Dog.bg Форуми : Боксер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (164 Страници) +
  • « Първа
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Боксер

#2601 Потребителят е офлайн   boxerfan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 22 July 2011 - 08:07 AM

Показване на мнениетоdebsi, в 22 July 2011 - 06:23 AM, написа:

Защо снимките ми, които качвам биват изтривани ? Нещо май не си познавате правилника на форума и ми триети снимки, които не ви харесват на кученца, а ?

Цитат

6. Недоговорени рекламни теми, скрити и явни реклами. Забранено е и развиването на търговска дейност във форумите. За недопустими се считат:
а) реклами на продукти, нямащи връзка с тематиката на форума;
б) обяви за търсене на партньори за нерегламентирано развъждане;
в) обяви за продажби на извънклубни кучила;
г) агресивни реклами, подтикващи потребителите да купуват каквото и да било;
д) реклами на зооборси и ферми за кученца

Къде по-точно в снимките ми видяхте "обяви за продажа на извънклубни кучила" или "агресивни реклами" или "развиване на търговска дейност", камо ли "реклами на зооборси и ферми за кученца" ?!?! Мисля, че правилата на форума не се знаят от някои хора...

Цитат

Игнорирането на настоящите правила може да доведе до различни методи на действие от изтриване на съобщения без обяснение
- не съм ги игнорирал, а прочел и направил така, че да не излизам извън правилата и не исках да се заяждам, но искам отговор и този коментар да не ми бъде изтриван : )

Браво на тебе!!!

#2602 Потребителят е офлайн   IzrodGaden Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 July 2011 - 08:24 AM

debsi, добре ама защо точно в този форум реши да пускаш снимки на кученцата? Тук е за боксери!

#2603 Потребителят е офлайн   boxerfan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 July 2011 - 10:42 AM

Показване на мнениетоIzrodGaden, в 22 July 2011 - 08:24 AM, написа:

debsi, добре ама защо точно в този форум реши да пускаш снимки на кученцата? Тук е за боксери!

Няма смисъл, с това момче съм разговарял и лично и на изложби е идвал.... но явно нищо не e възприел ....
Сега наистина не разбирам хвали ли ни се или какво?

#2604 Потребителят е офлайн   ramzesbox Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:dogs, horses

Публикувано: 22 July 2011 - 10:58 AM

Сега аз трябва да се извиня на господина и на всички, които нарекох мошеници и търгаши, защото те всъщност не са такива. Те не продават кучета от породата немски боксер, а просто боксери. Закона им дава права и те само ги използват.
И отново на форума, за глупостите, които аз пък изписах. Да, не е за мен работа да се изявявам.

debsi, Господине\Госпожо! Приемете моите искрени извинения с оправданието за твърде емоционален подход към темата.
Другите, които споменавам в поста си от 14,07,2011г. също моля да приемат моите извинения.

Трябва да се чете и да се внимава какво се пише. Смятам, че поука има за всички! И че аз си намерих майстора! Нека моите постове останат за мое назидание и чужд пример. Оставям във Ваши ръце съдбата си.

Господине (или майката на debsi) :rc_036:
User's Signature

В памет на Рамзес (1994 - 2007)

#2605 Потребителят е офлайн   IzrodGaden Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 July 2011 - 11:12 AM

Показване на мнениетоpbs, в 20 July 2011 - 07:30 PM, написа:

Показване на мнениетоIzrodGaden, в 20 July 2011 - 10:01 AM, написа:

pbs, страхотна сметка си направил 2х в годината по 5 кученца, за 5 години 50клубни. Личи си че си пълен лаик относно правилата. Но пък нали по тази сметка ще я караш и ти, с разликата, че кучетата които продаваш ( 50 за 5 години ), няма да са боксери.

Абе *** аз никога не съм казал че разбирам от кучета :eg_033: направих просто една проста съпоставка колко долу горе би развъдил развъдник с две кучки,а ти много добре знаеш че с две женски едва ли може да се наречеш развъдчик,нарочно написах 5 а не 7-8 ,близко е до пипето но..... :db_046: :db_046: :db_046:
Аз не развъждам ,нямам и такова желание,просто си гледам и харесвам кучето такова каквото си е,,което даже не исках и да е женско,но на пук на такива като вас ще го заплодя, даже и ще ви кача и снимки,но споко няма да е скоро :rc_036:
Виждам че оправи клубните канета,даже те шитнаха от управата и на клуба ,сега остава и боксерите да наредиш и всичко ще е по мед и масло :tb_195: :ab_041:

Мод: Редакция, моля внимавайте с обръщенията към други потребители!

