Американски булдог
Публикувано: 26 November 2010 - 03:37 PM
Как може тук да нямаме нито един брат или сестра ... безобразие
Някои от вас навит ли е да разясни на 2 на 3 кой с кой е брат и сестра ?
Нашата сестра е в гръпата ни във ФБ http://www.facebook....65657234&ref=ts които желае да заповяда , идеята е по-бърз чат качване на снимки (с цел наблюдаване развитието и идиотизма на нашите гадинки) чакаме ви :)
дес николов
Някои от вас навит ли е да разясни на 2 на 3 кой с кой е брат и сестра ?
Нашата сестра е в гръпата ни във ФБ http://www.facebook....65657234&ref=ts които желае да заповяда , идеята е по-бърз чат качване на снимки (с цел наблюдаване развитието и идиотизма на нашите гадинки) чакаме ви :)
дес николов
Публикувано: 27 November 2010 - 10:26 PM
Аз съм от сф -дружба , тук има в съседство още 3 буллдога , мислех да предложа енщо за дръгата събота , но трябва да видиме времето как ще е ...
пък и възрастовите разлики са ни големи , за моята значение няма де ... тя и с теле ще си играе
пък и възрастовите разлики са ни големи , за моята значение няма де ... тя и с теле ще си играе
Публикувано: 29 November 2010 - 01:10 PM
Публикувано: 30 November 2010 - 06:11 AM
Здравейтее на всичкиии, аз и апра много ще се радваме да се срещнем с още красиви кученца, но имаме малка понусимост към женски кучета и заради това предпочитаме само срещите с мъжки. Попринцип най-близкия парк до нас е в Студентски град, но съм с кола и мога да дойда където и да е! ако някои прояви интерес нека пише :))))
Публикувано: 30 November 2010 - 10:19 AM
neli_naskova, в 30 November 2010 - 05:16 AM, написа:
Здравейтее на всичкиии, аз и апра много ще се радваме да се срещнем с още красиви кученца, но имаме малка понусимост към женски кучета и заради това предпочитаме само срещите с мъжки. Попринцип най-близкия парк до нас е в Студентски град, но съм с кола и мога да дойда където и да е! ако някои прояви интерес нека пише :))))
Ми хайде да се организираме :-) и да се видим

Вход

Горе
Цитиране +