Dog.bg Форуми : Американски булдог

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (101 Страници) +
  • « Първа
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски булдог

#1891 Потребителят е офлайн   Teddy BG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 24 September 2013 - 08:40 PM

Един добър "джонсън"...около 55кг.,от руските.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#1892 Потребителят е офлайн   hiagain Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 October 2013 - 09:47 AM

Ето няколко снимки от онзи ден

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#1893 Потребителят е офлайн   Teddy BG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 October 2013 - 09:00 PM

Привет на всички.Интересно е за мен,може би и за вас.Ето как са изглеждали някои от булдоците в Америка преди двеста години...

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#1894 Потребителят е офлайн   BMW Икона

Публикувано: 13 October 2013 - 11:20 AM

Здравейте скоро ще си взимам американски булдог и ако мже да ми препоръчате добър ветеринар (София).:)

#1895 Потребителят е офлайн   Teddy BG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 October 2013 - 09:06 PM

Привет на всички.За мен най-добрите ветеринари са:"Вет Медикъл Асистънс",до Южния Парк,ул"Ярослав Вешин" 0888639083,др.Димов,мисля че от"БестВет"0884140117,и др.Генева 0877194868.Въпреки глупостите изписани от някои,щастлив съм да съобщя че очаквам малки кученца около края на месеца,(01.11.2013),от моя "пес'.И също така да ви разкажа една скорошна история.Миналата седмица разхождам две от кучетата си,Арко,и Кобра,дого аржентино(представил съм я във форума на дого).Отивам към шест следобяд при един приятел,който е ковач в един промишлен район,където след 5'30 всички свършват работа,и изчезват със скоростта на светлината.Затварят портала и ковача,пазача,техен приятел сядат да пият.Аз връзвам кучетата близо до оградата за да не пострада някое бездомно куче или коте,и влизам да видя ковача как ще кове някакъв нож.След няколко минути ми се струва че чувам някави шумове отвън,(а коването е шумен процес..),излизам и не мога да повярвам - някаква фигура се търкаля с булдога и крещи,а други няколко отвън си показали главите над оградата от ламарина,и вопли до небесата.Кобра,на година и половина,се хвърля ту към борещите се,ту към тези на оградата,които,въпреки че е вързана,като тръгне към тях,изчезват като от сцената на куклен театър.Всъщност група кафявокожи братя виждат как пазача и сие пият,и посветло,когато никой не би предположил решават да гепят един апарат за някакво си заваряване.И понеже кучетата ми не са зли(нарочно не ги насърчавам,защото знам ккаво би могло да стане),те не ги забелязват.И първия който прескача оградата - честито,намери си американски булдог..Тичам,хващам Арко,викам,дърпам го,за нашийника,той захапал човека малко над коляното,за бедрото,и в момента който онзи си поеме дъх,и започне да го удря с юмруци и да крещи,започва да тресе.Кракът започва да се гъне като гумен маркуч.Лошо.Започвам и аз да псувам,и да ритам кучето си,то,изненадано от това,отпуска захвата.Всичко е в кръв.Ромът изпълзява и едва отървал се, започва да заплашва.Куклите зад оградата,също започват със заплахите.Ей,това някои хора са кат' машини,мн.бързо первключват.Тръгват да прескачат оградата.Лошо.По-лошо от както беше преди малко.Ковача,пазача,и сие,са далече,на петдесетина метра,ако не удрят с чука,то духалото което раздухва огнището яко вие..Досега не са ме чули,няма и да ме чуят.Съжалявам че не си нося пистолета(законен),вярна е максимата че по-добре да носиш винаги оръжие,и никога да не ти потрябва,отколкото да ти е нужно,но да нямаш.Оглеждам се за нещо подръчно,дъска,винкел..няма.Защото не е като преди,сега всяко непотребно нещо или отива за горене,или за вторични за някой лев.Един от "нинджите"прескача..Мисля си, е сега к'вато стана.. Но съм забравил за моето момче,той,дърпайки се,чупи карабинката(да са живи и здрави продавачите на ментета,)поводът съм го плащал 30лв.,и пак напада доскорошния си противник.Той, за мое безкрайно удивление,става и като едно кенгуро взима оградата,не по-малко от 2.20.Другите,също,майстори на високия скок...Пускам Кобра,тя още не разбрала съвсем ясно,скача на Арко,превъзбудена,няма друг обект.Бързо отлитам при ковача,пазача и сие,взимам една тръба,излизаме всички,няма нищо.Пазача се оказва че е с един стар газов пистолет.Пародия...А пък кучетата ми се вторачват в приятелите..Хайде пак псувай,викай,хванах ги.И това всичкото трая не повече от минута и половина-две.Та да ви кажа,кучетата трябва да си отговарят на породата,да са корави,другото е вятър работа...И една снимка на Кобра.Още на 11 м.беше 49 кг,сега е поне 52.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#1896 Потребителят е офлайн   Teddy BG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 October 2013 - 06:56 AM

Форума пак замря...Ето един хубавец,от Англия..

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#1897 Потребителят е офлайн   BARUT Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 October 2013 - 12:58 PM

Да бе никой нищо не пише.Теди чета и в темата за Бурбулите,какво ще кажеш за тоя Мираж на рускинята,май големичък расте доколкото схванах 85 кила бил сега,малиййййй :rc_036:

#1898 Потребителят е офлайн   SteLa Bathory Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 06 November 2013 - 01:36 PM

здравейте, имам един въпрос. Днес ще ходя да си взема бебе на два месеца, ам. булдог. но малкият ми син е на 9 месеца, и въпроса ми е дали породата пуска много косми и дали са дружелубни кучета. Не ги познавам като порода да си кажа честно. преди няколко месеца започнах да се заглеждам в тази порода и сам страсхно очарована, четох доста но се надявам някой директно да ми отговори, за напред ще се интересувам много и ще е добре да почерпя информация от вас дългогодишни стопани на тази порода. поздрави.

#1899 Потребителят е офлайн   danah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2013 - 02:14 PM

Цитат

за напред ще се интересувам много и ще е добре да почерпя информация от вас дългогодишни стопани на тази порода

не е ли по добре да направите това преди да вземете кучето
User's Signature

Ако кучето ти вярва че си страхотен,нямаш нужда от второ мнение

#1900 Потребителят е офлайн   hiagain Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2013 - 02:20 PM

Показване на мнениетоdanah, в 06 November 2013 - 02:14 PM, написа:

Цитат

за напред ще се интересувам много и ще е добре да почерпя информация от вас дългогодишни стопани на тази порода

не е ли по добре да направите това преди да вземете кучето

Силно препоръчвам! Човек трябва да е наясно с какво куче ще си има работа ПРЕДИ да го вземе и да е твърде късно. Това не е като да си купиш тениска без да я пробваш и после да я върнеш в магазина.

#1901 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 06 November 2013 - 02:27 PM

Цитат

Не ги познавам като порода да си кажа честно

И аз ще се съглася с колегите.
Моята порода не е булдога,но много ги харесвам и имам досег с няколко.
Но към която и порода да се е насочил човек трябва да се запознае с особеностите й,дали има условията,времето,финансите и познанията да я отглежда.
Някой породи не са за начинаещи стопани,други не се препоръчват за къща с много малки деца и др.
Все пак невъзможни неща няма,но трябва опит,работа с животното. :ba_025:
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#1902 Потребителят е офлайн   Teddy BG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 November 2013 - 10:01 PM

Взимай кучето,не го мисли толкова...,да не взимаш тигър.Куче като куче.

#1903 Потребителят е офлайн   SteLa Bathory Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 08 November 2013 - 11:51 AM

здравейте, отидох до кучилото , играх си доста с майката и бащата но не взех бебенце. Много лиги страшно много, прекрасно куче но направо ме окъпа в лиги за 10 мин станах цялата, не сам гнуслива просто е доста нечистичко с тея лиги който се стичахакато чушма. Това е единстваната причина която за вас опитните и горди собственици на породата най-вечроятно ще ми се измеят а даже допускам и да бъда наругана но реших да не го вземама бебето и да сменя породата с амстаф. И това значи че нямам вече работа дапоствам тук. Успех ви желая със невероятните ви кучета. Поздрави. :)

#1904 Потребителят е офлайн   Teddy BG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 November 2013 - 04:41 PM

Привет.Стела,в недоумение съм от написаното от теб...Не го подлагам на съмнение,но все пак..,къде се намират тези кучета-чушми?От всичките булдози които съм виждал,нито един не отговаря на това описание.Нищо де,както виждаш,никой не те ругае,(тук сме се събрали интелекта на нацията),продължавай да пишеш,интересно ми е какво ще стане в крайна сметка.Да не са блъдхаунди тези кучета за които пишеш?

#1905 Потребителят е офлайн   Teddy BG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 November 2013 - 04:44 PM

моя "пес"...

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#1906 Потребителят е офлайн   hiagain Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 November 2013 - 03:00 PM

Показване на мнениетоTeddy BG, в 07 November 2013 - 10:01 PM, написа:

Взимай кучето,не го мисли толкова...,да не взимаш тигър.Куче като куче.

С 9 месечно дете мисля, че такова решение трябва да се обмисли. Не всеки е кучкар и е запознат в детайли с това колко време и грижи изисква едно куче. А като имаш и малко дете става още по-голямо мазало..

#1907 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 11 November 2013 - 11:44 PM

Ам.бул герой:
http://www.shropshir...3-from-tragedy/
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#1908 Потребителят е офлайн   Teddy BG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 December 2013 - 04:01 PM

Привет.Малко днешни снмки на едно мъжко булдогче,родено на 29.окт.2013,на 30 дни - ''10'' килограма.Син на Арко . Потеклото на майката е по Нико,далече назад.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#1909 Потребителят е офлайн   gerrard Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 06 February 2014 - 07:33 PM

Здравейте на форума,рядко влизам и ми прави впечатление,че всички доста са пораснали.Това е хубаво за кучетата но не и за срещите които организирахме преди :D Тази зима Лъки и Рой се нанесоха в нови къщички.Постарах се доста защото ги правих сам,но съм доволен от постигнатото.Та изградих им къщите с тухли като ги облепих с вътрешна и външна изолация,от вътре навсякъде по под и стени наредих ламиниран паркет ,като на пода под паркета сложих нагревателно фолио,което свързах с термостати с датчик.Сега през студените дни при градуси -1 , -2 , -3 вътре не пада под +16. .Ето малко снимки,че и аз не съм качвал отдавна.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#1910 Потребителят е офлайн   Bloodsbane Икона

Публикувано: 19 February 2014 - 05:31 PM

Привет на всички. Нещо се бъгна коментара няма да пиша на ново.

• (101 Страници) +
  • « Първа
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни