dog.bg, в Jul 10 2009, 05:42 PM, написа:
Nickey, в Jul 10 2009, 05:27 PM, написа:
dog.bg, в Jul 10 2009, 05:24 PM, написа:
Nickey, в Jul 10 2009, 04:24 PM, написа:
2. Тези теми са подадени от различни организации, които се занимават с бездомни животни. Поради тази причина са там. Не виждам и какво им е общото с кинологията, както се казва раздела, в който са публикувани.
Според мен мястото им е в "Новини, събития, коментар".
В крайна сметка, твърде много домашни кучета, катерички и птици бяха оптровени също.
Съвсем отделно, не по това кой е създал темата, а по съдържанието й трябва да се съди за кой раздел е, нали? А и тази организация не се заминава само с бездомни животни.
Кинология - Новини, събития, коментар ...
Не виждам общото между кинологията и въпросната новина, за това съм и я преместил.
Сам си пуснал тема за избиването в Скопие на бездомните. Тя по тази логика какво прави там?
Защо са там: Тровят бездомни кучета в морската градина на Варна, Наградиха най- грозното куче на света за 2009, Какво мислите за "пушенето"на полицаите , Ветеринарите протестират, Обучават кучета да подушват болести, Питбул е нахапал мъж и дете в Орландовци, Домашните любимци ги удари кризата и не ходят по хотели, Куче оцелява само на остров ... Повечето от цитираните са пуснати от теб.
Все си мисля, че НОВИНИ е водещото при подбора на темите там.