След Вашата оценка, вече като професионалист в цитирането или "The Sisters Of Mercy"
pbs,
Докога ще ни занимавате с Вашите его драми? Достатъчно място отделихме, за да опишете как Вашето куче прилича на кане корсо, поради единствената причина, че сте фен и на корсото
pbs, в 21 March 2011 - 12:56 AM, написа:
Иначе за приликата с Кане Корсо съм съгласен ,аз и умишлено качвам такива снимки,мисля че споменах че съм фен и на корсото
Наред с приликата си с корсо, то почти напълно съответства на FCI-Standard N°144, а там където не, е поради крехката му възраст (справка - пост на pbs от 31,03,2011). Защо, обаче, умишлено качихте и снимка, където задницата й е а ла фила бразилиеро и коя от породите популяризирате в поста си от 09,03,2011? - мисля, че ще преживеем липсата на тази информация.
pbs, в 29 March 2011 - 02:56 PM, написа:
Грешите, че сме си задавали въпроси относно породната принадлежност на кучето. Чудехме се кого се опитвате да убеждавате, че притежавате Татко Барба, който по ваше желание се превръща ту в една, ту в друга порода.
За разлика от Вас, не всички са се родили научени и не на всички гърдите са посинели от твърдения "аз знам какво съм купил защо съм го и как да го гледам". (справка - пост на pbs от 17,06,2011). Поздравления за детективските Ви умения, защото към 07,03,2011 все още не знаехте. Класика в жанра. Определено съм Ви благодарна, че ми спестихте фентъзито, за това как двама души (във Вашия случай от Дупница) "които искат да имат куче с родословие и които може да си позволят да похарчат една солидна сума за куче" (справка - пост на pbs от 03,03,2011) си докарват два чистокръвни екземпляра от заветната чужбина, но не ги регистрират в ББК, защото ще им е икономически по-изгодно да продават кученцата по 200 лв. без родословие, отколкото по 1000 с родословие. Също така, съм Ви благодарна, че ми спестихте сълзливата история, че сте търсили родителите на кучето си само за да им благодарите за създаването на чудесния екземпляр, който притежавате. Не знам, не се ли усещате?
Самият факт, че търсите родителите на кучето си след като вече сте го взели, е доказателство, че липсата на родословие е драмата за Вас, и че не можете да приемете кучето, такова, каквото е. След това изявление, ако бях развъдчик или търсех дом на бездомник, няма да поверя в ръцете Ви животно. За каквито и да е пари!
И само за разнообразие ще се съглася с Вас, че "заветното листче" във Вашият случай е безсмислено. И в двата случая поколението на кучето Ви не може да бъде причислено към поголовието на Немския боксер.
Чак предизвиквате съжаление....:
pbs, в 17 June 2011 - 01:54 AM, написа:
Не си ме разбрал правилно по горе нямах предвид вас а всички които развъждат кучета
Ама как ще сте имал предвид boxerfan? Та то е ясно от само себе си, че във from Black Sea той развъжда риби!!!
Не се съмнявам в пластичните Ви умения при идентифициране личността на обекта на следните Ви нападки:
За да демонстрирам, че има и нещо в което сте постоянен:
плювни
pbs, в 01 March 2011 - 04:28 AM, написа:
Така че май си е късмет да има боксерчета точно когато търсиш,не знам какви са цените на клубните,или поне така наречените,но със сигурност са на доста по голяма цена и със сигурност собствениците им както и на много други породи преди всичко търсят печалба а не толкова да са загрижени за породата както се изкарват

Сори но това си е мое мнение!
плювни
pbs, в 29 March 2011 - 09:08 PM, написа:
така че мнението на невежите по ме интересува от колкото вашето компетентно.
тук нямам думи
pbs, в 29 March 2011 - 11:20 PM, написа:
Като казах че уважавам авторитети имах в предвид кучета с постижения а не хора
плювни
pbs, в 31 March 2011 - 03:02 AM, написа:
имам чувство че вие говорите все едно сте пластични хирурзи и само вие може да извадите хубаво куче,да не би вашите кучета като боцкат кучките ви да са със златни пищови или пък им баете нещо че да успеете да направите добра селекция
А твърдението Ви
pbs, в 10 March 2011 - 11:11 PM, написа:
хората от вън знаят как да развъждат и как да търгуват за разлика от тези в бг които се занимават с това!
предполага, че от тях ще търсите информация. От тях искайте подаръци 17,06,2011, на тях размахвайте пръст и давайте наставления какво и по какъв точно начин е правилно да Ви отговорят (край нямат, но ето последните)12, 13, 14,06,2011.
Не говорете наизуст, че за да си добър и успешен развъдчик е достатъчно да не си от България. Успехите на дадено начинание са сбор от обективни и субективни фактори. Целта не винаги е достижима. По-важни и достойни за уважение са стремежът за знание, критичното отношение към себе си и да си отворен към чуждите знания и опит. Някои по обективни причини, не могат да се развиват в количествено отношение, без това да пречи на качеството. "Количествените натрупвания водят до качествени изменения", но посоката на качеството не е уточнена.
Други пък, по субективни причини вместо по спиралоид, се движат в окръжност.
Особено ценен и удовлетворителен е един успех, когато е постигнат въпреки неблагоприятните обективни фактори. Особено жалко и обидно е когато за този успех имаш признание в чужбина, а в собствената ти страна гледат на теб на като печалбар.
Недейте да съдите за хората по себе си. За едни парите са средство, за други - цел. Доста нелепо звучат и жалбите Ви за
европейски заплати, наред с парадирането Ви, че имате възможности 15,06,2011.
След всички глупости, които изписахте, след всички обиди по адрес на развъдчиците и персонално към boxerfan, смятам, че му дължите извинение и то подписано с истинското Ви име. Така ще има равнопоставеност и ние останалите ще можем да оценим и Вашите професионални успехи. Също така ще ни се изясни като член на коя точно благотворителна организация призовавате труда на развъдчиците да е безплатен.
Не ангажирам никого с мнението си, че Ви считам не за любител на породата боксер, дори не за любител на животните, а за любител на своята собственост.
Не смятам, че разговорите с човек, който сменя мнението си според ситуацията, а не по силата на убеждение, ще донесат
положителен резултат. Не смятам, че човек, който отрича всичко направено от друг е способен да научи нещо. Не смятам, че човек, обладан от собственото си его е способен да даде нещо. За мен присъствието Ви в този форум приключи.
Бих искала да се върнем към истинския предмет на темата във форума, а именно породата боксер, т. е. стандарт, външен вид, характер, здраве, правила за развъждане, особености при отглеждането на боксера, обучение. Аз има какво да науча за боксера, а за Вас - научих достатъчно.
Искрено моля за извинение, останалата част от аудиторията, станала свидетел на нетърпимостта ми към подобен род поведение.