Dog.bg Форуми : Боксер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (164 Страници) +
  • « Първа
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Боксер

#2561 Потребителят е офлайн   diadra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 29 June 2011 - 11:48 AM

Малка сладурка...прави и пускай по-често снимки.
Това е една страхотна възраст ...те растат като гъбки, номерата им се увеличават всеки ден.
Добре дошли и на двамата !!

#2562 Потребителят е офлайн   zaazaz Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 29 June 2011 - 11:48 AM

дааа :ab_041: :ab_041: не спира да подскача и иска внимание, мерси ! :)
етоо и няколко снимки от деня, в който я взехме :md_064:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#2563 Потребителят е офлайн   diadra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 June 2011 - 12:02 PM

Цитат

Различните породи са създадени за да отговарят на специфичните нужди на човека. Има овце за вълна, овце за мляко. Има коне ездитни, има и коне тежковози. Резултата от кръстосването на ездитен кон с тежковоз, определено пак ще е кон, но той нито ще бяга толкова бързо, колкото ездитния, нито ще има силата на тежковоза.
Видовете в природата оцеляват благодарение на естествения отбор. При животните, отглеждани от човека, тази роля изпълняват развъдчиците. Те избират най-силните, най-красивите, най-плодовитите - тези, които ще предадат гените си на поколението.

Да, перфектен пример, който да покаже разлики и прилики между родословното куче от домашния любимец.
За това тук не толерираме, купуването на неродословно куче, но не го и осъждаме! Купуването на такова животно, значи че се стимулира такова махленско развъжда.

От друга страна всеки от нас е минал по този път, и бихме помагали и ще се радваме на такива кученца...Кучетата не са отговорни за постъпките на хората.

Трябва просто да е ясно че такива животни не бива да се развъждат.

#2564 Потребителят е офлайн   martara Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 03 July 2011 - 02:20 PM

Здравейте, ето я моята муцунка Тара, ако не Ви затруднявам, може ли да ми кажете дали отговаря на стандарта за породата. Благодаря!!!Прикачена снимка

#2565 Потребителят е офлайн   martara Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 03 July 2011 - 02:26 PM

Показване на мнениетоpbs, в 09 June 2011 - 11:46 PM, написа:

Показване на мнениетоmartara, в 08 June 2011 - 07:56 AM, написа:

здравейте, аз съм новичка тук и искам да попитам нещо за моята сладурка. Тя е на година и осем месеца и е тигров боксер, но в окраската и преобладава черния цвят, има бели чорапки и бяло петно на гърдите, има и тигрово но то е едва забележимо. Майка и и баща и са тигрови, но са без родословие, тя също няма родословие и не знам назад в поколението за какво става въпрос.
Искам да кача снимки и да ми кажете какво мислите за нея, но не знам как се качват снимки.

Като натиснеш бутона за нов отговор и се отвори полето за писане малко под него ще видиш да пише Прикачени файлове под това поле има прозорец на който пише и разглеждане,от там ще намериш директорията в която ти са снимките в компютъра и ще избереш първата снимка която искаш да качиш и след това натискаш бутона Прикачи файла
,изчакваш да се качи файла и когато е готов ще под полето прикачени файлове ще видиш в малък размер снимката и най в дясно на полето да пише добави в мнението,натискаш този бутон и снимката отива по горе в полето за отговор,и остава само да публикуваш написаното и каченото :ba_025: Дай сега да я видим тази тигрица :tb_195:

п.с. ако качваш повече от една ,една по една ги качваш и добавяш в мнението

Благодаря за помощта!

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#2566 Потребителят е офлайн   diadra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 July 2011 - 04:36 PM

В света на тигровите боксери, има все повече черно ( лично мое мнение) . Ако боксерфен има време да сподели повече. Както се знае аз съм привържник на fawn /пясъчна окраска.

Да кажа че близкородствено кръстосване (далеч сме от родословно) се получават и черни бебета - брат/сестра...майка/син ........

