Dog.bg Форуми : Американски булдог

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (101 Страници) +
  • « Първа
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски булдог

#1931 Потребителят е офлайн   honey95 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 17 May 2014 - 10:47 PM

Честно казано малко картата на фотоапарата ми не е в мен и мога да ти пратя само нещо от таблета си. Малкият си расте, изяжда си каквото му се даде и за още пита, а като е гладен ръба ръцете и краката на който му падне, но като опита сготвено и не му се ядат вече гранули. Само едно ме притеснява, като го взехме беше бял с 4 кафеви петна, а сега му излизат и черни точки по кожата и не знам на ветеринар ли да го водя или да изчакам до 21 май когато му е и 2-рата ваксина

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#1932 Потребителят е офлайн   aliochkn Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 May 2014 - 10:56 PM

Прекрасен е...моя Арес изглеждаше точно така,само.че чисто бял без нито едно петънце.По късно започнаха да се пояеяват и петна по кожата черни сега е с петна навсякъде а бяха като точици но козината не се променя петната са само.по кожата.Относно храненето, докато беше малък ядеше между 4 и 5 пъти на ден, а като ни го еърнаха на 5 месеца,ядеше оо 4 пъти около 200 гр на всяко хранене. Сега го храня по 3 пъти като максимум давам 300 грама гранула за деня и готвя ориз с някво месо или.кучешка консерва

#1933 Потребителят е офлайн   aliochkn Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 May 2014 - 10:57 PM

Прекрасен е...моя Арес изглеждаше точно така,само.че чисто бял без нито едно петънце.По късно започнаха да се пояеяват и петна по кожата черни сега е с петна навсякъде а бяха като точици но козината не се променя петната са само.по кожата.Относно храненето, докато беше малък ядеше между 4 и 5 пъти на ден, а като ни го еърнаха на 5 месеца,ядеше оо 4 пъти около 200 гр на всяко хранене. Сега го храня по 3 пъти като максимум давам 300 грама гранула за деня и готвя ориз с някво месо или.кучешка консерва

#1934 Потребителят е офлайн   aliochkn Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 May 2014 - 11:01 PM

Идея нямам как да кача снимка тук иначе щях да ти покажа снимки.на шарко като бебе.А ти от къде си? аз съм от Карлово.и тук.има само три Американски булдога, и трите мъжки, а моя Арес е четвъртия АБ и е коренно различен.от другите три кучета.Те нали са два вида, но.аз незнам.моя от кой е не ги разпознавам

#1935 Потребителят е офлайн   honey95 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 May 2014 - 11:24 PM

Аз съм от Лозница, Разградско. Тук съм срещала френски булдог, но не и американски. Моя Бен малко смешно се озова вкъщи, с баща ми искаме куче от години, но дядо (лека му пръст) и мама бяха против, преди около месец и нещо навихме мама и тръгнахме да търсим боксер, отидохме до Пловдив на изложение да го търсим тоя боксер и срещнахме на баща ми един приятел от Разград, който ни продаде Бен на половин цена, този чичка каза, че 2-ма англичани са му оставили кучетата си американски булдози да ги гледа известно време уж, докато са на почивка у нас, а то се оказало, че ги водят за незаконен разплод, защото в англия за тия кучета с по 10метра родословия да ги разплодят излизало солено и той (чичката) като ги надушил им казал или ми оставяте кученце или ги хвърлям всичките в Лома и така се сдобих с Бен.
П.С. под прозореца за коментар има "Кликни за прикачване на файлове" , а иначе от "Моите Настроики" можеш да си правиш фотоалбум на акаунта

#1936 Потребителят е офлайн   aliochkn Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 May 2014 - 12:00 AM

Мн съм скарана с тея нови технологии а до лаптопа немога да да се докопам и влизам от телефона затова,явно по трудно се ориентирам.Между другото аз,също тръгнах да търся бял боксер, но се сдобих с бяло булдоче.Макар и глух се справяме отлично с комуникацията, свикнахме бързо с глухотата му.Трудно го гледаме в апартамент защото много буйства и лае по никое време, но пък си го обичаме.Абе като гледам само аз и ти ползваме тоя форум.Ако искаш остаям ти тел си, можеш да ме добавиш и да обменяме информация на вайбър..Там поне.мога да пращам снимки хихи..0895631814 Маги..

#1937 Потребителят е офлайн   MAXIE Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 24 May 2014 - 04:15 PM

Привет на всички! :re_037:
Виждам не сте много активни, та и ние да се разпишем тук за да разсъним заспалите! :smile:
Ето ни и нас, Макси на 1годинка.

Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка

И т.н. има още много, просто факта, че сме ама много социални.Всички са ни приятели, засега поне а и не дава признаци на озлобление.
Ами наздраве на всички които празнуват, поводи много! :beer:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#1938 Потребителят е офлайн   aliochkn Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 May 2014 - 10:40 AM

Красавец...едричък ми се вижда.Колко кг. е

#1939 Потребителят е офлайн   MAXIE Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 25 May 2014 - 12:04 PM

Благодаря!
45кг, сме 'само'!Още има накъде да качваме, като се има впредвид татко му.Рой, не знам дали Кирчо, се е регистрирал тука да видиш ти гоуемо куче!

#1940 Потребителят е офлайн   Teddy BG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 May 2014 - 02:16 PM

Привет на всички.Малко снимки на Барут и Кобра от Южния парк...

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#1941 Потребителят е офлайн   Teddy BG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 May 2014 - 02:18 PM

...

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#1942 Потребителят е офлайн   aliochkn Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 May 2014 - 02:29 PM

Въпрос към TEDDY.. Ако.оравилни го написах. Моя Арес много прилича на това голямото бяло куче.Та въпроса ми е Джондън или Скот е този тип.

#1943 Потребителят е офлайн   hiagain Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 May 2014 - 02:47 PM

Ако не се лъжа Кобра е дого аржентино :)

Иначе от снимката на аватара ви ми прилича повече на Скот.

#1944 Потребителят е офлайн   aliochkn Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 May 2014 - 03:32 PM

Странна работа...аз,Арес го взех за булдог и е едно.към едно с Кобра само дето е на 8 месеца...неможе да е дого

#1945 Потребителят е офлайн   hiagain Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 May 2014 - 04:01 PM

Ами може на Теди да са му продали значи булдог за дого :D http://forum.dog.bg/...8F%D0%BD%D0%B5/

#1946 Потребителят е офлайн   aliochkn Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 May 2014 - 05:23 PM

Хихи, абе квито и да са готини са....Като.изляза,с ларо на разходка само един проблем имам, хората бягат от мен хахах

#1947 Потребителят е офлайн   aliochkn Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 May 2014 - 05:33 PM

Дам...прочетох за Кобра, разгледах снимките и... Моят шарко изглежда точно така но.още е малък, знам ли, вероятно ще се промени....

#1948 Потребителят е офлайн   hiagain Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 May 2014 - 06:07 PM

Най-вероятно е скот твоя с тая издължена муцуна, но стопаните на родителите ще ти кажат най-добре ;)

#1949 Потребителят е офлайн   aliochkn Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 May 2014 - 06:51 PM

Често ме питат дого ли е, взех да имам съмнения вече...

#1950 Потребителят е офлайн   Teddy BG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 May 2014 - 09:14 PM

Привет.Кобра си е дого,просто е доста истинска,та за това изглежда малко като буллдог.Няколко страници назад съм написал подробно какво знам и какво мисля за булдоците.Тези които приличат на дого са предимно скот,или между скот и джонсън.Истинското дого по същество е булдог,чисто морфологично,а също така и по произход.Основният материал за породата е изчезналият вече "перо пелеа кордобес",старо бойно куче от тази провинция на Аржентина,Куче което се използвало само и единствено за борби.Според много други,(и мен в това число),това куче произхожда от същия корен,от който и всички други пито,и булдогообразни,но просто е пренесено от Британските вилаети в Аржентина.Това което ви обърква,е че рядко виждате,истинско дого по улиците.А истинските изглеждат като че ли са направо друга порода.Едно дого(истинско) и по поведение прилича на булдог,агресивно към себеподобни е,ако не е ловно,(тогава агресията е насочена навън,и се работи в екип),агресивно към животни,диви прасета,а в Аржентина и към пуми,висок праг на болка,намалено чувство за самосъхранение,и тежка,продължителна(мъртва)за хапка.Все неща характерни за Работните булдози и питове.Миналия уикенд бях с Кобра на световното за дого в Сърбия,Имаше сто и седемдесет догота.Хубавите мъжки,бяха невисоки,плътни(около50кг,изпилени,иначе нормално може би са 55-60),големи глави,страхотни челюсти,и агресивни към себеподобните си.Ако бяха шарени щяха да са едни прекрасни амбули.

• (101 Страници) +
  • « Първа
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни