Боксер
Публикувано: 11 April 2008 - 07:16 AM
1."Ах, как искам да ме изкара батко навън angry "
2.Накрая дойде в другата стая и започна да си ръфа истинският кокал B) ....
3.Падна голямо лигаво ръфане :yahoo: :yahoo: :yahoo:
И накрая изведох Тара на 40-50 минутна разходка, но останах изненадан, видях 1 тигров боксер и един бял с кафяво на окото(явно съседи от горните улици :blink: ) Но, за да не стане беля и да си играят Тара трябва да не е на повод ;D ;D ;D
2.Накрая дойде в другата стая и започна да си ръфа истинският кокал B) ....
3.Падна голямо лигаво ръфане :yahoo: :yahoo: :yahoo:
И накрая изведох Тара на 40-50 минутна разходка, но останах изненадан, видях 1 тигров боксер и един бял с кафяво на окото(явно съседи от горните улици :blink: ) Но, за да не стане беля и да си играят Тара трябва да не е на повод ;D ;D ;D
Публикувано: 16 April 2008 - 05:12 PM
Цитат
А не те ли е страх от тази буйна трева :blink:
Какъв ти страх...няма такова нещо...поне на воля си потичаха дечицата. :blink:
Цитат
Някой може ли да ми каже като се изрежат ушите на боксера това ще му пречи като влиза във водата или с изрязани или не е едно и също?
Не, няма проблеми в това отношение.При влизане във водни басейни имам впредвид реки, морета , кучетата винаги пазят главата си от намокряне , дори и при къпане в банята.
Според мен обаче природата ги е дарила с ушенца и няма смисъл да се стига до подобна манипулация,разбира се всеки решава сам за себе си дали да купира ушите на кучето си, макари да има вече закон за забрана!
Публикувано: 17 April 2008 - 11:01 AM
С какъв препарат пръскате?
Ние от миналото лято не сме прилагали подобна защита макар ,че вече навлязохме в сезона на масовата популация на кърлежите и бълхите.Само като си помисля до какво може да доведе ухапване от тези гадинки, да "чукаме на дърво" да не се случва.
Ние от миналото лято не сме прилагали подобна защита макар ,че вече навлязохме в сезона на масовата популация на кърлежите и бълхите.Само като си помисля до какво може да доведе ухапване от тези гадинки, да "чукаме на дърво" да не се случва.