#2567 Потребителят е офлайн   boxerfan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 July 2011 - 05:08 PM

Показване на мнениетоmartara, в 03 July 2011 - 02:20 PM, написа:

Здравейте, ето я моята муцунка Тара, ако не Ви затруднявам, може ли да ми кажете дали отговаря на стандарта за породата. Благодаря!!!Прикачен файл DSC01235.JPG

Здравейте, в този случай вече не е важно дали кучето отговоря на даден стандарт...
Предлагам Ви да ни дадете името и адреса на човека, който Ви го е продал за боксер, а аз ще се погрижа този човек да не лъже повече хора като вас! Сериозно мисля да направим база от имена и адреси на подобни мошенници и така да спестим мъките на кучетата, които те използват за обогатяването си и огорчението на хората, които иначе биха им повярвали!

#2568 Потребителят е офлайн   ramzesbox Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:dogs, horses

Публикувано: 03 July 2011 - 05:54 PM

Здравейте martara!

Радвам се, че още един почитател на породата се присъедини!

По отношение на молбата Ви:
Моля Ви, не се обиждате!

Аз съм категорично против даването на оценки на кучетата тук. Сред нас има човек, който притежава и знанията и компетентността (има право да го прави) да дава оценки, но това крие много негативи, свидетели на които сме били в този или други породни форуми. В първият си пост, казвате, че кучето е неродословно. Оттам нататък каквито и да било мнения няма да променят този факт. Също така, надявам се, "експертното мнение" на форума нито ще Ви накара да я обичате повече, нито по-малко.
Ако все пак държите кучето да получи оценка, то можете да получите такава, като отидете на киноложка изложба организирана от ББК или БРФК. Казвате, че искате екстериорна оценка и съдията, който е определен да съди породата за деня ще Ви я направи.

Бих искала да сте ме разбрали правилно и да се приобщите към нас. Нещо, което липсва на този форум е грижата за кучетата. Дали бихте се съгласили, като собственичка на една голяма вече Тара да дадете някакъв съвет на собственика на малката Тара. Той е малко срамежлив и не задава въпроси, но сигурна съм би му било интересно да научи нещо от опита на другите при отглеждане на боксери, били те родословни или неродословни.
User's Signature

В памет на Рамзес (1994 - 2007)

#2569 Потребителят е офлайн   ramzesbox Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 July 2011 - 06:02 PM

Показване на мнениетоboxerfan, в 03 July 2011 - 05:08 PM, написа:

Сериозно мисля да направим база от имена и адреси на подобни мошенници и така да спестим мъките на кучетата, които те използват за обогатяването си и огорчението на хората, които иначе биха им повярвали!

:ba_025: Имам дребна колекция, събирана предимно с цел "крилати" фрази.
Мога да поема този ангажимент да се ровя по обяви и да събирам телефони, адреси, скайпове и всичко подобно.
User's Signature

#2570 Потребителят е офлайн   boxerfan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 July 2011 - 07:44 PM

Показване на мнениетоramzesbox, в 03 July 2011 - 06:02 PM, написа:

:ba_025: Имам дребна колекция, събирана предимно с цел "крилати" фрази.
Мога да поема този ангажимент да се ровя по обяви и да събирам телефони, адреси, скайпове и всичко подобно.

:ba_025:

#2571 Потребителят е офлайн   ramzesbox Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 July 2011 - 08:11 PM

Ами да започвам тогава:

Развъдчиците знаят каква порода развъждат. Те НЕ пишат по всички сайтове за обяви и НЕ използват словосъчетания от вида:

украински тигров боксер
руски боксер
екзотични боксерчета - да се разбира от Бряг на слоновата кост
чистокръвни боксерчета - да се разбира, че нямат проблем с бял дроб, черен дроб и бъбреци.
от немски родители - да се разбира, но малките са си български
вземете си радост и много любов за цял живот!!! - да се разбира, че на този, който си вземе му остават десетина години живот
уникални боксерчета - да се разбира, че в цялата история на породата няма такива
с живо родословие - да се разбира, че всички предци до 4 коляно да живи
И майката и бащата са стандартни чистокръвни боксери-немски боксер - да се уточни, понеже има и руски и украински...
родителите са с родословие - да се разбира, но малките без
продавам боксерчета, за повече информация тел... - да се разбира, "като разбера кой клас си, ще ти разкажа подходящата приказка"

Е, не мога да изредя всички бисери, на които съм попадала, но определено тръпна за мига, в който ще прочета:
Продавам боксерчета. Баща бенгалски тигров боксер, майка либийски пясъчен боксер.....

