Американски булдог
Публикувано: 17 May 2014 - 10:47 PM
Честно казано малко картата на фотоапарата ми не е в мен и мога да ти пратя само нещо от таблета си. Малкият си расте, изяжда си каквото му се даде и за още пита, а като е гладен ръба ръцете и краката на който му падне, но като опита сготвено и не му се ядат вече гранули. Само едно ме притеснява, като го взехме беше бял с 4 кафеви петна, а сега му излизат и черни точки по кожата и не знам на ветеринар ли да го водя или да изчакам до 21 май когато му е и 2-рата ваксина
Публикувано: 17 May 2014 - 10:56 PM
Прекрасен е...моя Арес изглеждаше точно така,само.че чисто бял без нито едно петънце.По късно започнаха да се пояеяват и петна по кожата черни сега е с петна навсякъде а бяха като точици но козината не се променя петната са само.по кожата.Относно храненето, докато беше малък ядеше между 4 и 5 пъти на ден, а като ни го еърнаха на 5 месеца,ядеше оо 4 пъти около 200 гр на всяко хранене. Сега го храня по 3 пъти като максимум давам 300 грама гранула за деня и готвя ориз с някво месо или.кучешка консерва
Публикувано: 17 May 2014 - 10:57 PM
Прекрасен е...моя Арес изглеждаше точно така,само.че чисто бял без нито едно петънце.По късно започнаха да се пояеяват и петна по кожата черни сега е с петна навсякъде а бяха като точици но козината не се променя петната са само.по кожата.Относно храненето, докато беше малък ядеше между 4 и 5 пъти на ден, а като ни го еърнаха на 5 месеца,ядеше оо 4 пъти около 200 гр на всяко хранене. Сега го храня по 3 пъти като максимум давам 300 грама гранула за деня и готвя ориз с някво месо или.кучешка консерва
Публикувано: 17 May 2014 - 11:01 PM
Идея нямам как да кача снимка тук иначе щях да ти покажа снимки.на шарко като бебе.А ти от къде си? аз съм от Карлово.и тук.има само три Американски булдога, и трите мъжки, а моя Арес е четвъртия АБ и е коренно различен.от другите три кучета.Те нали са два вида, но.аз незнам.моя от кой е не ги разпознавам
Публикувано: 17 May 2014 - 11:24 PM
Аз съм от Лозница, Разградско. Тук съм срещала френски булдог, но не и американски. Моя Бен малко смешно се озова вкъщи, с баща ми искаме куче от години, но дядо (лека му пръст) и мама бяха против, преди около месец и нещо навихме мама и тръгнахме да търсим боксер, отидохме до Пловдив на изложение да го търсим тоя боксер и срещнахме на баща ми един приятел от Разград, който ни продаде Бен на половин цена, този чичка каза, че 2-ма англичани са му оставили кучетата си американски булдози да ги гледа известно време уж, докато са на почивка у нас, а то се оказало, че ги водят за незаконен разплод, защото в англия за тия кучета с по 10метра родословия да ги разплодят излизало солено и той (чичката) като ги надушил им казал или ми оставяте кученце или ги хвърлям всичките в Лома и така се сдобих с Бен.
П.С. под прозореца за коментар има "Кликни за прикачване на файлове" , а иначе от "Моите Настроики" можеш да си правиш фотоалбум на акаунта
П.С. под прозореца за коментар има "Кликни за прикачване на файлове" , а иначе от "Моите Настроики" можеш да си правиш фотоалбум на акаунта
Публикувано: 18 May 2014 - 12:00 AM
Мн съм скарана с тея нови технологии а до лаптопа немога да да се докопам и влизам от телефона затова,явно по трудно се ориентирам.Между другото аз,също тръгнах да търся бял боксер, но се сдобих с бяло булдоче.Макар и глух се справяме отлично с комуникацията, свикнахме бързо с глухотата му.Трудно го гледаме в апартамент защото много буйства и лае по никое време, но пък си го обичаме.Абе като гледам само аз и ти ползваме тоя форум.Ако искаш остаям ти тел си, можеш да ме добавиш и да обменяме информация на вайбър..Там поне.мога да пращам снимки хихи..0895631814 Маги..
Публикувано: 24 May 2014 - 04:15 PM
Привет на всички!
Виждам не сте много активни, та и ние да се разпишем тук за да разсъним заспалите!
Ето ни и нас, Макси на 1годинка.

И т.н. има още много, просто факта, че сме ама много социални.Всички са ни приятели, засега поне а и не дава признаци на озлобление.
Ами наздраве на всички които празнуват, поводи много!
Виждам не сте много активни, та и ние да се разпишем тук за да разсъним заспалите!
Ето ни и нас, Макси на 1годинка.
И т.н. има още много, просто факта, че сме ама много социални.Всички са ни приятели, засега поне а и не дава признаци на озлобление.
Ами наздраве на всички които празнуват, поводи много!
Публикувано: 25 May 2014 - 04:01 PM
Ами може на Теди да са му продали значи булдог за дого :D http://forum.dog.bg/...8F%D0%BD%D0%B5/
Публикувано: 25 May 2014 - 09:14 PM
Привет.Кобра си е дого,просто е доста истинска,та за това изглежда малко като буллдог.Няколко страници назад съм написал подробно какво знам и какво мисля за булдоците.Тези които приличат на дого са предимно скот,или между скот и джонсън.Истинското дого по същество е булдог,чисто морфологично,а също така и по произход.Основният материал за породата е изчезналият вече "перо пелеа кордобес",старо бойно куче от тази провинция на Аржентина,Куче което се използвало само и единствено за борби.Според много други,(и мен в това число),това куче произхожда от същия корен,от който и всички други пито,и булдогообразни,но просто е пренесено от Британските вилаети в Аржентина.Това което ви обърква,е че рядко виждате,истинско дого по улиците.А истинските изглеждат като че ли са направо друга порода.Едно дого(истинско) и по поведение прилича на булдог,агресивно към себеподобни е,ако не е ловно,(тогава агресията е насочена навън,и се работи в екип),агресивно към животни,диви прасета,а в Аржентина и към пуми,висок праг на болка,намалено чувство за самосъхранение,и тежка,продължителна(мъртва)за хапка.Все неща характерни за Работните булдози и питове.Миналия уикенд бях с Кобра на световното за дого в Сърбия,Имаше сто и седемдесет догота.Хубавите мъжки,бяха невисоки,плътни(около50кг,изпилени,иначе нормално може би са 55-60),големи глави,страхотни челюсти,и агресивни към себеподобните си.Ако бяха шарени щяха да са едни прекрасни амбули.

Вход

Горе
Цитиране +