Цитат
Значи ако правилно съм разбрал в Пловдив няма развъдник за боксери s) Та преди да трагна да купувам куче от тази порода бих искал да запитам вас които имате опит с боксерите дали се вписват в следните критерии:
1Трябва ми куче което се привързва силно към стопанина си и мога да му имам доверие
2Да е със стабилна психика и да може да стои спокойно само докато съм на работа и също да мога да спя спокойно без да ме е шубе че ще превърти и ще ме нападне докато спя
3Да е енергично защото обичам в почивните дни да ходя да бягам
4Да е игриво и до известна степен пакостливо все пак не ми трябва куче което само блее
Еми това е Сега можете да споделите мнението си дали боксера се вписва в моите представи за другар
А също искам да попитам за рязането на ушите и опашката Това от някаква здравна гледна точка ли се прави и задължително ли е защото не искам да му отнемам нещо което си е негово щото за мен тва рязане си е гавра със животното и не бих искал да му причинявам това
Благодаря ви предварително super
Здравей
Като гледам изискванията ти, си се насочил правилно, но трябва да знаеш, че в края на краищата всичко зависи от тебе!!!
Силната привързаност може да води до изнервяне когато те няма, затова е добре да му даваш възможност да свиква да е само! Спокойно седят самоуверените кучета и такива, които са възпитани така че да подтискат импулсите си!
Желая ти успех, можеш да се свържеш с:
0889915754 ,Милка Дойчева и 0889530630, Пламен Дойчев
Развъдник "BOXBRED"- Варна, 8/05/F.C.I.