Dog.bg Форуми : Боксер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (164 Страници) +
  • « Първа
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Боксер

#1441 Потребителят е офлайн   Vasko07 Икона

• MadDog
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
Публикувано: 28 November 2007 - 10:13 PM

Да социализацията е много добро нещо.Пускайте я по-често и ще видите като свикне как добре ще си играе с чуждите кучета. :yahoo:

#1442 Потребителят е офлайн   mimeto7777 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 November 2007 - 08:12 PM

Вече взе да свиква с други кучета,обаче сега когато е сама чупи абсолютно всичко.Просто апартамента вече на нищо не прилича.Колкото и да се опитваме да крием всичко от нея все намира какви бели да направи.

#1443 Потребителят е офлайн   Vasko07 Икона

• MadDog
  • PipPipPip
Публикувано: 29 November 2007 - 09:14 PM

Как така всичко бре...скимне и нещо и чупи...лелеле ми със каране не се ли оправят нещата? :)

#1444 Потребителят е офлайн   mimeto7777 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 November 2007 - 10:51 PM

Тя го прави само когато е сама.Иначе като сме вкъщи е най послушното куче.

#1445 Потребителят е офлайн   coolice Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Dogo Group
  • Interests:dogo argentino , agility

Публикувано: 29 November 2007 - 11:22 PM

А има ли си свои играчки с които да се забавлява?
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#1446 Потребителят е офлайн   Vasko07 Икона

• MadDog
  • PipPipPip
Публикувано: 30 November 2007 - 05:27 PM

Да наистина играчките могат да помогнат.Това много странно, но явно просто кучето се нуждая от любов.Какво да ги правиш. ;D

#1447 Потребителят е офлайн   mimeto7777 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 November 2007 - 06:21 PM

Рокси я продаваме.Ако някой се интересува нека пише.След това което намерих като се прибрах,вече нищо неможе да ме спре.Дори не ми се и говори

#1448 Потребителят е офлайн   tinatokua Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 November 2007 - 10:49 PM

Чак толкова ли е страшно :o Какво толкова е направила малката сладурана? :- Ако не нахалствам де...
User's Signature

đØġō_åŗĠĕñŤìńŐţħè ßėŜţ ƒŏŗ mÊ...

#1449 Потребителят е офлайн   coolice Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Dogo Group
  • Interests:dogo argentino , agility

Публикувано: 30 November 2007 - 11:08 PM

Цитат

Рокси я продаваме.Ако някой се интересува нека пише.След това което намерих като се прибрах,вече нищо неможе да ме спре.Дори не ми се и говори

:o Наистина ли чак до там стигнаха нещата!!!? :o
Мисля че Рокси не е лошо куче, горкото животинче , от едни стопани на други и до кога тъка...  :(
Аз съм обедена, че може да се коригира поведението и...
Мimeto7777 не се отказваите от нея!
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#1450 Потребителят е офлайн   mimeto7777 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 December 2007 - 09:18 AM

Значи прибирам се вчера и какво да видя.....пак накъсани книги,съборен тостер,съборена микровълнова печка(ДВД-то се е разминало на косъм) отворила е шкафа и изкарала всички обувки,изровила пръста пръста на цветето,прегризани слушалки за компютър,за пишкането и акането няма да поменавам то се подразбира.И всичко това само когато е сама.Като сме вкъщи дори и не си помисля да направи нещо от гореизброените пакости.Пробвахме и с добро и с лошо но никакъв ефект.Когато я оставяме сама вкъщи барикадираме цялата секция,но разбира се тя е толкова изобретателна че винаги намира каква беля да направи.И на всичкото отгоре си има и нейни играчки.Гледала съм и друг път кучета(14 години доберман) но ако някой ми беше казал че куче е способно на това което прави Рокси нямаше да му повярвам.Сега обаче май трябва да повярвам.

#1451 Потребителят е офлайн   Keri14 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 December 2007 - 09:38 AM

Виж според мен трябва да се успокоиш.Нормално е за малко куче да прави пакости ;)Аз има две кучета една от най-спокойните породи,мъжкото го гледаме 8 години,към февруари си взехме другото куче бебе,на 39 дена.Мога да ви кажа,майка ми си мислеше,че и тя ще е толкова спокойна,мързелива като мъжкият,но аз бях на друго мнение....В началото я държахме само в моята стая,защото беше малка и вета каза да не ги събраме с мъжкия.Да за пишкането,нямахме в началото проблеми,купувахме и кучешки памперси,които се слагат на земята и тя пишкаше само върху тях,но нали се сещата че до 3 месец кучето расте и пишкането му става повече.На мен ми е късла всички тетрадки и контролни(айде ходи после обяснявай,че имаш малко куче,което стига навсякъде ;D) зад вратата на стята беше свалила тапета и издълбала малко стената,на брат ми беше скрила телефона,на който му беше паднала батерията и няма намирана докато тя самата не го изкара,боклука доста често разпилян,чорапите ми бяха на свършване,а и скоро тя ухапа брат ми много лошо,още има белег,за което май той си е виновен но пак... :huh: виж не е толкова фатално,много хора са минали по този път не сте само вие.Казвате,че сте гледали 14 години доберман,според мен вече накрая сте му запомнили колко е спокоен и как не прави пакости.Помислете си преди да взимате такива решения ;) все пак сте я взели да я гледате,би трябвало да  сте помислили,че всяко куче е различен характер и нормално на тази възраст да прави такива неща.А и разбрах,че Рокси я е страх да играе с други кучета,според мен трябва да почнете да я водите с други кучета и да играе,защото няма къде да си израходва енергията и вие виждате сами последствията.

#1452 Потребителят е офлайн   pe4eniq135 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 01 December 2007 - 10:54 AM

При мен не беше чак така ,но пак имаше бели .Изгриза на майка ми телефона ,после още бели и така н.т.Помисли пак и ако ще я продаваш ми пиши. Знам хора, които търсят.

#1453 Потребителят е офлайн   Keri14 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 December 2007 - 11:02 AM

Дам наистина е хубаво да помислиш,защото е много тъпо и безотговорно да вземеш куче и само,защото е направило няколко бели като повечето малки кучета,да го продаваш.И вие сте също така виновни за поведението на кучето,вие сте го допуснали и сте го възпитавали.А и пак казвам,това че кучето няма къде да си израходва енергията и да играе и общува с други кучета влияе доста.И постоянно да си сменя стопаните е травмиращо за кучето,но ако прецените,че немовете да го гледате и ще му намерите по-добри стопани го продайте.

#1454 Потребителят е офлайн   pe4eniq135 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 01 December 2007 - 11:33 AM

Или го вързвай.

#1455 Потребителят е офлайн   Vasko07 Икона

• MadDog
  • PipPipPip
Публикувано: 01 December 2007 - 01:05 PM

Аз по принцип не съм привърженик да се връзват кучета, но ако няма друго решение.Или пък си вземете още 1, че да си изразходват енергията заедно стига да не е в/у къщата.Ами като я оставяте там в апартамента да кажем неможе ли да я оставите в някакъв коридор или нещо такова където няма много неща и няма да има какво да руши.Просто както и другите казаха кучето си има доста енергия която трябва да изразходи, а като сте при него явно се чувства спокойно и сигорно и не му е толкова до игри.Защо пък не пробвате по някакъв начин да го излъжете, че уж всички сте излезнали,а да има поне 1 човек увас и като вземе да прави бели който е увас да и се скара и така няколко пъти може да се откаже.Аз имам Санбернар и правил е бели не го отричам ама дори през ум не ми е минавало да го продавам.Имам и още 2 кучета яг териер и коли.Вярно е, че са правили бели.Ами яли са и шамари ама няма как. :'(Наистина мисля, че не трябва да продавате кучето заради такъв инцидент.Накрая може ли да помоля за някоя нейна снимка, че май не съм виждал. :yahoo:

#1456 Потребителят е офлайн   Keri14 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 December 2007 - 02:12 PM

Ето още един човек,който ви казва че всеки е минал по този път.Но по-добре недейте да взимате друго куче,щом с това неможете да се справите,въпреки чее този съвет е добър.

#1457 Потребителят е офлайн   mimeto7777 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 December 2007 - 02:18 PM

Хм...трудно ще я излъжем че няма никой....все пак тя усеща.А иначе кучето не сме го възпиравали ние,взехме я 6 месечна сега е на 7,5.Просто когато сме наработа ги върши всичките тези бели.Ето я и Рокси

Кери:Ще те помоля да не даваш съвети дали да си взимаме куче или не.Както вече казах кучето го взехме на 6 месеца.Боксерите са едни от кучетата които трудно успяват да стоят сами в къщи без да правят бели.Всъщност ти боксер ли имаш?

http://img145.images...dsc00124ni2.jpg
http://img340.images...dsc00126uz0.jpg
http://img145.images...dsc00137kx5.jpg
http://img211.images...dsc00247pa5.jpg

#1458 Потребителят е офлайн   Keri14 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 December 2007 - 02:31 PM

Мхм,ако беше прочелаа внимателно това което бях написала,нямаше да ме питате дали има боксер и нямаше да ме напададе.Не нямам боксер и давам само съвети и изразявам мнение,което всеки тук има право да изрази.На съм казала да не взимаш куче,казах че е по-добре да не взимаш.Знаеш ли човек трудно би те разбрал,извинявай но одеве говореше едно сега друго.Ако ти самаа беше разбрала,че някой кучета по-трудно се научават на някой неща и че трябва да се мисли преди да се вземе куче,нямаше да искаш да го продаваш.И ако ми кажеш,че не е травмиращо за кучето постоянно да си сменя стопаните,незнам.........Наистина е много хубаво кучето!Да е живо и здраво,но пак ви казвам помислете!Казвам ви го от добро,както за вас така и за кучето.

#1459 Потребителят е офлайн   mimeto7777 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 December 2007 - 02:45 PM

Травмиращо е за кучето да си сменя стопаните,а за мен не е ли травмиращо като се прибирам от работа и да чистя след нея до 2 през ноща?????????Никой не те напада,никъде не съм казала че ще си взимам друго куче че ти да казваш "по добре не си взимай".Аз много добре знам какъв е темперамента на боксерите още преди да си взема.По твоята логика след като някои кучета се учат по трудно на някои неща значи да не ги взимаме.Защо направо да не заличим тези породи....

#1460 Потребителят е офлайн   Keri14 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 December 2007 - 02:54 PM

Ето още нещо което не си прочела,първо Васко писа,че е хубаво да вземете друго куче за да има с кой да си израходва енергията.За това го писах.Като знаеш какъв е темперамента на боксерите,защот тогава се учудваш толкова какво прави кучето и чак ще го продаваш и колко си травмирана.Извинявай,но много си се объркала за моята логика,не да заличим тези породи,и нали защото по-трудно се обучават и свикват.Та не породата,а да заличим такива хора,които си мислят,че е много лесно кучето отглеждането на куче,а всъщност е една голяма отговорност и забавление.И не аз съм тръгнала да си продавам кучето,защото е направило пакости,а ми вие.Така,че не ми го казвайте на мен това.Да сте мислили преди да си вземете това сладкишче.

• (164 Страници) +
  • « Първа
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни