Dog.bg Форуми : Боксер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (164 Страници) +
  • « Първа
  • 156
  • 157
  • 158
  • 159
  • 160
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Боксер

#3141 Потребителят е офлайн   diadra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 07 December 2014 - 04:32 PM

ООО Мони и Андрес:) мдаа супер сте фън!
И аз скоро ще направя снимка от скука на Арин:) нещо Коледно ще и наглася!

А относно Корки, ...мдаа точно така си трябва , малко по малко ...прогрес и задвърждаване на наученото:be_107:

#3142 Потребителят е офлайн   EDI-P Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 December 2014 - 10:16 PM

Здравейте всички!Добра да бъде вечерта ви с Арин,Диадра! Здравейте,Мони и Андрес! Приятно ми е да се запознаем! При нас с Корк,много случки!Два почивни дни,прекрасни дни изпълнени с емоции! Имам нужда да споделя,може да съм скучна,за много от вас,но за мен е удовлетворение,удоволствие и щастие да имам Корк!!! В събота на Никулден,отидохме на пристанището,срещнахме познати хора,игра с тях.После отидохме в парка,пуснах го да беснее/нямаше никой/,след играта команди.Много ме слушаше!После обяд,сън и...на следобедната разходка на плажа,сред шума на вълните,пощуря/не беше толкова послушен,намери си една мида и..край...не чува/.В последствие се появи един 2-год.питбул,много се изплаших,застанах м/у двете кучета,готова с лакът да отблъсна евентуално нападение на питбула,оказа се добронамерен.Появи се стопанина,помолих го да върже кучето си,подушиха се с Корк и с голям страх го пуснах да си поиграят.После се прибрахме и слагахме коледната украса,няма смисъл да ви описвам,запознати сте със ситуацията,но беше много вълнуващо!!!Днес,Оооо...днес неделя,бях проучила къде е братчето на Корк,заведох го и падна луда игра!На отиване и връщане Корк игра с 2 други улични кучета и много деца.Прибрахме се/баня/и сън,като за пръв път си пропусна обяда.И..сега сублимния момент....В почивните дни ходя на народни танци.Реших за втори път да взема Корко с мен/да свиква/,закопчах го както първия път в двора на сградата за едно дърво. :dh_188: по едно време на фона на музиката и хората,се чу лай,отворих вратата на залата и...Корк насреща ми/беше счупил закопчалката/,отново го изкарах в двора.Този път направо вързах синджира за дървото,продължих с танците и този път вратата на залата се отвори и Корк влетя вътре/само дето не се хвана на хорото/.Забрах го и се прибрахме,но по пътя му говорих,с гневен тон.Явно усети.че е сгафил,защото в къщи беше по-нисък от тревата и ако не бях го поканила,можеше да пропусне и вечерятя. Тази вечер аз осъзнах,че моето малко кутре,вече е пораснало 5 месечно мъжкарче :be_107: Сега приключвам,утре е работен ден,Корк отдавна хърка,но ще го събудя за нощното пишкане и си лягаме.Дано не съм ви отегчила много,а само малкичко! :md_064: Успешна седмица на всички!!! :zy_116:

#3143 Потребителят е офлайн   EDI-P Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 December 2014 - 10:40 PM

Здравейте всички!Добра да бъде вечерта ви с Арин,Диадра! Здравейте,Мони и Андрес! Приятно ми е да се запознаем! При нас с Корк,много случки!Два почивни дни,прекрасни дни изпълнени с емоции! Имам нужда да споделя,може да съм скучна,за много от вас,но за мен е удовлетворение,удоволствие и щастие да имам Корк!!! В събота на Никулден,отидохме на пристанището,срещнахме познати хора,игра с тях.После отидохме в парка,пуснах го да беснее/нямаше никой/,след играта команди.Много ме слушаше!После обяд,сън и...на следобедната разходка на плажа,сред шума на вълните,пощуря/не беше толкова послушен,намери си една мида и..край...не чува/.В последствие се появи един 2-год.питбул,много се изплаших,застанах м/у двете кучета,готова с лакът да отблъсна евентуално нападение на питбула,оказа се добронамерен.Появи се стопанина,помолих го да върже кучето си,подушиха се с Корк и с голям страх го пуснах да си поиграят.После се прибрахме и слагахме коледната украса,няма смисъл да ви описвам,запознати сте със ситуацията,но беше много вълнуващо!!!Днес,Оооо...днес неделя,бях проучила къде е братчето на Корк,заведох го и падна луда игра!На отиване и връщане Корк игра с 2 други улични кучета и много деца.Прибрахме се/баня/и сън,като за пръв път си пропусна обяда.И..сега сублимния момент....В почивните дни ходя на народни танци.Реших за втори път да взема Корко с мен/да свиква/,закопчах го както първия път в двора на сградата за едно дърво. :dh_188: по едно време на фона на музиката и хората,се чу лай,отворих вратата на залата и...Корк насреща ми/беше счупил закопчалката/,отново го изкарах в двора.Този път направо вързах синджира за дървото,продължих с танците и този път вратата на залата се отвори и Корк влетя вътре/само дето не се хвана на хорото/.Забрах го и се прибрахме,но по пътя му говорих,с гневен тон.Явно усети.че е сгафил,защото в къщи беше по-нисък от тревата и ако не бях го поканила,можеше да пропусне и вечерятя. Тази вечер аз осъзнах,че моето малко кутре,вече е пораснало 5 месечно мъжкарче :be_107: Сега приключвам,утре е работен ден,Корк отдавна хърка,но ще го събудя за нощното пишкане и си лягаме.Дано не съм ви отегчила много,а само малкичко! :md_064: Успешна седмица на всички!!! :zy_116:

