За администрацията и мода
Публикувано: 02 May 2009 - 08:05 PM
Публикувано: 03 May 2009 - 09:34 PM
Потребител предупреден.
Публикувано: 03 May 2009 - 10:20 PM
Моля да се обърне внимание на чау-чау форума и някой от глобалните модератори (или там който отговаря за тези раздели,защото след промяната съм леко неориентирана) да се заеме с тежката задача да го "почисти" тъй като всичко е разпокъсано на какви ли не темички от сора на "кучето ми издава странни звуци" и т.н
А тази вечер като капак на цялата боза вътре,една дама е решила да си покаже зайчето и котето като направи нова тема във форума ни.
Благодаря предварително.

Публикувано: 05 May 2009 - 03:43 PM
dog.bg, в May 3 2009, 11:46 PM, написа:
Съвсем случйно разбрах, че меннията й трябва да бъдат одобрявани - видях, че са в друг цвят. Т.е. никой не ме предупреди, няма Админ на линия, който да ги одобрява - т.е. комуникацията за въпросния потребител е почти невъзможна. А заради темата, в която участва в момента е важно, мненията й да излизат веднага. Резулатата е, че аз седя и чакам да пише, за да мога да й одобря мнението. Пълно безумие.
Моля, да се махне забраната за нейните мнения и да се въвеждат подобни мерки, когато има кой да ходи след нарочените потребители и да им преглежда мненията. Мен определено не ме урежда това. Предпочитам, когато имам време да седна на компа да прегледам всичко писано и да изтрия, ако е нужно нещо.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 05 May 2009 - 06:08 PM
goldroks, в May 5 2009, 07:03 PM, написа:
Отговор:
dog.bg, в Apr 26 2009, 07:30 PM, написа:
shadow, в Apr 26 2009, 06:47 PM, написа:
И нека търговийката върви
Какво трябва да се случи, за да най-после да се сложи вечен бан на въпросния Махорец??
В темата има модератор. Като админ се опитвам да не се бъркам в работата на модераторите, още повече че форума там е клубен и има двама модератори. Ако те имат проблем, могат да ми пишат - с общо решение на двамата може да бъде отстранен даден потребител, който е активен там или да му бъде ограничен достъпа до форума, като мненията му да минават през модератор.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 08 May 2009 - 10:04 AM
Публикувано: 08 May 2009 - 10:58 AM
Във връзка с това -
Форумите на Dog.bg обединяват любители и професионалисти с едно и също позитивно чувство към животните.
Забранява се :
........
6. Недоговорени рекламни теми, скрити и явни реклами. Забранено е и развиването на търговска дейност във форумите, публикуването на обяви за търсене на партньори за нерегламентирано или търговско развъждане, обяви за продажба на животни от случайни връзки, реклама на зооборси, сайтове и магазини за търговия с животни.
мисля, че ТАЗИ тема трябваше да бъде изтрита веднагически, след появяването си, като на потребителката да и се обясни защо е така.
И второ - някой да хвърли едно око при дакелите, а дали има нещо нередно - администрацията да прецени.
Благодаря!
Публикувано: 08 May 2009 - 01:56 PM
Публикувано: 08 May 2009 - 02:08 PM
http://forum.dog.bg/...hp?autocom=blog
Само в галерията май още не са появили обяви...
Публикувано: 08 May 2009 - 04:19 PM
http://forum.dog.bg/...showtopic=25036
Публикувано: 08 May 2009 - 07:20 PM
bushkata, в May 5 2009, 04:43 PM, написа:
dog.bg, в May 3 2009, 11:46 PM, написа:
Съвсем случйно разбрах, че меннията й трябва да бъдат одобрявани - видях, че са в друг цвят. Т.е. никой не ме предупреди, няма Админ на линия, който да ги одобрява - т.е. комуникацията за въпросния потребител е почти невъзможна. А заради темата, в която участва в момента е важно, мненията й да излизат веднага. Резулатата е, че аз седя и чакам да пише, за да мога да й одобря мнението. Пълно безумие.
Моля, да се махне забраната за нейните мнения и да се въвеждат подобни мерки, когато има кой да ходи след нарочените потребители и да им преглежда мненията. Мен определено не ме урежда това. Предпочитам, когато имам време да седна на компа да прегледам всичко писано и да изтрия, ако е нужно нещо.
Оправено. Няма ограничения. Извинявам се, не го бях видял.
Публикувано: 09 May 2009 - 12:35 PM

СПЕЦИАЛНИТЕ ЛЮБИМЦИ
Всичката тъмнина на света не би могла да се пребори със светлината на една малка свещичка.
Публикувано: 09 May 2009 - 01:36 PM

Вход

Горе
Цитиране +