Dog.bg Форуми : За администрацията и мода

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (90 Страници) +
  • « Първа
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

За администрацията и мода

#821 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 10 July 2009 - 04:46 PM

Показване на мнениетоdog.bg, в Jul 10 2009, 05:42 PM, написа:

Показване на мнениетоNickey, в Jul 10 2009, 05:27 PM, написа:

Показване на мнениетоdog.bg, в Jul 10 2009, 05:24 PM, написа:

Показване на мнениетоNickey, в Jul 10 2009, 04:24 PM, написа:

2. Доста от темите, които се местят в раздела за Изолаторите и кастр. центрове, хич не касаят само бездомните животни. Горещо моля този тип теми да не бъдат "забивани" повече там. Пример: http://forum.dog.bg/...showtopic=26851

2. Тези теми са подадени от различни организации, които се занимават с бездомни животни. Поради тази причина са там. Не виждам и какво им е общото с кинологията, както се казва раздела, в който са публикувани.

Според мен мястото им е в "Новини, събития, коментар".
В крайна сметка, твърде много домашни кучета, катерички и птици бяха оптровени също.
Съвсем отделно, не по това кой е създал темата, а по съдържанието й трябва да се съди за кой раздел е, нали? А и тази организация не се заминава само с бездомни животни.

Кинология - Новини, събития, коментар ...

Не виждам общото между кинологията и въпросната новина, за това съм и я преместил.

Сам си пуснал тема за избиването в Скопие на бездомните. Тя по тази логика какво прави там?

Защо са там: Тровят бездомни кучета в морската градина на Варна, Наградиха най- грозното куче на света за 2009, Какво мислите за "пушенето"на полицаите , Ветеринарите протестират, Обучават кучета да подушват болести, Питбул е нахапал мъж и дете в Орландовци, Домашните любимци ги удари кризата и не ходят по хотели, Куче оцелява само на остров ... Повечето от цитираните са пуснати от теб.

Все си мисля, че НОВИНИ е водещото при подбора на темите там.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#822 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 10 July 2009 - 04:46 PM

Показване на мнениетоNickey, в Jul 10 2009, 05:38 PM, написа:

Съвсем отделно, не по това кой е създал темата, а по съдържанието й трябва да се съди за кой раздел е, нали?

dog.bg,
Прочете ли темата изобщо? Нито ми е някаква тази организация конкретно, нито нищо. Става дума за какво се говори.
Нямаше ли да те касае, ако твоето куче беше налапало отрова?

Когато си пусне една новина, има - Нови мнения. Независимо в кой раздел е новината, тя си излиза отгоре и ако е активна, се вижда. Не разбирам какъв е смисъла всичко да се пълни в Новини, нали за това има толкова много раздели из целия форум, за това правих и това за новите мнения ...

#823 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2009 - 04:49 PM

Показване на мнениетоdog.bg, в Jul 10 2009, 05:46 PM, написа:

Когато си пусне една новина, има - Нови мнения. Независимо в кой раздел е новината, тя си излиза отгоре и ако е активна, се вижда. Не разбирам какъв е смисъла всичко да се пълни в Новини, нали за това има толкова много раздели из целия форум, за това правих и това за новите мнения ...
Ами някои новини е добре да се четат от всички, не само от тези, които ще се забият долу в Изолатори. Те затова са НОВИНИ, защото са актуални в момента.
User's Signature

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.

#824 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 10 July 2009 - 04:55 PM

Добави в правилата: Не се допуска организации да пускат новини в раздел Новини :ea_103:

#825 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 July 2009 - 05:25 PM

Не. По скоро че се забранява да се регистрират никове на името на организации. Не виждам и не разбирам какъв е проблема някой, който толкова иска да разкаже за която и да е организация, да си разкаже и да отговаря на въпроси, които биха възникнали. Но идеята на тези никове не е да търсят диалог или взаимопомощ, а да информират за собствената си дейност.

#826 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2009 - 05:33 PM

Бъркаш нещата. Точно в тази тема не се споменава нищо за въпросната организация. Иначе същия потребител има и втори акаунт - това трябва да се уточни, с кой акаунт ще пише, защото в правилата си пише, че не може да има два.

