ви го каже...

Явно не съм се изразил правилно,имам в предвид обучение само за изложби,всяко куче има нужда и то не само от обучение,в противен случай си остава поредната породна мастия :ab_041: ,без намеса на човека едва ли една порода може да развие способностите на кучето,иначе конкретно за боксера съм напълно съгласен с вас,той дори и обучен си прави пакости,а представяй си ако не е, унищожил ми е няколко топки,и това е най дребното, а все пак са си фенове на топката за разлика от много други породи :tb_195: ,и кучето го гледам на вън ,където има много място и за игра и въпреки това се намира все каква беля да направи,а си представям ако малко такова куче го гледаш в апартамент ,май ще трябва 24 часа някой да е до него :ab_041: иначе си представям картинката, и с тия с малките разходки които им правят някой едва би се успокоил,поне четири тъти седмично моето бяга по 4-5 километра след колелото, уморява се доста понеже карам почти на макс от неговите възможности през повечето време от кроса и след като се приберем и минат десетина минути е готова пак за игри :dog:
А какво е домашен любимец мисля че сте наясно при това във всичките му разновидности :beer:

#2538 Потребителят е офлайн   pbs Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 June 2011 - 10:06 PM

Снимка на момата от днес :db_046:
Прикачена снимка

#2539 Потребителят е офлайн   ramzesbox Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 June 2011 - 09:58 AM

След Вашата оценка, вече като професионалист в цитирането или "The Sisters Of Mercy"

pbs,
Докога ще ни занимавате с Вашите его драми? Достатъчно място отделихме, за да опишете как Вашето куче прилича на кане корсо, поради единствената причина, че сте фен и на корсото

Иначе за приликата с Кане Корсо съм съгласен ,аз и умишлено качвам такива снимки,мисля че споменах че съм фен и на корсото

Наред с приликата си с корсо, то почти напълно съответства на FCI-Standard N°144, а там където не, е поради крехката му възраст (справка - пост на pbs от 31,03,2011). Защо, обаче, умишлено качихте и снимка, където задницата й е а ла фила бразилиеро и коя от породите популяризирате в поста си от 09,03,2011? - мисля, че ще преживеем липсата на тази информация.

Показване на мнениетоpbs, в 29 March 2011 - 02:56 PM, написа:

Иначе ще продължавам да ви качвам провокиращи снимки за да се чудите боксер ли е немец ли е ,а пък някой ако иска може и за самоед да го набеди :ab_041: :ab_041: :ab_041: :dog:

Грешите, че сме си задавали въпроси относно породната принадлежност на кучето. Чудехме се кого се опитвате да убеждавате, че притежавате Татко Барба, който по ваше желание се превръща ту в една, ту в друга порода.

За разлика от Вас, не всички са се родили научени и не на всички гърдите са посинели от твърдения "аз знам какво съм купил защо съм го и как да го гледам". (справка - пост на pbs от 17,06,2011). Поздравления за детективските Ви умения, защото към 07,03,2011 все още не знаехте. Класика в жанра. Определено съм Ви благодарна, че ми спестихте фентъзито, за това как двама души (във Вашия случай от Дупница) "които искат да имат куче с родословие и които може да си позволят да похарчат една солидна сума за куче" (справка - пост на pbs от 03,03,2011) си докарват два чистокръвни екземпляра от заветната чужбина, но не ги регистрират в ББК, защото ще им е икономически по-изгодно да продават кученцата по 200 лв. без родословие, отколкото по 1000 с родословие. Също така, съм Ви благодарна, че ми спестихте сълзливата история, че сте търсили родителите на кучето си само за да им благодарите за създаването на чудесния екземпляр, който притежавате. Не знам, не се ли усещате?
Самият факт, че търсите родителите на кучето си след като вече сте го взели, е доказателство, че липсата на родословие е драмата за Вас, и че не можете да приемете кучето, такова, каквото е. След това изявление, ако бях развъдчик или търсех дом на бездомник, няма да поверя в ръцете Ви животно. За каквито и да е пари!
И само за разнообразие ще се съглася с Вас, че "заветното листче" във Вашият случай е безсмислено. И в двата случая поколението на кучето Ви не може да бъде причислено към поголовието на Немския боксер.

Чак предизвиквате съжаление....:

Не си ме разбрал правилно по горе нямах предвид вас а всички които развъждат кучета

Ама как ще сте имал предвид boxerfan? Та то е ясно от само себе си, че във from Black Sea той развъжда риби!!!

Не се съмнявам в пластичните Ви умения при идентифициране личността на обекта на следните Ви нападки:

За да демонстрирам, че има и нещо в което сте постоянен:

плювни

Показване на мнениетоpbs, в 01 March 2011 - 04:28 AM, написа:

Така че май си е късмет да има боксерчета точно когато търсиш,не знам какви са цените на клубните,или поне така наречените,но със сигурност са на доста по голяма цена и със сигурност собствениците им както и на много други породи преди всичко търсят печалба а не толкова да са загрижени за породата както се изкарват :ab_041: Сори но това си е мое мнение!

плювни

Показване на мнениетоpbs, в 29 March 2011 - 09:08 PM, написа:

така че мнението на невежите по ме интересува от колкото вашето компетентно.