#3144 Потребителят е офлайн   EDI-P Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 December 2014 - 09:12 PM

Никой не пише,може би,защото не е споделен проблем?Прекарахме прекрасни почивни дни с Корк,за него много разходки и игри,за мен банкет с танци и хора в събота вечер/за пръв път го оставих сам вечерта/както го оставих,така го намерих,да спи.Умишлено го изморих през деня.Добра и лека да бъде вечерта на всички и успешна нова седмица!!!Поздрави на Арин, Диадра,лека!!! :re_037:

#3145 Потребителят е офлайн   diadra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 December 2014 - 09:37 PM

Ами ние остаряхме .......на 3 боксерски годинки! Правехме си купон, имаше торта и всичко както си му е реда!:db_046:Прикачена снимка

#3146 Потребителят е офлайн   EDI-P Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 December 2014 - 11:07 AM

Ч.Р.Д. на патерици,на сладката Арин!!! Да сте здрави и много щастливи мигове! :vb_024:

#3147 Потребителят е офлайн   EDI-P Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 December 2014 - 02:17 PM

Здравейте Диадра и всички останали,които ме отразихте във форума,за което благодаря!Имам въпрос,за вас,може би глупав,но...ако може някой да ми отговори,моля! Утре се прибират дъщеря ми и съпруга ми за Коледа.Корк е свикнал само с мен и сина ми,със съпруга ми що годе/ той пътува и все таки се срещат периодично/,но с дъщеря ми се видяха в първия ден,когато Корк дойде в къщи и тя на другия ден тръгна. Минаха 2 мес.Сега Корк е на 5 мес.Усещам,какво мога да очаквам, но кое да порицавам и наказвам и кое не. Знам,че ще скача,лае и дивее в първите ,може би 30 мин,ще души под прага на спалнята и докато тя спи и ....сигурно ви е позната тази картинка,моля за съвет!!! Не обичам да го наказвам,почти не го правя,той е добра душица,но ако все пак се наложи...Четох за настъпване на задните лапи,но първо не знам как да го направя,второ се страхувам да не го нараня,та той все пак е бебе,макар и голям е крехък.Досега ми се е случвало веднъж,но го гушнах и задържах,докато се успокои и то за 10 мин.,а сега ще бъде постоянно присъствие на цялото семейство. Весели празници!!! Благодаря предварително! :rc_036:

#3148 Потребителят е офлайн   estrella Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 December 2014 - 06:19 PM

Във вас ще бъде весело :)) Според мен най важното е преди да дойдат гостите ви Корк да се разходи, да си поиграе добре, за да има по-малко енергия като пристигнат. А гостите като влязат първите 15 -20 мин да не обръщат внимание на Корк, дори да не го гледат.. (ако устоят на слдката му муцинка де) така докато се успокой. После може да излезете в парка и там всички да му се нарадвате и да се нагушкате.. като се приберете ако боксерчо е видимо спокоен може да си го глезите пак. :)
User's Signature

По-добре да подраниш три часа, когато ще е твърде рано, отколкото да закъснееш и минута, когато ще е твърде късно.

#3149 Потребителят е офлайн   EDI-P Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 December 2014 - 09:28 PM

Благодаря Естрела,ще го направя,ще го направим и ще пиша какво е станало,но той е един щур 5 месечен бебок :ab_041:

#3150 Потребителят е офлайн   ramzesbox Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:dogs, horses

Публикувано: 20 December 2014 - 05:27 AM

Не трябва да е наказание, а корекция. Не е правилно да го наказвате, защото се радва на стопаните си, но да му покажете, че не може да сача до главите на хората - това да. Понякога едно вдигане на коляно действа. Колкото да му се попречи да стигне до човека, не да го ритате. За настъпване по задните лапи чувам за първи път. Пробвайте различни неща и се спрете на това, което действа при Корк. Ако разбира достатъчно, добър метод е да го накарате да донесе и да си покаже любимата играчка. Предложението на Естрела също трябва да се вземе предвид. Експериментирайте. Преди всичко взаимно се учите да живеете заедно. Успех и весели празници.
User's Signature

В памет на Рамзес (1994 - 2007)

#3151 Потребителят е офлайн   ramzesbox Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:dogs, horses

Публикувано: 20 December 2014 - 05:27 AM

,двоен пост
User's Signature

В памет на Рамзес (1994 - 2007)

#3152 Потребителят е офлайн   EDI-P Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 December 2014 - 01:06 PM

Благодаря ви Рамзесбокс,наистина сега се учим да живеем заедно.Никак не е лесно,но е такова удоволствие,макар,че много хора не го разбират.Гледат ме, като че ли не съм наред.Има и хора,които знаят и като срещна такива и поговорим продължавам с нова надежда,че ще успеем с Корко.Намерихме си една полянка с Корк и там го пускам и го уча,но сега съм в отпуска и цялото ми време е негово.След празниците оставаме пак сами и ..на работа,от сега го мисля.Дано съдбата е благосклонна към нас.Искам Корк да порасне голямо,щастливо и послушно куче.Изгледала съм 2 деца,време ми е за внучета,но чак сега съжалявам,че не съм в голям град,където има кътове за дом.любимци.О...нещо изпадам в предпразнична депресия,я да се стегна,след едн час ястията ми за гостите ще са готови и ние отиваме на една дъ....ъълга игра,а после.....ще пиша какво е станало.Благодаря ви!!! Весели п :re_037: разници!!!

#3153 Потребителят е офлайн   diadra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 December 2014 - 10:33 PM

Супер! Корки ще има Коледен подарък...повече любими хора!
Съветите на останалите са правилни, но в крайна сметка винаги е субективно...хората ..кучето ..и момента. Само бих добавила , че ако се държи кученце заето ..с играчка да речем, винаги по-спокойно ще приеме нова ситуация в живота си !
Късмет!

#3154 Потребителят е офлайн   sim0nka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 December 2014 - 09:29 PM

Здравейте, Андрес е много емоционален и държи да оближе всеки гост по възможност по лицето.. играчки не помагаха , но като по-малък обожаваше кокалите от пресована кожа. Щом видеше забравяше всичко и всички. След 30-40 минути дъвчене беше като котенце :)
User's Signature

Качена снимка

#3155 Потребителят е офлайн   EDI-P Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 December 2014 - 03:49 PM

Здравейте,благодаря за всички съвети!Възползвах се от всичко,но...посрещнах гостите си навън.Опознавахме се 20 мин.еуфорията приключи и се прибрахме в къщи.Малко дърпане на якета,палта и ботуши 101 пъти НЕ,най- накрая лакомства,пресован кокал,мир,вечеря и спокойствие,сън.Спокойна закуска,корекция и за Корк и за членовете на сем.,които си мислеха,че кучето едва ли не трябва да си играе,когато на тях им е удобно и после веднага да остане мирен.После пътуване на 200 км.,с кола/колехме прасе на село/,там беше ,ту вързан, ту отвързан,мъчение за двама ни два дни,нападна една кокошка,но нощите бяха наши. Сега вече сме си в къщи,изкъпани,свободни,укротени и щастливи.Желая на всички, тиха Бъдна вечер,свята Коледна нощ и весели празници!!! :fr_157:

#3156 Потребителят е офлайн   EDI-P Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 December 2014 - 01:26 AM

На село и у нас

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#3157 Потребителят е офлайн   diadra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 December 2014 - 09:27 PM

Весела Коледа! Малко зимни радости :)

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#3158 Потребителят е офлайн   EDI-P Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 December 2014 - 11:20 PM

Прекрасно,Коледа със сняг,но при нас все още го няма.Честита Коледа и от нас!!!Пожелаваме на всички,повече усмивки и положителни емоции,добрина и топлина в душите ни!!!

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#3159 Потребителят е офлайн   EDI-P Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 January 2015 - 12:02 AM

Здравейте,ЗДРАВЕ,КЪСМЕТ И УСПЕШНА НОВАТА 2015 г!!! Много неща ми се случиха,добри и лоши.Добрите,че празниците минаха успешно,с изключение на това,че Корко от време на време беше пращан в коридора ,понякога си лежеше до нас,пълна къща,пълна маса,без проблем,но в повечето случаи,въртящ се покрай нас хапещ,ръце,крака изискващ внимание,тогава коридора,друг път кротък като агънце.Лошото,че и друг път съм му давала пресован кокал, за да охлади страстите,този път обаче не успях да му го преместя на одеалцето,за да не цапа килима.Корк ме изръмжа и захапа.В суматохата съм издала нечовешки вик на болка.Бинтове,риваноли,лекар,семейството ми настръхна срещу Корко.Знам,че някъде аз сгреших!!!Това ръмжене започна откакто един път му дадох суров кокал.Досега и още му бъркам в купата с храната,но кокал или пръчка на плажа, ръмжи! Къде бъркам?Обяснявам си го,че по празниците мн.хора,но това започна много преди това от суровия кокал. Къде греша? Аз наистина много го глезя,той е добродушко,но в момента аз съм с превързана ръка,а той подрастващото добро куче,вече юноша/започнахме 7-мия месец.Къде греша? Поздрави на всички! Ако може,някой да ми опише един негов ден, работен и почивен,за да се коригирам.Когато има гости и лаене.Лаене,поради движение по стълбището и т.н,МОЛЯ! БЛАГОДАРЯ!!! :re_037:

#3160 Потребителят е офлайн   EDI-P Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 January 2015 - 01:10 PM

Ето малко снежни снимки и от нас :md_064:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

• (164 Страници) +
  • « Първа
  • 156