Боксер
Публикувано: 03 April 2008 - 10:33 AM
Цитат
debsi , отдавна не сте писали...Като гледам твоята хубавица расте и хубаве.
Пусни още някоя друга снимчица да и се порадваме. :blink:
Пусни още някоя друга снимчица да и се порадваме. :blink:
Мерси, а ето и нови снимки, с коментарчета :
"zZzZzZzzzZzZzzZz.........."

"zZzZzZzZz.....Много съм красива като спя нали :P"

Сигурно сънува: "Ех, вчера каква хубава разходка направихме с батко..."

"....Как искам и днес да излезем, за да бягам и лудея пак..."

"...Апффф, а времето е толкова гадно. А и вънка е мокро :'( Батко сигурно няма да ме изкара днес да бягаме като вчера :sos: "

"Агрррррррррррррррррррр :gnqv: "

"А, батко ме събудил B) ;) Чакай да се протегна батко :P "

Публикувано: 04 April 2008 - 06:49 PM
Eто няколко снимки от днешната игра(не мога да снимам Тара, много бяга ;D )
Тази снимка е правена вчера, когато си игра сама :
B) Каква съм красавица !!! :

От днес - преди да отидем при другите кучета:
1. Хеййййй, батко, хвърляй пръчката :blink:

2. Нааа-наа-наа, сега пък няма да ти я донеса :P :P :P

3. Ще си я гризкам самичка :podigravka: !

4. Ама няма да спирам бе :o , ти да не помисли, че ще спра :huh: !

А това са малкото снимки, които направих, където Тара е с другите кучета. Но тук не си играе с тях, защото не мога да я щракна, когато си играе :)
1. Връща се след като се е гонила с Ретрийвъра и 2-та пит-була, които продължават да се борят(и цялата й уста е в лиги) :)

2.Тук блее настрани :P

3.След като не успя да се включи в боя гледаше настрани кой минава :-
Тази снимка е правена вчера, когато си игра сама :
B) Каква съм красавица !!! :

От днес - преди да отидем при другите кучета:
1. Хеййййй, батко, хвърляй пръчката :blink:

2. Нааа-наа-наа, сега пък няма да ти я донеса :P :P :P

3. Ще си я гризкам самичка :podigravka: !

4. Ама няма да спирам бе :o , ти да не помисли, че ще спра :huh: !

А това са малкото снимки, които направих, където Тара е с другите кучета. Но тук не си играе с тях, защото не мога да я щракна, когато си играе :)
1. Връща се след като се е гонила с Ретрийвъра и 2-та пит-була, които продължават да се борят(и цялата й уста е в лиги) :)

2.Тук блее настрани :P

3.След като не успя да се включи в боя гледаше настрани кой минава :-

Публикувано: 06 April 2008 - 11:40 PM
debsi,Тара е прекрасна,все едно гледам нашата Рокси само дето Тара е с бяло на лапата,тези дни ще кача снимки на и нашата палавницада видите колко си приличат :blink: те след 3 дни имат рожден ден!!! :yahoo: Сега е много уморена бяхме на вилата и два дни не спря да лудее!!! Много енергия имат тези сладури,а като си помисля за малко да я махнем заради белите които правеше :huh: не ми се мисли какво щяхме да правим без нея сега,просто винаги измисля по нещо ново с което да те забавлява! ;D Не напразно хората казват:който е гледал веднъ боксер,друга порода не си взима :->)
Публикувано: 10 April 2008 - 03:37 PM
Публикувано: 10 April 2008 - 05:06 PM
tanita: Наистина много си приличат.Те Тара,Аякс и мойта кукли4ка са от едно място,днес са рожденници!!! :yahoo: Стават на 1 годинка :blink: :->) И аз тези дни ще кача снимки на наща хубавица да я видите. А Бруно е голям красавец и той!Вие от каде сте?
Публикувано: 10 April 2008 - 06:50 PM
Цитат
tanita: Наистина много си приличат.Те Тара,Аякс и мойта кукли4ка са от едно място,днес са рожденници!!! :yahoo: Стават на 1 годинка :blink: :->) И аз тези дни ще кача снимки на наща хубавица да я видите. А Бруно е голям красавец и той!Вие от каде сте?
Да са ви много здрави и да ви радват - а те го правят със сигурност ,всеки ден с нещо ново :palqcho:
Ние сме от София :blink:
Публикувано: 10 April 2008 - 07:02 PM
Мерси, честит рожден ден от Тара на нейните братя и сестри и специално на Роксито и Аякс. Да пораснат мнооогоо големи и красиви кучета, да ни радват много и всеки ден да е пълен с нови изживявания :->) :yahoo: И да ни слушат много :kuchence: :sedni!: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :->) :->) B) B)
Публикувано: 11 April 2008 - 06:59 AM
Цитат
OT VARNA SYM A NE OT ARBANASI
До Аладжата исках да кажа. А coolice , tinita благодаря B)
Ето снимки от вчера, ест. с коментарчета:
-------------------------------------------------
1-вата : Тортичката на Тара. Най-отдолу пюре, пълнежа е с консерва - ANIMONDA GRAN CARNO (с 100 процента месо, като месото наистина си личеше, като пастето-кайма е ;D ) и накрая пак пюре. Естествено импровизиран надпис Тара, и отгоре има 1 кокалче, за 1 годинка ;D ;D ;D