Dog.bg Форуми : За администрацията и мода

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (90 Страници) +
  • « Първа
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

За администрацията и мода

#541 Guest_stingo_*

• Група: Гости

Публикувано: 15 February 2009 - 04:24 PM

Уважеми Админи, собственици и модератори.Предполагам,че в основата на създаването на този форум е залегнала идеята да се дискутират теми и да се търсят отговори на актуални киноложки въпроси.Прави ми впечатление,че в някои форуми съвсем избирателно се трият постове.Ангажираните с това деяние т.нар. модератори са пристрастни и прекалено зависими от БРФК за да си позволят да оставят постове,в които просто се задават въпроси,чиито отговори са неугодни някому.Защо г-н.Лайка изтри за втори път въпросът ми зададен към потребител Jolyp.На мен,а надявам се и на Вас ще Ви е интересно да чуем,как толкова ангажиран с породата БОК човек като Jolyp,доколкото знам и член на управителния съвет продава "елитни каракачанки"-порода която самата тя отрича.И имам ли правото да получа отговор на въпроса си "....какво има повече значение-името на породата или паричките които ще гушне от малките,независимо дали са БОК или КК" или въпросът ми е по подходящ за темата СЪДЕЙСТВАТ ЛИ ФОРУМИТЕ НА DOG.BG ЗА ПРОДАЖБАТА НА КУЧЕТА.

Прилагам последния пост който г-н.модератор Лайката изтри преди минути със светкавична бързина:

"""" Не знам защо някой изтърка преди няколко дни поста ми адредсиран до jolyp.Искам да потвърдя,че моя интерес към породата продължава да съществува.Иска ми се да видя и двете кучила КК и БОК които тя продава.От обявите които е тиражирала-ТУК,мога само да предполагам,че според jolyp, каракачанките са от по качествен материал защото са представени като "malki elitni karaka4anki"(цитат на jolyp),а цената е еднаква,което от друга страна също ме притеснява.Не доумявам също,защо??? г-н.Лайка реши,че поста ми не е за този форум и го тръкна.Може би от загриженост към новите "сърнички" в стадото,а може би от неразбиране на проблема. Защото г-н. Лайка! Типичното мълчание и манипулирането на хората  в стил БРФК не е,нито някога ще бъде решение на проблемите които Вие изкуствено и целенасочено създавате.
Ще задам въпроса си отново с надеждата,че този път jolyp най после ще ми отговори,преди загрижения модератор г-н.Лайка да наплюе гумичката:

- jolyp,имам едно питане.Понеже се колебая какво куче да си взема реших да попитам някой по знаещ и се спрях на теб.Имам афинитет към немската овчарка,ама там Камен е забъркал голям батак и реших да се преориентирам към някоя друга порода.Прочетох доста неща по вашия форум и реших да проверя кой каво продава за да се ориентирам.С учудване открих,че jolyp от Хасково продава както КАРАКАЧАНКИ,така и БОК.Искам да попитам имаш ли все още и от двете и кое кучило ще ми препоръчаш.И да ми обясниш какво има повече значение-името на породата или паричките които ще гушнеш от малките,независимо дали са БОК или КК.
Предварително Ти благодаря за отговора.
"""""

П.С. Ето така изглеждаше въпроса ми преди минути в темата БОК

#542 Потребителят е офлайн   baipich Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 15 February 2009 - 04:54 PM

драги лаиката е моделиер не модератор ,тои се опитва да създаде мнение за кучетата бок и кк моделира чрез 'кучетата на воината" а тях ,тях ги брани и храни ,окуражени от него плиуиат ли плиуат .....за бок обаче или любителите им,нищо лошо не бива да се казва ,не и ако е изказване във твоя стил кутурно и сериозно и непреднамерено бих казал ,плиунките ги оставиа първо защото нямат същата тежест ,второ щото ти дават непривлкателен облик .дмек този плиунчо кво го слушате

пп не очаква да се направи нещо ,дали са му пълна свободия, за да им е лесно ,много трудна тема беше ,изкаха да я махат ,обаче лаикат я взе на концесия идеалното място да се манипулира общественото мнение за брфк и бок ,пък защо не и за себе си и колегите си ,това е наи големиа саит за кучета и което по важно тук не пишат хора специалисти само а и лаиците ,хората които искат да влезнат и да се информират ,много е важно какво ще пише точно тук ,не ж каракачан орг ,не в догбг.цом не и в бгдогфорум а тук
User's Signature

Уилям Шекспир. ........ Призови хаоса и пусни кучетата на войната......

#543 Потребителят е офлайн   rovshan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 February 2009 - 05:20 PM

Цитат

драги лаиката е моделиер не модератор ,тои се опитва да създаде мнение за кучетата бок и кк моделира чрез 'кучетата на воината" а тях ,тях ги брани и храни ,окуражени от него плиуиат ли плиуат .....за бок обаче или любителите им,нищо лошо не бива да се казва ,не и ако е изказване във твоя стил кутурно и сериозно и непреднамерено бих казал ,плиунките ги оставиа първо защото нямат същата тежест ,второ щото ти дават непривлкателен облик .дмек този плиунчо кво го слушате

пп не очаква да се направи нещо ,дали са му пълна свободия, за да им е лесно ,много трудна тема беше ,изкаха да я махат ,обаче лаикат я взе на концесия идеалното място да се манипулира общественото мнение за брфк и бок ,пък защо не и за себе си и колегите си ,това е наи големиа саит за кучета и което по важно тук не пишат хора специалисти само а и лаиците ,хората които искат да влезнат и да се информират ,много е важно какво ще пише точно тук ,не ж каракачан орг ,не в догбг.цом не и в бгдогфорум а тук
Несе  прави  на  ощипана  мома  бе  бесрамник    позволяваш  си  сексуални  намеци  кьм  деца  на  5и8г  педофил

#544 Потребителят е офлайн   Илит Икона

• Негасена вар
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 15 February 2009 - 09:24 PM

Моля за становище от модератор. Подобно поведение допустимо ли е? този
User's Signature

Ти си моето куче,
аз съм твоят човек!

Качена снимка

#545 Потребителят е офлайн   renshi Икона

• Συγγνώμη! ;)
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 February 2009 - 11:50 PM

Спам.
User's Signature

Качена снимка

#546 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 16 February 2009 - 12:09 AM

Цитат

Моля за становище от модератор. Подобно поведение допустимо ли е? този
И аз да кажа: трих негови мнения, от темата Снимки на нашите кучета. Коментара му за снимките на потребитела бяха откровено "това е помияр", след като изтрих мнението, повтори с емотиконка. Като цяло - спам и дрязги.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#547 Потребителят е офлайн   vesi792007 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 February 2009 - 01:43 AM

Спам: http://dog.bg/forum/index.php/topic,23238....rdseen.html#new

#548 Потребителят е офлайн   renshi Икона

• Συγγνώμη! ;)
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 February 2009 - 07:52 AM

Още спам.
User's Signature

Качена снимка

#549 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 February 2009 - 10:32 AM

Може ли някой да изтрие това:
http://dog.bg/forum/...ic,23191.0.html
User's Signature

Качена снимка

#550 Потребителят е офлайн   tedinceto_96 Икона

• *Фен*
  • PipPipPip

Публикувано: 16 February 2009 - 11:09 AM

Здравейте искам да попитам, защо след като побликувах отговор в темата за кокерски срещи, тя ми се появява най-отгоре, в "нови отговори на моите съобщения" и в "нови мнения", даже след като съм отворила темата за да прегледам последната публикация.

#551 Потребителят е офлайн   vesi792007 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 February 2009 - 11:13 AM

Предполагам, че трябва да натиснеш бутона за обновяване на страницата в браузъра ти. Може да се получи и ако си отворила повече прозорци.

#552 Потребителят е офлайн   tedinceto_96 Икона

• *Фен*
  • PipPipPip

Публикувано: 16 February 2009 - 11:17 AM

и това пробвах, не става.

#553 Потребителят е офлайн   Белла Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 February 2009 - 01:32 PM

Цитат

Цитат

Несе  прави  на  ощипана  мома  бе  бесрамник    позволяваш  си  сексуални  намеци кьм  деца  на  5и8г педофил
я надуи ми ровшо кавала
над теб да стена и пея(от кеф)
песни за кучета страшни ,
песни за бокчии просташки
а ти ми пакчо запеи за ваще орташки
интриги просташки ,за лаики пазачки и
аниутки духачки
--------------------------------------------------------------------------------

Цитат на: baipich в Януари 20, 2009, 05:20:12 pm
на този дето се оплаква е поста-крадеца вика-дръжте крадеца.......
User's Signature

МАКК вече и в Америка

#554 Потребителят е офлайн   vesi792007 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 February 2009 - 02:56 PM

http://dog.bg/forum/index.php/topic,23244....rdseen.html#new
:(

#555 Потребителят е офлайн   rodegunda Икона

• планински вир
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 16 February 2009 - 10:17 PM

http://dog.bg/forum/...ic,23260.0.html

#556 Потребителят е офлайн   vesi792007 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 February 2009 - 03:10 AM

http://dog.bg/forum/index.php/topic,23266....rdseen.html#new

#557 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 February 2009 - 01:23 PM

Цитат

Може ли някой да изтрие това:
http://dog.bg/forum/...ic,23191.0.html

пак да помоля , че явно остава незабелязано
User's Signature

Качена снимка

#558 Потребителят е офлайн   baipich Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 February 2009 - 04:57 PM

http://forum.dog.bg/...hp?showforum=95

тука кои е модератор?
User's Signature

Уилям Шекспир. ........ Призови хаоса и пусни кучетата на войната......

#559 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 February 2009 - 06:40 PM

Честито за Обновеният Форум :D Страхотен е,много ми хареса. Макар, че малко е бавен...цикли....ще се оправи ли скоро??
П.С. Има доста емотикони, който ги няма <_<
User's Signature

Качена снимка

#560 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 20 February 2009 - 06:46 PM

Показване на мнениетоlutova_83, в Feb 20 2009, 04:40 PM, написа:

Честито за Обновеният Форум :D Страхотен е,много ми хареса. Макар, че малко е бавен...цикли....ще се оправи ли скоро??
П.С. Има доста емотикони, който ги няма <_<

Да, предполагам че утре може да го няма за малко, защото ще го спрем за да преинсталираме всичко наново.

Емотиконки ще има по късно вечерта, само да намеря и ще добавя.

• (90 Страници) +
  • « Първа
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни