Gelov, в 23 November 2010 - 10:49 PM, написа:
margit, в 23 November 2010 - 10:44 PM, написа:
Gelov, в 23 November 2010 - 10:21 PM, написа:
margit, в 23 November 2010 - 10:18 PM, написа:
MyDuality, в 23 November 2010 - 01:48 PM, написа:
просто начина по които съм си играела с нея я е наyчил да реагира по определен начин ... за това гледайте да не си агресирате кучетата от малки ,че после ще ескалира , а за всяко кучешко поведение може да сме виновни единствено ние
как си си играла с нея?Аз моя много си го тормозя...бием се,хапем се....добър е,знае,че не трябва да ме напада,но в играта си понякога се унася...хапе ме по ушите,защото явно си мисли,че и на мен ми е гадно както на него като го хапна по ушето :D не приемайте грешно думите ми - не го тормозя по никакъв начин,ами напротив - глезлиото в семейството

Оххх хнас ни ръмжи като му се карам инръмжи и злобее и хапе каквото му апопдне като не стане неговата,а уж не серот мозим не се бием, ама е много своенравен :(лам ко съм притеснен, че като стане 60 кг какво ще го правя :-)
от малък трябва да знае кой е шефа и , че не може да си прави каквото иска ... като сгафи - карай му се , и го наказвай леко ... но в никакъв случей не го бии за щяло и нещяло...той дори по тона разбира,че си ядосан и му се караш...и в същото време трябва и ти да му даваш това което искаш,а именно да го обичаш...много си се гушкаме ние с Бруно,играем си , дори спи при мен...вече ми е малко тегаво де , защото е 50+ кг и ни е тесничко..но иначе любов голяма - непрекъснато ходи след мен,носи ми разни неща да му ги пазя

Принципно и Бруно се зъби като го бия сериозно...защото каквото и да си говорим и колкото и жестоко да звучи боя му е майката...никак приятно не ми е като ми изяде новите обувки...и след 3тия път вече знае и обувки не пипа :) но да , злоби се и той и напада като го бия..незнам и аз какво да правя...
Ако разбереш каква е правилната тактика кажи преди да ме изяде дзвера като поотрасне още малко ;-0)