Ще направя електронна таблица с данни, която да може да се допълва от избрани хора и можем да я качим примерно в Gmail за публично ползване.
User's Signature

#2572 Потребителят е офлайн   zaazaz Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 04 July 2011 - 12:57 AM

Ето малко снимки на Тара от днес :af_089: :af_089: :ab_041:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#2573 Потребителят е офлайн   zaazaz Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 04 July 2011 - 01:09 AM

:db_046:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#2574 Потребителят е офлайн   ramzesbox Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 July 2011 - 07:01 AM

ММММдааааааа, подозренията ми се потвърждават. :be_107: Освен танци-манци, забелязвам и други артистични данни. Превъплъщения от първи стъпки към певческата кариера на първите две снимки, до "Аз мога да бъда и строга!" на последната. :md_064:
User's Signature

#2575 Потребителят е офлайн   Емка Икона

Публикувано: 04 July 2011 - 09:04 AM

Прикачен файл  jj.bmp (1.1MB)
Брой сваляния: 62Прикачен файл  Дориан.bmp (902.87K)
Брой сваляния: 61
Качена снимка Още снимки на Дориан :)
User's Signature

"boxers are not dogs. They are wiggling, burning, toy carrying, snoring, slobber bubble making machines."

#2576 Потребителят е офлайн   ramzesbox Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 July 2011 - 10:27 AM

:ab_041: Залепнала за стопанката и постлала бърни!

Толкова мило, толкова познато!
User's Signature

#2577 Потребителят е офлайн   martara Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 04 July 2011 - 11:36 AM

Показване на мнениетоboxerfan, в 03 July 2011 - 05:08 PM, написа:

Показване на мнениетоmartara, в 03 July 2011 - 02:20 PM, написа:

Здравейте, ето я моята муцунка Тара, ако не Ви затруднявам, може ли да ми кажете дали отговаря на стандарта за породата. Благодаря!!!Прикачен файл DSC01235.JPG

Здравейте, в този случай вече не е важно дали кучето отговоря на даден стандарт...
Предлагам Ви да ни дадете името и адреса на човека, който Ви го е продал за боксер, а аз ще се погрижа този човек да не лъже повече хора като вас! Сериозно мисля да направим база от имена и адреси на подобни мошенници и така да спестим мъките на кучетата, които те използват за обогатяването си и огорчението на хората, които иначе биха им повярвали!

Ами за мен не е важно дали е чистокръвна, защото тя е едно прекрасно куче, просто исках да знам какво във външния и вид не е нормално, понеже мислехме да я пуснем на един мъжкар и да си имаме поколение, но ако не е както трябва няма да я пускаме и ще я кастрираме, за това питам. Благодаря все пак.

#2578 Потребителят е офлайн   IzrodGaden Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 July 2011 - 02:42 PM

Неискам да ви обиждам, но във вашия случай, все едно някой е ползвал доберман и боксер за родители на вашето куче!

#2579 Потребителят е офлайн   boxerfan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 July 2011 - 03:25 PM

Показване на мнениетоmartara, в 04 July 2011 - 11:36 AM, написа:

Ами за мен не е важно дали е чистокръвна, защото тя е едно прекрасно куче, просто исках да знам какво във външния и вид не е нормално, понеже мислехме да я пуснем на един мъжкар и да си имаме поколение, но ако не е както трябва няма да я пускаме и ще я кастрираме, за това питам. Благодаря все пак.

Не, моля Ви не я заплождайте!

#2580 Потребителят е офлайн   diadra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 July 2011 - 09:20 PM

Показване на мнениетоboxerfan, в 05 July 2011 - 03:25 PM, написа:

Показване на мнениетоmartara, в 04 July 2011 - 11:36 AM, написа:

Не, моля Ви не я заплождайте!

Има прекалено много бездомни кучета!
Освен това има много бездомни кучета ПРИЛИЧАЩИ на порода ...
боксер
хъски
пит
дого
....примери ежедневно, но това все пак са живи същества обречени на мъки!

Това са кученца от кръстосване...!"дай да имаме кученца от наш'та" или "айде моя да стане татко"!

Има достатъчно теми където ветеринари са обяснили, как НЕ-раждането Не е проблем за женската и с КОЛКО се удължава живота при кастрация ( особено при женските)

• (164 Страници) +
  • « Първа
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни