За администрацията и мода
Публикувано: 14 June 2009 - 12:57 AM
Май, още при регистрацията трябва с големи букви да пише, че това не е форум/сайт за покупко-продажба...

Публикувано: 14 June 2009 - 11:44 AM
jijafka, в Jun 14 2009, 01:57 AM, написа:
Май, още при регистрацията трябва с големи букви да пише, че това не е форум/сайт за покупко-продажба...

Да, ще го напиша още при регистрация с големи букви, за да се вижда.
Публикувано: 14 June 2009 - 03:03 PM
LUDNICA, в Jun 12 2009, 08:06 PM, написа:
Какво се случва с тази потребителка
@emi_moni ???
Понеже много ми е подозрителна и не ми харесва начина по който си измисля разни неща.
100% съм сигурна,че тази реплика е взета от подписа на ПАПИ и е преименувана.
Не знам защо,ама много се подразних

СПЕЦИАЛНИТЕ ЛЮБИМЦИ
Всичката тъмнина на света не би могла да се пребори със светлината на една малка свещичка.
Публикувано: 15 June 2009 - 09:21 AM
North face, в Jun 12 2009, 10:52 PM, написа:

Абсолютно съм съгласна!Преди потребители,които дразнят целия форум като runtime error и други подобни бяха наказвани подобаващо.Сега те си правят каквото искат,обиждат всички,налагат си мнението,говорят за междусъседко развъждане и повличат последователи.Сега хъски подфорума се дели на две групи.Няма нужда да казвам кои са групите.Ясно е за всички.Наистина нямам желание да влизам.Вече нищо полезно няма в темите,само спорове,обиди и тем подобни

Публикувано: 15 June 2009 - 10:18 AM
LUDNICA, в Jun 14 2009, 04:03 PM, написа:
LUDNICA, в Jun 12 2009, 08:06 PM, написа:
Какво се случва с тази потребителка
@emi_moni ???
Понеже много ми е подозрителна и не ми харесва начина по който си измисля разни неща.
100% съм сигурна,че тази реплика е взета от подписа на ПАПИ и е преименувана.
Не знам защо,ама много се подразних

Взети мерки, потребител е в банфилтъра.
Публикувано: 15 June 2009 - 10:56 AM
Helia, в Jun 15 2009, 10:21 AM, написа:
North face, в Jun 12 2009, 10:52 PM, написа:

Абсолютно съм съгласна!Преди потребители,които дразнят целия форум като runtime error и други подобни бяха наказвани подобаващо.Сега те си правят каквото искат,обиждат всички,налагат си мнението,говорят за междусъседко развъждане и повличат последователи.Сега хъски подфорума се дели на две групи.Няма нужда да казвам кои са групите.Ясно е за всички.Наистина нямам желание да влизам.Вече нищо полезно няма в темите,само спорове,обиди и тем подобни

Разбирам. Говорих с глобал мод с молба по често да преглежда там, аз също ще гледам. Ще направя група Сибирско хъски и ще добавя в нея хората, които познавам и които пишат там отдавна и ще се съобразявам с тяхното мнение. Но не само там е така ... обиди навсякъде, изгоних един потребител, който в всеки пост има помияр и мастия ...
Не зная, по мое мнение не е до куче, а до човек ... има нормални хора, с които да общуваш е удоволствие. Има такива, с които общуването е невъзможно.
Има два варианта - да се увеличат модераторите в Породи и да се наложи здраво модериране, като мнения на проблемни потребители да минават през одобрение, ако не - да се отстраняват за кратък период от време - 3 дни, при повторно нарушение - за 30 дни, след това - завинаги.
Другия вариант бе всички новорегистрирани потребители да имат право да пишат в един определен за това форум и след определен брой постове да могат да пишат в целия форум.
Но липсват и интересните теми ... един форум не може да се направи само от администратор, трябва и хората които пишат в него да го захранват с новини, коментари, дискусии - те липсват, не само в тази тема. Когато го няма това, как да стане интересен за потребителите, които и каквито и да са ?
Публикувано: 15 June 2009 - 03:11 PM
dog.bg, в Jun 15 2009, 11:56 AM, написа:
Това решение няма да сработи в "Без дом". Там се регистрират хора само за да пуснат обява за някое животно. Това си е специфика на този форум.
Публикувано: 15 June 2009 - 03:21 PM
Другия вариант бе всички новорегистрирани потребители да имат право да пишат в един определен за това форум и след определен брой постове да могат да пишат в целия форум.
И аз съм съгласна с fdisk. Според мен вторият вариант е неудачен, защото потребител може да има и 1000 мнения и пак да е проблемен. Да не говорм, че и в момента има такива с много постове, които създават проблеми и дразги. Те ще си останат, защото ще си имат определения брой мнения за писане и ще продължът с дразгите!
Първият вариант е най-добър. Като има повече модератори ще има и по-голям контрол. Ако един го няма, друг ще е на линия и ще следи. Вариант е също за всяка порода да има по един модератор както е в клубните форуми тук. Така контрола ще е пълен!

Публикувано: 15 June 2009 - 09:05 PM
Публикувано: 15 June 2009 - 09:42 PM
North face, в Jun 15 2009, 10:05 PM, написа:
Разбирам те ... за съжаление е така, вижда се в почти целия форум. Но иначе как да се борим с посредствеността и многознайковщината ?
Публикувано: 15 June 2009 - 09:45 PM
fdisk, в Jun 15 2009, 04:11 PM, написа:
Това решение няма да сработи в "Без дом". Там се регистрират хора само за да пуснат обява за някое животно. Това си е специфика на този форум.
В случая имаше решение - посочват се форумите, в които даден потребител има право да пише според броя постове. Не бе проблем да бъде посочен Без дом и Общия форум. Но не стана, така или иначе.
Публикувано: 16 June 2009 - 01:39 PM
dog.bg, в Jun 15 2009, 10:42 PM, написа:
Намерете си повече модератори и ги апелирайте стриктно да спазват правилата, защото много пъти това не се случва.
Освен това 'interval time' ми се струва добро решение - новорегистрираните потребители да имат минимално време през което могат да пускат мнение (не важи за лични съобщения). Така всеки ще може да пише навсякъде, но не прекалено много. Колкото повече пише, толкова повече нараства времето, за да не може да се получава спам. Ако си почине малко - времето намалява. И това да бъде така, докато някой не му смени статуса ;)
Публикувано: 16 June 2009 - 04:50 PM
Публикувано: 17 June 2009 - 12:11 AM
navar, в Jun 17 2009, 12:46 AM, написа:
Те не визират теб,а милата ни пубертетка LilTed

От тяхните постове по темата,считам,че сте на едно мнение!
Проблема при дадената потребителка е отдавна и е на хормонална основа

СПЕЦИАЛНИТЕ ЛЮБИМЦИ
Всичката тъмнина на света не би могла да се пребори със светлината на една малка свещичка.
Публикувано: 17 June 2009 - 07:57 AM
navar, в Jun 17 2009, 12:46 AM, написа:
проблема е че явно имате някаква вражда с LilTed и се карате с нея за всяко 2-ро мнение...в този случай,navar,аз си имам мое мнение,което не съвпада с това на LilTed...но не там е въпроса...просто няма нужда пак да я обиждате,че е била пубертет и хормоните я тресяли и тем подобни глупости.понеже съм сигурна,че не я познавате,ще ви кажа,че за разлика от повечето подрастващи пубери,това момиче е прекалено сериозно.и че за възрастта си знае доста за кучетата и конете,отколкото обикновения тийнейджър...така че просто престанете да се дращите като куче и котка.
Публикувано: 17 June 2009 - 08:41 AM
Съркастична съм и това не се харесва на повечето,даже всички.Тогава просто не четете. А изобщо защо темата съществува? Това dog.bg/forum да не е пазар да се пазарим?
Поздрави!

Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
Публикувано: 17 June 2009 - 09:20 AM
Моля ви, изяснявайте си личните отношения не в форума. Кой да знае повече - този, който гледа животни или вие, които пишете по форумите и никога не сте имали кон ? В случая предимство имат хората, които отглеждат животни, а ако искате да научите повече за тях, можете да си уговорите среща с navar и да пояздите кон. Не е като по снимките, усещането е друго ...

С което тази тема се приключва, моля, не пишете по нея и не давайте обяснения - не са необходими.
Публикувано: 18 June 2009 - 08:17 PM
Не е нищо лично,просто този човек кадето и да пише волно или не волно причинява спорове...

http://forum.dog.bg/...opic=26145&st=0
http://forum.dog.bg/...opic=26154&st=0

Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!