тук нямам думи

Показване на мнениетоpbs, в 29 March 2011 - 11:20 PM, написа:

Като казах че уважавам авторитети имах в предвид кучета с постижения а не хора

плювни

Показване на мнениетоpbs, в 31 March 2011 - 03:02 AM, написа:

имам чувство че вие говорите все едно сте пластични хирурзи и само вие може да извадите хубаво куче,да не би вашите кучета като боцкат кучките ви да са със златни пищови или пък им баете нещо че да успеете да направите добра селекция :ab_041:

А твърдението Ви

Показване на мнениетоpbs, в 10 March 2011 - 11:11 PM, написа:

хората от вън знаят как да развъждат и как да търгуват за разлика от тези в бг които се занимават с това!

предполага, че от тях ще търсите информация. От тях искайте подаръци 17,06,2011, на тях размахвайте пръст и давайте наставления какво и по какъв точно начин е правилно да Ви отговорят (край нямат, но ето последните)12, 13, 14,06,2011.

Не говорете наизуст, че за да си добър и успешен развъдчик е достатъчно да не си от България. Успехите на дадено начинание са сбор от обективни и субективни фактори. Целта не винаги е достижима. По-важни и достойни за уважение са стремежът за знание, критичното отношение към себе си и да си отворен към чуждите знания и опит. Някои по обективни причини, не могат да се развиват в количествено отношение, без това да пречи на качеството. "Количествените натрупвания водят до качествени изменения", но посоката на качеството не е уточнена.
Други пък, по субективни причини вместо по спиралоид, се движат в окръжност.

Особено ценен и удовлетворителен е един успех, когато е постигнат въпреки неблагоприятните обективни фактори. Особено жалко и обидно е когато за този успех имаш признание в чужбина, а в собствената ти страна гледат на теб на като печалбар.

Недейте да съдите за хората по себе си. За едни парите са средство, за други - цел. Доста нелепо звучат и жалбите Ви за
европейски заплати, наред с парадирането Ви, че имате възможности 15,06,2011.

След всички глупости, които изписахте, след всички обиди по адрес на развъдчиците и персонално към boxerfan, смятам, че му дължите извинение и то подписано с истинското Ви име. Така ще има равнопоставеност и ние останалите ще можем да оценим и Вашите професионални успехи. Също така ще ни се изясни като член на коя точно благотворителна организация призовавате труда на развъдчиците да е безплатен.

Не ангажирам никого с мнението си, че Ви считам не за любител на породата боксер, дори не за любител на животните, а за любител на своята собственост. :zz_212:

Не смятам, че разговорите с човек, който сменя мнението си според ситуацията, а не по силата на убеждение, ще донесат
положителен резултат. Не смятам, че човек, който отрича всичко направено от друг е способен да научи нещо. Не смятам, че човек, обладан от собственото си его е способен да даде нещо. За мен присъствието Ви в този форум приключи.

Бих искала да се върнем към истинския предмет на темата във форума, а именно породата боксер, т. е. стандарт, външен вид, характер, здраве, правила за развъждане, особености при отглеждането на боксера, обучение. Аз има какво да науча за боксера, а за Вас - научих достатъчно.

Искрено моля за извинение, останалата част от аудиторията, станала свидетел на нетърпимостта ми към подобен род поведение.
User's Signature

#2540 Потребителят е офлайн   pbs Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 June 2011 - 03:19 PM

За съжаление май няма как да поддържаме обноски и добър тон с вас!!!
Само не ми стана ясно като каква се изявявате тук,като адвокат на някой или търсите поле за изява ,или още по лошо,търсите внимание и интриги защото на това ми намирисва.
Аз показвам кучето си такова каквото е, а ти се опитваш да вадиш думите ми от контекста,не са ли те учили че когато двама си мерят пишките не трябва да си слагаш дупето там,или може би това е и целта ви,за което е жалко сбъркали сте сайта!!!
Много пъти го написах ще го напиша пак,няма драма кучето си го приемам и обичам такова каквото е,това че ми стиска да качвам негови снимки е показателно,драмата е за такива като теб които търсят под вола теле.
Боксерфен докато не написа че е съдия на световното,аз знаех че е само админ на клубният форум,нищо повече,затова и казах че имах в предвид че уважавам авторитети но съм имал в предвид кучета а не хора,ако лично него съм го засегнал мога да се извиня,също казах че признавам за успех това което е постигнал и прави за породата!Също ясно поясних че мнението ми за развъждането и продаването на родословни кучета е обобщено и се отнася почти за всички,а не конкретно за боксери,а това дали ви харесва на вас или не е отделен въпрос,това си е мое мнение с което не обвързвам никой, а и картинката в бг си е такава.Също казах че и няма лошо да го правят и за пари но да не си кривят душиците че е само заради любовта към породите,на всички е ясно че вложиш ли време,средства и т.н. ще очакваш и някаква възвращаемост,дали като успехи,но със тях идват и пари,тоест пак е същото,и въпреки че отново ще се повторя - в това няма и нищо лошо!!!

п.с.браво че сте ми отделила толкова време да препрочетете това което съм написал че и да го цитирате даже.И покажете вие какво развъждате или гледате,видяхме че философията ви е силна страна.

• (164 Страници) +
  • « Първа
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни