Американски булдог
Публикувано: 23 September 2010 - 05:38 PM
скача , само ако някои нападне голданката :Д за нея винаги е готова да влезе в меле
Публикувано: 03 October 2010 - 12:22 AM
обичам ги когато гледат с тоя поглед...... ААА СЯ щЕ СЕ ПРАВЯ НА КРОТКА И В СЛЕДВАщИЯ МОМЕНТ щЕ РЪГНА НА НЯКЪДЕ БЕЗ НИКOЙ ДА МОЖЕ ДА МЕ ВИДИ И щЕ СИ ХАПНА НЕщО ВКУСНО ОТ ЗЕМЯТА :д
Публикувано: 10 October 2010 - 07:19 PM
Моята малка кучка вече направи 5 месеца и е 18кг :)
вчера я водих на гроздобер (по-скоро за нея беше гроздояд)
Вчера също така я пробвах с теглене :Д:Д:Д:Д:Д:Д:Д
много смешен опит, вързах и за нагръдника 1 метална количка за пренасяна на строителни материали около 20-30kg :Д:Д:Д:Д
Най смешното беше че проблем да я изтегли нямаше , предвид това че количката беше на колела :Д Но пък за сметка на това цялата беше метална . И когато Адора се засили към стълбите , количката след нея няколко стълби нагоре и едно голямо бумм%$%$ тряс^&*) буфф$£%&^* , тя се оплаши и се измъкна от нагръдника и се гушна в мен :Д беше много смешно. На следващия ден реших да и завърJa да тегли 1 кютук (цепеница) :Д , Ади тегли , Roxy(голден ретриверка) дърпа цепеницата на дръгата страна :Д пак смях
за жалост нямам снимки от първия и ден във \"фитнеса\" :Д
от цялата работа си взех забележка , която е следната - никога повече няма да тегли нищо шумно
следващия път мисля да я пробвам с гума (по-лекичка)

Публикувано: 10 October 2010 - 10:35 PM
Gelov, в 10 October 2010 - 08:48 PM, написа:
ау много е красивичко , пожелавам ви много успехи
кажете нещо повече , мъжко /женско , снимки на мама и тате , вие от кой град сте , във апартамент или къща ще живее малкото бебе ?
Публикувано: 11 October 2010 - 10:59 AM
MyDuality, в 10 October 2010 - 10:40 PM, написа:
Gelov, в 10 October 2010 - 08:48 PM, написа:
ау много е красивичко , пожелавам ви много успехи
кажете нещо повече , мъжко /женско , снимки на мама и тате , вие от кой град сте , във апартамент или къща ще живее малкото бебе ?
Бебо е мъжки и ще се казва Бейру. Аз съм от София, а той все още е във Варна. Ще живее в апартамент тук в Сф и нямам търпение вече. Нямам снимки на майката и бащата все още, но когато се сдобия с такива ще ги кача тук :-))) Но ще ми е нужна малко помощ от Ваша страна! В смисъл в интернет пише сравнително малко за тази порода и сега имам няколко въпроса на които търся отговор, а именно: С каква храна да го храня сега като е на 35-40 дни каква марка и т.н. Не знам с какво обичат да си играят мъниците и въобще.... дето се вика приемам съвети защото до сега не съм взимал толкова малко кученце и малко ме е шубе :-)))
Публикувано: 11 October 2010 - 04:54 PM
ambull, в 11 October 2010 - 03:01 PM, написа:
Благодаря за съвета :-) а колкото до допира до други зверчета... няама да види външния свят преди всички ваксини :-0
Публикувано: 11 October 2010 - 09:42 PM
Със какво обича да си играе? Със каквото ти го наyчиш да обича :Д ще my е кеф ако го дразниш с парцалче (кърпа) понякога си играят като котки с лапи и тн
Ако това ви е 1-во куче от такъв тип порода погледнете страничките за възпитанието . И по-добре не чакайте да навърши определени месеци за да започнете да го у4ите . Моята на 2 месеца знаеше мн команди да сяда , да ляга , дава лапа , на място (и в последствие овеличавате броя на командите) Важно е да не у4ите кучето едновременно на няколко команди ,а само на 1 докато не я наyчи . Имайте си и на предвид, че кучетата от тази порода са изключително големи инати + това че схващат малко по-бавно (сравнение с голден ретривер примерно) което ще рече че трябва повече постоянство и търпение .
Нз ако се сетите за нещо питайте .
надявам се да съм ви била полезна .
(да не забраве преди да вземете кучето ,хъбаво my огледайте кожата данеби да има кожни проблеми , зачервявания и прочие) аз доста страдам от това !
Моята има алергии към слънце , трева , метал , пиле (и кой знае още какво)
Успех
Публикувано: 12 October 2010 - 05:52 PM
Публикувано: 12 October 2010 - 06:07 PM
hdraganov, в 12 October 2010 - 03:46 PM, написа:
Това с обувките ще е от първостепенно значение, че у нас има много скъпи обувки и ако гризне някой чепик после пишман ще стана ахахахах :-))) Това с папкането на акитата е неприятна история и се надявам да съумея да не му се накарам като се накъка у нас :-))) благодаря Ви за съветите :-)
Публикувано: 13 October 2010 - 09:31 AM
hdraganov, в 12 October 2010 - 01:46 PM, написа:
"НЕ" е най-важната команда!
А това с "вестниците навсякъде" не е добра идея... Научи го да пишка на едно единствено място - в банята.
Успех!
Публикувано: 13 October 2010 - 09:56 AM
bagcho, в 13 October 2010 - 09:36 AM, написа:
hdraganov, в 12 October 2010 - 01:46 PM, написа:
"НЕ" е най-важната команда!
А това с "вестниците навсякъде" не е добра идея... Научи го да пишка на едно единствено място - в банята.
Успех!
ам той е на 35 дни, а към банята има едно 6-7 см прагче и не знам дали ще може да го катери иначе в апартамента има две тоалетни едната от които е за дзверо, но ще видим дали ще се справи с прагчето. А има ли някакъв клуб макар и неофициялен или някакво местенце където да се събираме. Аз не знаех, че породата не е призната в Бг, но и не ме интересуваше. Когато си избирах куче четох характеристиката на много породи и гледах много снимки и се влюбих в тази порода :-) Та когато имам нужда от пимощ да знаете, че ще питам и няма да се срамувам :)))
Публикувано: 13 October 2010 - 09:35 PM
Клуб няма . ЕнтосяcTи също няма . Място на което се събираме няма . Но щом ти си от софия с нетърпение ще чакам да ви порасне бебето и да го запознаеме с моето бебе . Аз винаги съм искала да си оговориме обща среща.

Вход

Горе
Цитиране +