Има акаунт на името на БККАСТ - това организация ли е или как?
User's Signature

#827 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 July 2009 - 05:38 PM

БККАСТ ми писаха с молба да им отворя този акаунт. Там потребител е в бан филтъра за участие в битки и не може да ползва акаунта си, от клуба помолиха да имат този акаунт, за да пускат новини за изложби, резултати, очаквани кучила и родени такива - неща от дейността на клуба.

#828 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 July 2009 - 05:41 PM

Ясно. Значи организации киноложки могат да информират за дейността си. Организации други - не.
Що не си кажеш в прав текст, че не искаш в новините много-много да се споменава за бездомните. И да не се пускат новини от разни, свързани с тях. Да е ясно.

#829 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 July 2009 - 05:44 PM

Показване на мнениетоbushkata, в Jul 10 2009, 06:33 PM, написа:

Бъркаш нещата. Точно в тази тема не се споменава нищо за въпросната организация. Иначе същия потребител има и втори акаунт - това трябва да се уточни, с кой акаунт ще пише, защото в правилата си пише, че не може да има два.

Писах. Ще пиша пак, ако не - служебно спирам единия акаунт.

Глобалния мод го няма в момента, като се върне друтата седмица ще обсъдя и с него и няма да правя нищо без да се разберем.

#830 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 July 2009 - 05:53 PM

Показване на мнениетоmil_, в Jul 10 2009, 06:41 PM, написа:

Ясно. Значи организации киноложки могат да информират за дейността си. Организации други - не.
Що не си кажеш в прав текст, че не искаш в новините много-много да се споменава за бездомните. И да не се пускат новини от разни, свързани с тях. Да е ясно.

Считам за нормално киноложки организации да информират за дейността си в раздел Кинология. Природозащитни организации, приюти, изолатори - в раздела за бездомни животни с надежда за помощ.

Ако бъркам някъде в разсъжденията си, моля да бъда поправен.

#831 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2009 - 05:56 PM

Показване на мнениетоdog.bg, в Jul 10 2009, 06:53 PM, написа:

Показване на мнениетоmil_, в Jul 10 2009, 06:41 PM, написа:

Считам за нормално киноложки организации да информират за дейността си в раздел Кинология. Природозащитни организации, приюти, изолатори - в раздела за бездомни животни с надежда за помощ.

Ако бъркам някъде в разсъжденията си, моля да бъда поправен.

Бъркаш:

Цитат

Сам си пуснал тема за избиването в Скопие на бездомните. Тя по тази логика какво прави там?

Защо са там: Тровят бездомни кучета в морската градина на Варна, Наградиха най- грозното куче на света за 2009, Какво мислите за "пушенето"на полицаите , Ветеринарите протестират, Обучават кучета да подушват болести, Питбул е нахапал мъж и дете в Орландовци, Домашните любимци ги удари кризата и не ходят по хотели, Куче оцелява само на остров ... Повечето от цитираните са пуснати от теб.

Все си мисля, че НОВИНИ е водещото при подбора на темите там.

User's Signature

#832 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 July 2009 - 05:57 PM

Показване на мнениетоNickey, в Jul 10 2009, 05:38 PM, написа:

Съвсем отделно, не по това кой е създал темата, а по съдържанието й трябва да се съди за кой раздел е, нали?

dog.bg,
Прочете ли темата изобщо? Нито ми е някаква тази организация конкретно, нито нищо. Става дума за какво се говори.
Нямаше ли да те касае, ако твоето куче беше налапало отрова?

Касае ме всяко куче, което е налапало отрова, ако не сте разбрали, както касае всеки в този форум, надявам се. Но не виждам какъв е смисъла това да стои постоянно в новини, при положение че си има раздел и всеки, който иска като даде Нови мнения, може да го види и прочете.

#833 Потребителят е офлайн   Nickey Икона

• the BlueAngelicDevil
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 July 2009 - 06:08 PM

Искам да ми отговориш колко е голяма вероятността човек, дочул че в града му се пръска отрова, да се разтърси в раздела Без дом, че и в подраздела за изолаторите?

И коя е темата от линка - дейността на някаква организация или какво се е случило в Русе?
User's Signature

Качена снимка

#834 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 July 2009 - 06:13 PM

В проценти ли да отговоря или как, не разбирам ... ? И ако някой даде ново мнение в която и да е тема там, нали вече не е най отгоре ? Как да го види човек, който не знае и не чете подробно и каква е вероятността хич да не го види в такъв случай ?

