boxerfan, в 21 July 2011 - 02:53 PM, написа:
СПРЕТЕ да отделяте време на pbs да не забравяме основна тема тук са боксерите!
Вие да не ревнувате пък сега
IzrodGaden, в 22 July 2011 - 11:12 AM, написа:
pbs, в 20 July 2011 - 07:30 PM, написа:
IzrodGaden, в 20 July 2011 - 10:01 AM, написа:
pbs, страхотна сметка си направил 2х в годината по 5 кученца, за 5 години 50клубни. Личи си че си пълен лаик относно правилата. Но пък нали по тази сметка ще я караш и ти, с разликата, че кучетата които продаваш ( 50 за 5 години ), няма да са боксери.
Абе
*** аз никога не съм казал че разбирам от кучета

направих просто една проста съпоставка колко долу горе би развъдил развъдник с две кучки,а ти много добре знаеш че с две женски едва ли може да се наречеш развъдчик,нарочно написах 5 а не 7-8 ,близко е до пипето но.....
Аз не развъждам ,нямам и такова желание,просто си гледам и харесвам кучето такова каквото си е,,което даже не исках и да е женско,но на пук на такива като вас ще го заплодя, даже и ще ви кача и снимки,но споко няма да е скоро
Виждам че оправи клубните канета,даже те шитнаха от управата и на клуба ,сега остава и боксерите да наредиш и всичко ще е по мед и масло
Мод: Редакция, моля внимавайте с обръщенията към други потребители!
Хихихи, значи си ми фен а ?
Развъдник мога да бъда и с половин женска от породата. А ти какво, уж цяло куче, а то никакво :))))))))
Ще ти се

да то твоето има листчето но пак си е на половина боксер,сърбите ти дадоха от бракуваните си кучета че да се радваш че имаш боксер, а ти взе че и на изложба го заведе горкото,но да, нали трябва да получи оценка

нали ще ставате развъдчик с половин куче

а трябва да се спазват и правилата ,в противен случай няма да имат листче малките

и тя взе че стана първа

жалко че нямаше други състезатели че взе първото
Така че изродче,чета темата за канетата редовно и много добре знам че си мухльо ,при това от класа
п.с. с такива развъдчици като вас боксерите в бг ще изчезнат при това скоро
ramzesbox, в 22 July 2011 - 08:11 PM, написа:
Тук се водят само спорове и най-малко се говори за кучета.
А добър ден миличка,ти взе че стопли за какво става въпрос тук

тук не си ли със заветното листче не си желан,тук вместо да се обменят опит и да се съветват за правилното отглеждане,хранене,обучение и т.н.,
първото нещо е да ви попитат има ли родословие или пък да ви се молят да не развъждате кучето си понеже малките му ще са я куци ,я сакати

,всички са много загрижени за боксерите в бг но предпочитат да продават на чужденци,понеже ние сме си калпазани,а и като ни кажат голяма сума започваме с пазарлъците

.
И въпреки че ще се повторя отново - щом темата не е в клубният форум означава че тук имат право да пишат и боксери без родословие,ще кажете ама те не са боксери,да някой не са но някой са повече дори от някой ваши родословни,и всички имат право да бъдат правилно и добре отгледани,възпитани,обичани и т.н.
А в клубният форум
http://www.boxerclub-bg.org/ си пишете и обсъждайте само такива каквито искате,тук е за всички,и на който не му изнася да му париииии