Хихихи, значи си ми фен а ?
Развъдник мога да бъда и с половин женска от породата. А ти какво, уж цяло куче, а то никакво :))))))))

#2606 Потребителят е офлайн   diadra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 July 2011 - 06:20 PM

СТОП с тъпотиите! Половин месец ме няма, и какво чета след толкоз време ?!!
Пак един и същ комплексар ви прави на луди.
Тук обсъждаме само породата БОКСЕР...хората не ни интересуват ...:db_046:

#2607 Потребителят е офлайн   ramzesbox Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:dogs, horses

Публикувано: 22 July 2011 - 08:11 PM

diadra, за мен лично pbs не е проблема.
Регистрирах се тук с надеждата, че ще намеря съмишленици, с които ще говорим за кучетата. Привърженичка съм на чистопородното развъждане, но съм била собственик на неродословен. Разбирам и едните и другите и ми е трудно да балансирам. Задачата с която се нагърбих, се оказа не по психическите ми сили. Конфронтацията между едните и другите ме убива. Тук се водят само спорове и най-малко се говори за кучета. Прекалено присърце взимам всичко за да мога да участвам във форум само на страната на едните, а емоционалността и идеализмът ми май наистина не са за тази земя.
User's Signature

В памет на Рамзес (1994 - 2007)

#2608 Потребителят е офлайн   Bumper Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 July 2011 - 08:48 PM

2 снимки на Атос , като кликнеш на моя профил!

#2609 Потребителят е офлайн   Teodora_Valovska Икона

Публикувано: 22 July 2011 - 08:48 PM

Показване на мнениетоboxerfan, в 22 July 2011 - 10:42 AM, написа:

Няма смисъл, с това момче съм разговарял и лично и на изложби е идвал.... но явно нищо не e възприел ....

Явно липсата на "родословно дърво" за Вас изключва съответния домашен любимец като куче, а още повече като порода. Гледала съм състезания с така наречените "боксери" и други "чистокръвни" според вас породи. И в крайна сметка там се обръща внимание на стойка и т.н. Никъде не забелязвам, нито в отношението към тези животни, нито в коментарите, смисъла на думата "домашен любимец". Явно Вие не отглеждате тези животни като такива, а като плод на някое друго животно, което произлиза от "РОД" . Ставате смешни и искам да Ви споделя, че моето куче е животното, което когато се прибера изразява безрезервната си любов и благодарност към мен и съм сигурна, че с нищо не отстъпва на Вашите "от класа" , нито по размери, нито по стойка, нито по начин на възпитание. Не виждам къде е смисълът да се правите на интересни, много разбиращи и важни с хората, които обичат и се гордеят с домашните си любимци, явно за Вас кучето е продукт, но не виждам къде Ви е правото да правите сравненията между кучета, така както хората правим между маркови и немаркови продукти, предмети.Важна е любовта между животно и стопанин, нали те са наши приятели, не нашите маркови вещи, с които да се фукаме и изхвърляме.Не е важно колко чистокръвно е едно животно, а стопанинът му и начина, по-който ще го обучи и възпита и най-вече как ще подтикне кучето му да го обича, уважава, разбира и слуша. Не влизам в този снобарски форум, но се регистрирах, защото дълго време се "наслаждавам" на глупостта на някои хора тук, не успях да остана безпристрастна!Бъдете живи и здрави и продължавайте в същия дух !

#2610 Потребителят е офлайн   diadra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 July 2011 - 11:06 PM

Teodora_Valovska :) първо се ""радвам на така " задълбочен анализ" от нюби във форума хе хе .
Както се вижда по-горе това не е тема за домашни любимци.
Тука се опитваме да говорим САМО И ЕДИНСТВЕНО за БОКСЕР!!!

ramzesbox , да права си за всчко, НО не се отказвай! :ba_025:

#2611 Потребителят е офлайн   pbs Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 July 2011 - 02:06 AM

Показване на мнениетоboxerfan, в 21 July 2011 - 02:53 PM, написа:

СПРЕТЕ да отделяте време на pbs да не забравяме основна тема тук са боксерите!