Всеки би могъл да го види - отива в Нови мнения и го вижда, поне аз така преглеждам всички нови мнения в темите и чета заглавията на темите.

Скандалната тема за русенските организации е изтрита и не може да се види.

#835 Потребителят е офлайн   Nickey Икона

• the BlueAngelicDevil
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 July 2009 - 06:17 PM

Показване на мнениетоdog.bg, в Jul 10 2009, 07:13 PM, написа:

Всеки би могъл да го види - отива в Нови мнения и го вижда, поне аз така преглеждам всички нови мнения в темите и чета заглавията на темите.

Ако някой има за цел да чете абсолютно всички мнения във форума, може би отива в Нови мнения. Средностатистическия потребител. вкл. и аз, не би го направил.

Пък и пак казвам- за мен въпросът е принципен. Мястото на една тема се определя от тематиката на написаното в нея, а не от това кой я е пуснал.
User's Signature

Качена снимка

#836 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 July 2009 - 06:23 PM

В случая тематиката е бездомни животни и разхвърляна отрова ... Къде е мястото на тези теми - когато имаше такава тема за Студентски град, пусната в Без дом, веднага се намериха хора и направиха каквото можаха. Тогава никой не каза защо не е в Новини ... сега обратно - защо ги местиш в Без дом ...

Ще пиша на модератора в Без дом и ще се уточним.

#837 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2009 - 06:27 PM

Показване на мнениетоdog.bg, в Jul 10 2009, 07:23 PM, написа:

В случая тематиката е бездомни животни и разхвърляна отрова ...

Ще пиша на модератора в Без дом и ще се уточним.

Цитат

Куче, катеричка и гълъб са новите жертви в Русе

Нови случаи на отровени животни през почивните дни в Русе. На 4-ти в 16ч. пред бл. Вела Пискова са открити умряла катеричка и гълъб. Покрай жертвите е имало разпръснато прахообразно вещество и месо с мирис на ванилия. Труповете на животните са предадени за експертиза на РВМС.

Същият ден в 19:10ч пред комплекс Норд в Младежкия парк служителите на ГЗ са намерили, разпръснати под пейка, бучки със синьо вещество. Предполагаемата стръв с отрова е предадена на РИОКОЗ.

Домашно куче е намерено отровено в района на бензиностанция Воден

Касае разни животни, както и са упоменати конкретни места, кудето има отрова - като евентулано предупреждение. Това е информация за цялата общественост, не просто статистика колко още бездомни са се гътнали. Отделно е тема за коментари "дали това е начина"?
В същата тема съм казала мнението си - т.е. питам защо темата е там.
User's Signature

#838 Потребителят е офлайн   LilTed Икона

• Играчът е мъж, макар да е малко момиче...
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 11 July 2009 - 01:50 PM

http://forum.dog.bg/...mp;#entry656238
Този път бултериери...
Айде народе на топлите бултериери! :ab_041:
User's Signature

В памет на убитото момче Ангел от с. Катуница
Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!

"Модераторите са готини пичове" Lauta

#839 Потребителят е офлайн   shadow Икона

• master of puppets
  • PipPipPip

Публикувано: 11 July 2009 - 03:02 PM

Показване на мнениетоdog.bg, в Jul 10 2009, 06:38 PM, написа:

БККАСТ ми писаха с молба да им отворя този акаунт. Там потребител е в бан филтъра за участие в битки и не може да ползва акаунта си, от клуба помолиха да имат този акаунт, за да пускат новини за изложби, резултати, очаквани кучила и родени такива - неща от дейността на клуба.

Аз ли нещо не разбирам, или това наистина звучи идиотски?
Някой си е баннат, заради участие в битки (всички знаем кой), но му се позволява да създаде нов акаунт, откъдето да си пише спокойно за дейността на БККАСТ? Такъв човек има ли място изобщо в тоя форум?? :dry:
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Качена снимка

#840 Потребителят е офлайн   LilTed Икона

• Играчът е мъж, макар да е малко момиче...
  • PipPipPip

Публикувано: 11 July 2009 - 03:10 PM

http://forum.dog.bg/...topic=25725&hl=
Същият потребител,но този път Уелски териер :dry:
User's Signature

В памет на убитото момче Ангел от с. Катуница
Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!

"Модераторите са готини пичове" Lauta

• (90 Страници) +
  • « Първа
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема