За администрацията и мода
#541 Guest_stingo_*
Публикувано: 15 February 2009 - 04:24 PM
Прилагам последния пост който г-н.модератор Лайката изтри преди минути със светкавична бързина:
"""" Не знам защо някой изтърка преди няколко дни поста ми адредсиран до jolyp.Искам да потвърдя,че моя интерес към породата продължава да съществува.Иска ми се да видя и двете кучила КК и БОК които тя продава.От обявите които е тиражирала-ТУК,мога само да предполагам,че според jolyp, каракачанките са от по качествен материал защото са представени като "malki elitni karaka4anki"(цитат на jolyp),а цената е еднаква,което от друга страна също ме притеснява.Не доумявам също,защо??? г-н.Лайка реши,че поста ми не е за този форум и го тръкна.Може би от загриженост към новите "сърнички" в стадото,а може би от неразбиране на проблема. Защото г-н. Лайка! Типичното мълчание и манипулирането на хората в стил БРФК не е,нито някога ще бъде решение на проблемите които Вие изкуствено и целенасочено създавате.
Ще задам въпроса си отново с надеждата,че този път jolyp най после ще ми отговори,преди загрижения модератор г-н.Лайка да наплюе гумичката:
- jolyp,имам едно питане.Понеже се колебая какво куче да си взема реших да попитам някой по знаещ и се спрях на теб.Имам афинитет към немската овчарка,ама там Камен е забъркал голям батак и реших да се преориентирам към някоя друга порода.Прочетох доста неща по вашия форум и реших да проверя кой каво продава за да се ориентирам.С учудване открих,че jolyp от Хасково продава както КАРАКАЧАНКИ,така и БОК.Искам да попитам имаш ли все още и от двете и кое кучило ще ми препоръчаш.И да ми обясниш какво има повече значение-името на породата или паричките които ще гушнеш от малките,независимо дали са БОК или КК.
Предварително Ти благодаря за отговора. """""
П.С. Ето така изглеждаше въпроса ми преди минути в темата БОК
Публикувано: 15 February 2009 - 04:54 PM
пп не очаква да се направи нещо ,дали са му пълна свободия, за да им е лесно ,много трудна тема беше ,изкаха да я махат ,обаче лаикат я взе на концесия идеалното място да се манипулира общественото мнение за брфк и бок ,пък защо не и за себе си и колегите си ,това е наи големиа саит за кучета и което по важно тук не пишат хора специалисти само а и лаиците ,хората които искат да влезнат и да се информират ,много е важно какво ще пише точно тук ,не ж каракачан орг ,не в догбг.цом не и в бгдогфорум а тук

Уилям Шекспир. ........ Призови хаоса и пусни кучетата на войната......
Публикувано: 15 February 2009 - 05:20 PM
Цитат
пп не очаква да се направи нещо ,дали са му пълна свободия, за да им е лесно ,много трудна тема беше ,изкаха да я махат ,обаче лаикат я взе на концесия идеалното място да се манипулира общественото мнение за брфк и бок ,пък защо не и за себе си и колегите си ,това е наи големиа саит за кучета и което по важно тук не пишат хора специалисти само а и лаиците ,хората които искат да влезнат и да се информират ,много е важно какво ще пише точно тук ,не ж каракачан орг ,не в догбг.цом не и в бгдогфорум а тук
Публикувано: 16 February 2009 - 12:09 AM
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 16 February 2009 - 01:43 AM
Публикувано: 16 February 2009 - 10:32 AM
Публикувано: 16 February 2009 - 11:09 AM
Публикувано: 16 February 2009 - 11:13 AM
Публикувано: 16 February 2009 - 11:17 AM
Публикувано: 16 February 2009 - 01:32 PM
Цитат
Цитат
над теб да стена и пея(от кеф)
песни за кучета страшни ,
песни за бокчии просташки
а ти ми пакчо запеи за ваще орташки
интриги просташки ,за лаики пазачки и
аниутки духачки
--------------------------------------------------------------------------------
Цитат на: baipich в Януари 20, 2009, 05:20:12 pm
на този дето се оплаква е поста-крадеца вика-дръжте крадеца.......

МАКК вече и в Америка
Публикувано: 16 February 2009 - 02:56 PM
Публикувано: 17 February 2009 - 03:10 AM
Публикувано: 17 February 2009 - 01:23 PM
Цитат
http://dog.bg/forum/...ic,23191.0.html
пак да помоля , че явно остава незабелязано
Публикувано: 20 February 2009 - 04:57 PM

Уилям Шекспир. ........ Призови хаоса и пусни кучетата на войната......
Публикувано: 20 February 2009 - 06:46 PM
lutova_83, в Feb 20 2009, 04:40 PM, написа:
П.С. Има доста емотикони, който ги няма <_<
Да, предполагам че утре може да го няма за малко, защото ще го спрем за да преинсталираме всичко наново.
Емотиконки ще има по късно вечерта, само да намеря и ще добавя.