Здравейте всички!Добра да бъде вечерта ви с Арин,Диадра! Здравейте,Мони и Андрес! Приятно ми е да се запознаем! При нас с Корк,много случки!Два почивни дни,прекрасни дни изпълнени с емоции! Имам нужда да споделя,може да съм скучна,за много от вас,но за мен е удовлетворение,удоволствие и щастие да имам Корк!!! В събота на Никулден,отидохме на пристанището,срещнахме познати хора,игра с тях.После отидохме в парка,пуснах го да беснее/нямаше никой/,след играта команди.Много ме слушаше!После обяд,сън и...на следобедната разходка на плажа,сред шума на вълните,пощуря/не беше толкова послушен,намери си една мида и..край...не чува/.В последствие се появи един 2-год.питбул,много се изплаших,застанах м/у двете кучета,готова с лакът да отблъсна евентуално нападение на питбула,оказа се добронамерен.Появи се стопанина,помолих го да върже кучето си,подушиха се с Корк и с голям страх го пуснах да си поиграят.После се прибрахме и слагахме коледната украса,няма смисъл да ви описвам,запознати сте със ситуацията,но беше много вълнуващо!!!Днес,Оооо...днес неделя,бях проучила къде е братчето на Корк,заведох го и падна луда игра!На отиване и връщане Корк игра с 2 други улични кучета и много деца.Прибрахме се/баня/и сън,като за пръв път си пропусна обяда.И..сега сублимния момент....В почивните дни ходя на народни танци.Реших за втори път да взема Корко с мен/да свиква/,закопчах го както първия път в двора на сградата за едно дърво.

по едно време на фона на музиката и хората,се чу лай,отворих вратата на залата и...Корк насреща ми/беше счупил закопчалката/,отново го изкарах в двора.Този път направо вързах синджира за дървото,продължих с танците и този път вратата на залата се отвори и Корк влетя вътре/само дето не се хвана на хорото/.Забрах го и се прибрахме,но по пътя му говорих,с гневен тон.Явно усети.че е сгафил,защото в къщи беше по-нисък от тревата и ако не бях го поканила,можеше да пропусне и вечерятя. Тази вечер аз осъзнах,че моето малко кутре,вече е пораснало 5 месечно мъжкарче

Сега приключвам,утре е работен ден,Корк отдавна хърка,но ще го събудя за нощното пишкане и си лягаме.Дано не съм ви отегчила много,а само малкичко!

Успешна седмица на всички!!!