Вие да не ревнувате пък сега :ud_009:

Показване на мнениетоIzrodGaden, в 22 July 2011 - 11:12 AM, написа:

pbs, страхотна сметка си направил 2х в годината по 5 кученца, за 5 години 50клубни. Личи си че си пълен лаик относно правилата. Но пък нали по тази сметка ще я караш и ти, с разликата, че кучетата които продаваш ( 50 за 5 години ), няма да са боксери.

Абе *** аз никога не съм казал че разбирам от кучета :eg_033: направих просто една проста съпоставка колко долу горе би развъдил развъдник с две кучки,а ти много добре знаеш че с две женски едва ли може да се наречеш развъдчик,нарочно написах 5 а не 7-8 ,близко е до пипето но..... :db_046: :db_046: :db_046:
Аз не развъждам ,нямам и такова желание,просто си гледам и харесвам кучето такова каквото си е,,което даже не исках и да е женско,но на пук на такива като вас ще го заплодя, даже и ще ви кача и снимки,но споко няма да е скоро :rc_036:
Виждам че оправи клубните канета,даже те шитнаха от управата и на клуба ,сега остава и боксерите да наредиш и всичко ще е по мед и масло :tb_195: :ab_041:

Развъдник мога да бъда и с половин женска от породата. А ти какво, уж цяло куче, а то никакво :))))))))

Ще ти се :ab_041: да то твоето има листчето но пак си е на половина боксер,сърбите ти дадоха от бракуваните си кучета че да се радваш че имаш боксер, а ти взе че и на изложба го заведе горкото,но да, нали трябва да получи оценка :beer: нали ще ставате развъдчик с половин куче :dry: а трябва да се спазват и правилата ,в противен случай няма да имат листче малките :zz_223: и тя взе че стана първа :we_070: жалко че нямаше други състезатели че взе първото :ba_025:
Така че изродче,чета темата за канетата редовно и много добре знам че си мухльо ,при това от класа :ab_041:

п.с. с такива развъдчици като вас боксерите в бг ще изчезнат при това скоро

Показване на мнениетоramzesbox, в 22 July 2011 - 08:11 PM, написа:

Тук се водят само спорове и най-малко се говори за кучета.

А добър ден миличка,ти взе че стопли за какво става въпрос тук :rc_036: тук не си ли със заветното листче не си желан,тук вместо да се обменят опит и да се съветват за правилното отглеждане,хранене,обучение и т.н.,
първото нещо е да ви попитат има ли родословие или пък да ви се молят да не развъждате кучето си понеже малките му ще са я куци ,я сакати :ab_041: ,всички са много загрижени за боксерите в бг но предпочитат да продават на чужденци,понеже ние сме си калпазани,а и като ни кажат голяма сума започваме с пазарлъците :ab_041: .
И въпреки че ще се повторя отново - щом темата не е в клубният форум означава че тук имат право да пишат и боксери без родословие,ще кажете ама те не са боксери,да някой не са но някой са повече дори от някой ваши родословни,и всички имат право да бъдат правилно и добре отгледани,възпитани,обичани и т.н.
А в клубният форум http://www.boxerclub-bg.org/ си пишете и обсъждайте само такива каквито искате,тук е за всички,и на който не му изнася да му париииии :rc_036:

#2612 Потребителят е офлайн   IzrodGaden Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 July 2011 - 06:29 AM

Абе *** .......Аз не развъждам ,нямам и такова желание,просто си гледам и харесвам кучето такова каквото си е,,което даже не исках и да е женско,но на пук на такива като вас ще го заплодя, даже и ще ви кача и снимки,но споко няма да е скоро :rc_036:
......

Мен пък въобще не ме брига, че ще си размножаваш мелеза

Показване на мнениетоTeodora_Valovska, в 22 July 2011 - 06:48 PM, написа:

Явно липсата на "родословно дърво" за Вас изключва съответния домашен любимец като куче, а още повече като порода. Гледала съм състезания с така наречените "боксери" и други "чистокръвни" според вас породи. И в крайна сметка там се обръща внимание на стойка и т.н. Никъде не забелязвам, нито в отношението към тези животни, нито в коментарите, смисъла на думата "домашен любимец". Явно Вие не отглеждате тези животни като такива, а като плод на някое друго животно, което произлиза от "РОД" . Ставате смешни и искам да Ви споделя, че моето куче е животното, което когато се прибера изразява безрезервната си любов и благодарност към мен и съм сигурна, че с нищо не отстъпва на Вашите "от класа" , нито по размери, нито по стойка, нито по начин на възпитание. Не виждам къде е смисълът да се правите на интересни, много разбиращи и важни с хората, които обичат и се гордеят с домашните си любимци, явно за Вас кучето е продукт, но не виждам къде Ви е правото да правите сравненията между кучета, така както хората правим между маркови и немаркови продукти, предмети.Важна е любовта между животно и стопанин, нали те са наши приятели, не нашите маркови вещи, с които да се фукаме и изхвърляме.Не е важно колко чистокръвно е едно животно, а стопанинът му и начина, по-който ще го обучи и възпита и най-вече как ще подтикне кучето му да го обича, уважава, разбира и слуша. Не влизам в този снобарски форум, но се регистрирах, защото дълго време се "наслаждавам" на глупостта на някои хора тук, не успях да остана безпристрастна!Бъдете живи и здрави и продължавайте в същия дух !

Имал съм 14 години мелез боксер, който съм си взел за Боксер. Сега разликата между моето и вашето, е че едното със сигурност е Боксер. Тук не се говори затова, кой колко обича кучето си. Тук се говори за породата Боксер, като какво можем да направим да я запазим. Вашата лепта и на pbs каква ще е по този въпрос?
Как разсъждавате, ще си имате куче от порода, която прилича на боксер, ще си го отгледате, обичате, възпитате. По някое време ще намерите подобен мъжки ( който може да е брат на вашето куче - обратното сестра ако вашето е мъжко ) и той гледан с любов и възпитан, ще ги размножите и какво ще се получи ? Да неговоря, че никой от собствениците няма да отиде да направи изследване за дисплазия на кучето си.
И тук всичко написано от вас влиза в графата Дрън Дрън Дрън! Никой никъде не е написал "Щом кучето ви не е родословно, нека мре!", може да сте прочели "Не го развъждайте, щом не е родословно". Дори на 100% Боксери, не се дава право да се размножават. А вие продължавайте с Дрън Дрън Дрън! Мрън!

Показване на мнениетоpbs, в 23 July 2011 - 12:06 AM, написа:

Показване на мнениетоboxerfan, в 21 July 2011 - 02:53 PM, написа:

СПРЕТЕ да отделяте време на pbs да не забравяме основна тема тук са боксерите!

Вие да не ревнувате пък сега :ud_009:

Показване на мнениетоIzrodGaden, в 22 July 2011 - 11:12 AM, написа:

Ще ти се :ab_041: да то твоето има листчето но пак си е на половина боксер,сърбите ти дадоха от бракуваните си кучета че да се радваш че имаш боксер, а ти взе че и на изложба го заведе горкото,но да, нали трябва да получи оценка :beer: нали ще ставате развъдчик с половин куче :dry: а трябва да се спазват и правилата ,в противен случай няма да имат листче малките :zz_223: и тя взе че стана първа :we_070: жалко че нямаше други състезатели че взе първото :ba_025:
Така че изродче,чета темата за канетата редовно и много добре знам че си мухльо ,при това от класа :ab_041:

п.с. с такива развъдчици като вас боксерите в бг ще изчезнат при това скоро

Хахахахха Палячото Оли :))))) Да те разочаровам, моето куче е ходило на доста изложби и се е състезавало и с други кучета :))))) Твоето обаче, каква порода беше????

#2613 Потребителят е офлайн   Teodora_Valovska Икона

Публикувано: 23 July 2011 - 10:04 AM

Показване на мнениетоIzrodGaden, в 23 July 2011 - 06:29 AM, написа:

Абе *** .......Аз не развъждам ,нямам и такова желание,просто си гледам и харесвам кучето такова каквото си е,,което даже не исках и да е женско,но на пук на такива като вас ще го заплодя, даже и ще ви кача и снимки,но споко няма да е скоро :rc_036:
......

Мен пък въобще не ме брига, че ще си размножаваш мелеза

Показване на мнениетоTeodora_Valovska, в 22 July 2011 - 06:48 PM, написа:

Имал съм 14 години мелез боксер, който съм си взел за Боксер. Сега разликата между моето и вашето, е че едното със сигурност е Боксер. Тук не се говори затова, кой колко обича кучето си. Тук се говори за породата Боксер, като какво можем да направим да я запазим. Вашата лепта и на pbs каква ще е по този въпрос?
Как разсъждавате, ще си имате куче от порода, която прилича на боксер, ще си го отгледате, обичате, възпитате. По някое време ще намерите подобен мъжки ( който може да е брат на вашето куче - обратното сестра ако вашето е мъжко ) и той гледан с любов и възпитан, ще ги размножите и какво ще се получи ? Да неговоря, че никой от собствениците няма да отиде да направи изследване за дисплазия на кучето си.
И тук всичко написано от вас влиза в графата Дрън Дрън Дрън! Никой никъде не е написал "Щом кучето ви не е родословно, нека мре!", може да сте прочели "Не го развъждайте, щом не е родословно". Дори на 100% Боксери, не се дава право да се размножават. А вие продължавайте с Дрън Дрън Дрън! Мрън!

Хора я си покажете вашето родословно дърво и ако не сте от някоя "фамилия" по-добре не се размножавайте и света направо да спре да се върти, а ???... Хората обременени от комплекси, имат доста развинтено въображение, а някои стигат до там, че се съревновават с животинчета.Възпитавате животните си като "състезателни коне", дори не живеят в нормална среда, третирате ги като средства за развъждане, само защото са "порода" . За моето куче нямам хартиики, които да удостоверяват рода му, но и никъде не пише, че не е породисто... Така че продължавайте със състезанията между ПОРОДИСТИТЕ ВИ кучета, нищо чудно и залози да хвърляте ;) И спрете да се правите на интересни, никой не ви е дал правомощия да го правите, още повече да решавате и казвате кои кучета да живеят и да се разплождат !

#2614 Потребителят е офлайн   diadra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 July 2011 - 10:49 PM

НЕ !
Единственно природата решава кой да живеее!
НО!
При породи изкуствено създадени - ДА отговорния човек решава кой родословен да се развъжда....ДА ФАКТ!

Виждали ли сте мъките на куче с дисплазия ? Съмнявам се !
Виждали ли сте как куче с рак или инсулт изкарва дните си ? Няма да ви го пожелая......

Знаете ли че добрия рязвъдчик изследва основно своите кучета ? Едва ли ....... половината изследвания не се правят в БГ .
тук

Мило ми Teodora_Valovska, БЕЗСМИЛСЕННО ДА СЕ БЪРКА :) човека с кучето. Тези порододи за създадени от човека...Селекционира се това което на човека му харесва ....Природата не търпи аномалии.В една естествена среда едва ли биха оцеляли повечето от породите кучета. Аз лично се сещам минимум за няколко FCI групи.

#2615 Потребителят е офлайн   Teodora_Valovska Икона

Публикувано: 24 July 2011 - 12:34 AM

О да, извинете не разбрах, че става дума за породата "Боксер", а не за "домашни любимци" . Все пак има разлика между състезателни животни и домашни любимци, нали така ? А относно болестите - за съжаление те не питат хората, още повече животните. С арогантно мислене като Вашето, често се предизвиква съдбата, но не Ви го пожелавам, защото тогава няма да можете да правите пари от кучетата си и да ги превръщате в трофеи ;) Сега поне вече знам, че никога няма да си взема куче с родословие и да обесня защо, едва ли ще разберете ;) Желая Ви късмет, сигурно хората като вас се гаврят с уличните кучета , никога не е късно да разберете, че всичко, което пишете и всичко, за което отговаряте с такава настървена "компетентност" е една огромна глупост !

#2616 Потребителят е офлайн   boxerfan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 July 2011 - 09:21 AM

Teodora_Valovska, в 23 July 2011 - 10:04 AM, написа:

За моето куче нямам хартиики, които да удостоверяват рода му, но и никъде не пише, че не е породисто... Така че продължавайте със състезанията между ПОРОДИСТИТЕ ВИ кучета, нищо чудно и залози да хвърляте ;) И спрете да се правите на интересни, никой не ви е дал правомощия да го правите, още повече да решавате и казвате кои кучета да живеят и да се разплождат !

Докато развъждате домашния си любимец защото го обичате, всичко е наред. Това си е ваше убеждение и никой, няма право ди ви се меси. В момента обаче, в който обявите приплодите на домашния си любимец за породисти кучета от породата боксер, започвате да лъжете. Забележете, лъжете защото никъде не пише, че лъжете. Аз лично нямам никакви правомощия да ви казвам какво да правите или "да се правя на интересен", но когато аз обявя приплодите на моя домашен любимец за породисти, това може да се провери.

#2617 Потребителят е офлайн   pbs Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 July 2011 - 02:20 AM

Показване на мнениетоIzrodGaden, в 23 July 2011 - 06:29 AM, написа:

Хахахахха Палячото Оли :))))) Да те разочаровам, моето куче е ходило на доста изложби и се е състезавало и с други кучета :))))) Твоето обаче, каква порода беше????

Палячо си ти бе смешник,брейй че и с други кучета се е състезавали,но вземи си храни малко повече кучетата че нещо много дръгливи ми се виждат :ab_041:

тук ти е кучето но година и два месеца и едва ли има 53 см при холката
Прикачена снимка
тук на година и осем и положението е същото, прекалено дребно е според мен,не ми е нужно да го видя за да преценя :rc_036:
Прикачена снимка
видях ти и корсото и то е дрънчилка :ab_041:
Виж сега как изглежда моето което няма и девет месеца, и пак питай какво беше :beer:
Прикачена снимкаПрикачена снимка
Така че изродче жалко че листчето ти не става да си обършеш и ду--то :ab_041:
А между другото прочетете двата поста преди моя коментар тук http://forum.dog.bg/...81&#entry967381
и се поучете всички които си мислите че много знаете и че много сте направили за породата,защото явно има още много да учите за да постигнете и минимален успех при развъждането на БОКСЕР,защото пак повтарям в бг няма развъдчици на тази порода!
Боксерфен - въпреки успехите ви в чужбина като развъдчик в бг не смятам че сте постигнали такива,темата и форумът ви явно говорят за това,но ако греша може да ме поправите!

#2618 Потребителят е офлайн   boxerfan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 July 2011 - 07:08 AM

Показване на мнениетоpbs, в 25 July 2011 - 02:20 AM, написа:

Боксерфен - въпреки успехите ви в чужбина като развъдчик в бг не смятам че сте постигнали такива,темата и форумът ви явно говорят за това,но ако греша може да ме поправите!

Ами много е просто, явно тук в БГ такива като вас преобладават...
Само не разбирам, защо като говорим за различни неща, продължавате да твърдите че ви интересува породата.
Породата и вашия домашен любимец нямат нищо общо, ако бяхте попитал: "как да си храня кучето, как да го възпитавам?" със сигурност щяха да ви отговорят. Вие не, искате да ви похвалим, че сте поредния, който е излъган и решава, че също ще лъже докрай, пък дано като повторите лъжата 100 пъти, тя да стане истина. Изборът си е ваш, като има кой да ви слуша и вярва лъжете го. Тук обаче, няма да го търпим, защото задачата на форума не е да дава трибуна на такива като вас, а да възпитава и обучава хората, които не биха искали да бъдат излъгани и в крайна сметка, такива като вас да не преобладават в БГ!

#2619 Потребителят е офлайн   IzrodGaden Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 July 2011 - 09:55 AM

Показване на мнениетоTeodora_Valovska, в 23 July 2011 - 08:04 AM, написа:

Хора я си покажете вашето родословно дърво и ако не сте от някоя "фамилия" по-добре не се размножавайте и света направо да спре да се върти, а ???... Хората обременени от комплекси, имат доста развинтено въображение, а някои стигат до там, че се съревновават с животинчета.Възпитавате животните си като "състезателни коне", дори не живеят в нормална среда, третирате ги като средства за развъждане, само защото са "порода" . За моето куче нямам хартиики, които да удостоверяват рода му, но и никъде не пише, че не е породисто... Така че продължавайте със състезанията между ПОРОДИСТИТЕ ВИ кучета, нищо чудно и залози да хвърляте ;) И спрете да се правите на интересни, никой не ви е дал правомощия да го правите, още повече да решавате и казвате кои кучета да живеят и да се разплождат !

Понеже продължаваш със забавните си, малолетни изказвания, само междудругото има закон на РБ, който забранява на хора с генетични увреждания, да сключват брак и да се размножават :) "...Семейният кодекс фиксира като пречка за сключване на брак заболяване, което представлява сериозна опасност за здравето на поколението или другия съпруг. А инструкцията уточнява, че сред тях попадат и наследствените болести...."

#2620 Потребителят е офлайн   IzrodGaden Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 July 2011 - 10:03 AM

pbs :))))))) И сега какво, твоят мелез ли е по красив от моя Боксер ? Събуди се дете, време е да ходиш на градина :))))))))

• (164 Страници) +
  • « Първа
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни