to6eto125, в 13 August 2011 - 09:34 PM, написа:
Боксер

Публикувано: 17 August 2011 - 05:23 PM
						Всеки да се чувства поканен :) Даже аз днес ходих във квартал Бенковски на стадиона да се поразходим там има страшно много място и няма улични кучета които да правят проблеми хора няма които да ги е страх.
Ако искате да се разберем от сега за събота или неделя да се видим повече хора и пак ще кажа всеки да се чувства поканен

Ако искате да се разберем от сега за събота или неделя да се видим повече хора и пак ще кажа всеки да се чувства поканен

Публикувано: 17 August 2011 - 05:37 PM
to6eto125, в 17 August 2011 - 05:23 PM, написа:
Всеки да се чувства поканен :) Даже аз днес ходих във квартал Бенковски на стадиона да се поразходим там има страшно много място и няма улични кучета които да правят проблеми хора няма които да ги е страх.
ААААА, знам го. Там правят и конни състезания понякога.....На Тодоров ден - задължително. Само няма сянка...

В памет на Рамзес (1994 - 2007)

Публикувано: 18 August 2011 - 10:01 AM

В памет на Рамзес (1994 - 2007)

Публикувано: 19 August 2011 - 07:35 PM
						Питам си аз, ама няма кой да ми отговори.
Май никой от тук постващите не е успял да стигне до Албена и по точно на BLACK SEE WINNER-Albena 2011 тук.
Та поразрових, но не успях много да открия. Официалните резултати не са на сайта брфк.
Ето един участник LOTUS DE RINCOMAR спечелили няколко CAC + CACIB и BOB

Май никой от тук постващите не е успял да стигне до Албена и по точно на BLACK SEE WINNER-Albena 2011 тук.
Та поразрових, но не успях много да открия. Официалните резултати не са на сайта брфк.
Ето един участник LOTUS DE RINCOMAR спечелили няколко CAC + CACIB и BOB

Публикувано: 19 August 2011 - 09:53 PM
						Здравейте, предстои ми да си взема боксер. Отдавна съм любител на породата и успях да навия нашите :) . Чел съм доста ( почти всички теми във форума) и смятам че съм подготвен. Бих искал да разбера нещо повече за характера на боксерите от собственици защото от сайтовете не смятам че всичко е вярно. Надявам се в бъдеще ако имам проблем да мога да обменя информация с вас :) Не мога да си позволя куче от развъдник, ще го взема от обява. И без това ми трябва за приятел, няма да го водя по изложби.

Публикувано: 20 August 2011 - 08:52 AM
						Утре има ли някои съгласен да се съберем във северния парк към 18.30? ramzesbox ти също си поканен,ако изка и ivelin4o5 ако е от софия за да види боксер на живо и да му обясним понадълго за породата поне толкова колкто знам аз де ако има по компетентни от мен ще предоставя това удоволтвие  на тях :)

Публикувано: 23 August 2011 - 12:37 PM
Още снимки от АТИБОКС 2011 :
ATIBOX 2011 1 ; ATIBOX 2011 2 ; 3 ; 4
Духа на състезанието 27.05.11 и кой не иска да застане на почетната стълбица?!

Вход

Горе
 Цитиране +