Боксер
Публикувано: 19 March 2008 - 03:28 PM
Честно казано, на мен лично ми харесват повече, когато ушите не са рязани....изглеждат много свирепи с рязани уши...мое мнение не ангажирам никого с него... и отделно доколкото съм чувала главно се режат ушите при бой с други кучета....а не мисля, че има някой, който умишлено да търси боя на неговия боксер с други кучета или поне някои, който пише в този форум ( надявам се да съм права ).Защото боксера все пак не е бойно куче.... Но в крайна сметка е въпрос на вкус :)
Публикувано: 20 March 2008 - 02:26 PM
Оф, пак отново старата тема на нов глас.Колко е дъвкана, че само като човек напише в търсачката за това, ще му излезнат най-малко над 10 теми.Ама и вие сте едни, boxer-kiev попита дал все още в България се прибягва до това...а вие ...
Благодарим за снимките dmm!
Няма начин да не останете доволни,та боксерите дори и в не добро здравословно състояние винаги е готов да забавлява и да развеселява всичко живо което го заобикаля. :blink:
Няма начин да не останете доволни,та боксерите дори и в не добро здравословно състояние винаги е готов да забавлява и да развеселява всичко живо което го заобикаля. :blink:
Публикувано: 24 March 2008 - 10:01 PM
Цитат
Да, да, така е ..... няма две мнения по въпроса - боксерите са си доброшанчета :wub:
Радвам се, че харесахте снимките. ;)
Поздрави!

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 24 March 2008 - 10:22 PM
Луци,женски боксер...един от най-добрите приятели,който съм имал!Никога няма да я забравя!Завиждам ви,понеже знам какво е да имаш боксер в дома си.Да са ви живи и здрави,вие също! :blink:
Публикувано: 26 March 2008 - 02:50 PM
Здравейте,аз съм Симона.На скоро "загубих" най-верния си приятел-тигров боксер на име Киара,най-красивото,най-умното и най-търпеливо същество,което съм виждала.От 21 дни домът ни е пуст без нея,няма ги големите,верни очи,с които ни посрещаше,няма я мократа муцунка,която всяка сутрин ни будеше...
Всякаш с Киара погребахме и радостта си,семейството се учужди...
Сега сме решени да върнем поне малко усмивките на лицата си,да вземем от ново приятелче от същата порода.Ако някой има кученца и продава,нека ми остави някакви кординати за връзка.
Благодаря Ви!
Лек и успешен ден!
П.С: Ето единствената снимка,която се запази на Киара.:(
Всякаш с Киара погребахме и радостта си,семейството се учужди...
Сега сме решени да върнем поне малко усмивките на лицата си,да вземем от ново приятелче от същата порода.Ако някой има кученца и продава,нека ми остави някакви кординати за връзка.
Благодаря Ви!
Лек и успешен ден!
П.С: Ето единствената снимка,която се запази на Киара.:(
Публикувано: 26 March 2008 - 08:10 PM
Кажи нещо повече за нея,кога е родена, къде и така :)
Иначе, ето нещо и от нас. Тара расте нормално и се развива също така добре. След 15 дена правим 1 годинка, за което много се радвам. Тя си е жива, здрава, 28 кг. почти, с здрави крачета( мускули :) ) и е мнооого красива,хубава тигрица с беличко :P :P :P Много си я обичам. Много е палава,жизнерадостна,игрива,любвеобилна и понякога непослушна ;D Ето малко снимки от скоро, аз и Тара :

Иначе, ето нещо и от нас. Тара расте нормално и се развива също така добре. След 15 дена правим 1 годинка, за което много се радвам. Тя си е жива, здрава, 28 кг. почти, с здрави крачета( мускули :) ) и е мнооого красива,хубава тигрица с беличко :P :P :P Много си я обичам. Много е палава,жизнерадостна,игрива,любвеобилна и понякога непослушна ;D Ето малко снимки от скоро, аз и Тара :

Публикувано: 29 March 2008 - 08:30 PM
На вас ви е добре преди 4г почина Дарли моят най-добър прятел.
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(