Dog.bg Форуми : Американски булдог

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (101 Страници) +
  • « Първа
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски булдог

#1921 Потребителят е офлайн   aliochkn Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 25 April 2014 - 11:11 PM

Не незнаех, като го взех брше на два месеца и на десетия ден от престоя му у нас го дадохме на училище за три месеца. През това време го виждах два пъти по за час, два и на втория изминал вече месец у ни го върнаха и ни казаха че е абсолютно глух. Казаха, че до момента не му личало по нищо но при обучение с команди нереагирал усъмнили се, експериментирали със звуци и разбрали че е глух. Но пък има късмет животинчето, че попадна в нашия дом и ние и така много си го обичаме. Знам ли други стопани можеше и да го изхвърлят... Трудно се гледа глухо кученце, вардим го от всякакви опасности и все е на каишка милия

#1922 Потребителят е офлайн   BARUT Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 April 2014 - 01:17 PM

Двумесечно бебе на училище?Както и да е ,да е живо и здраво

#1923 Потребителят е офлайн   aliochkn Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 April 2014 - 05:00 PM

Абе и на мен.ми се стори раничко но казаха, че тъкмо бил момента... Вече е 8 месечен, палав е и прави бели, но определено след училището беше коренно различен

#1924 Потребителят е офлайн   aliochkn Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 May 2014 - 08:34 AM

В тоя форум влиза ли изобщо някой.?

#1925 Потребителят е офлайн   honey95 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 May 2014 - 11:51 PM

Показване на мнениетоaliochkn, в 07 May 2014 - 08:34 AM, написа:

В тоя форум влиза ли изобщо някой.?

Днес се регистрирах и започнах да чета от начало темета, но ми стана малко множко инфото за 1 вечер, така че сигурно ще влизам и в близките дни: )

#1926 Потребителят е офлайн   aliochkn Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 May 2014 - 12:01 PM

И аз съм новобранец тук, четох до 13 страница и ми писна...форума е доста,стар. Гледах снимки на кучовците като бебета и накрая на последните страници вече са огромни хихихи...Твоето кученце колко е голямо?

#1927 Потребителят е офлайн   honey95 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 May 2014 - 09:21 PM

Бен утре или в други ден някъде става на два месеца. Имаме го от като беше на 38 дена и имам чувството че е порастнал троино.

#1928 Потребителят е офлайн   aliochkn Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 May 2014 - 09:51 PM

Ние взехме нашия Арес на 2 месеца и беше 5 кг.Гледахме го 20 дена само но изгриза всичко в къщи.Дадохме го на училище и ни го върнаха след два месеца потастнал...Така и неразбрах какво е да гледаш малко кученце. сега е на 8,5 месеца и тежи около 35 кг.По послушен е но пак гризе всичко до което се докопа.Проблема при нас е че нямаме време да си играем.с него, а още по големия ни проблем е че е напълно глух и грам не.ни чува и да му се караме...Вие как се справятв с вашия бебо и къде го гледате

#1929 Потребителят е офлайн   honey95 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 May 2014 - 10:01 PM

Гледаме си го вкъщи, справяме се задружно(с него сме шестчленно семейство), не мога да кажа, че е голям за двата си месеца, защото е отбит много рано от майка си и като ни го дадоха (на 38 дена) нямаше два килограма. Наистина гризе всичко, до което достигне, освен дъвкалките, които му се купиха. На мен лично не ми прилича много на амбул, но за такъв го купихме от приятел на баща ми.

#1930 Потребителят е офлайн   aliochkn Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 May 2014 - 10:33 PM

Ще порастне.. По силна храна с много витамини и ще стане голям мъж...Нашия Арес беше най голям от всички кученца, вероятно затова по бързо израстна.,но сегга се сещам, че като го дадохме на училище, дамата която де грижеше за него каза че е започнал да заяква чак когато са започнали да го хранят с гитвена храна, предимно ориз със пиле.А относно породата да ти кажа честно поразгледах доста американски булдоци на снимки и един с друг не си приличат особено като.малки.Чак като големи се оформят като здрави и красиви кучета.Качи снимка да ви видим.Моя Арес е чисто бял и в момента адски се скубе. Какъвто е бял и му.прозира розовата кожа прилича на прасе хихих а да ди призная и.мирише на такова въпреки, че го обгрижвам редовно.. Но все пак е куче, нормално да понамирисва. И ние сме го приели като.член на семейството под номер 5 хихихи

#1931 Потребителят е офлайн   honey95 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 May 2014 - 10:47 PM

Честно казано малко картата на фотоапарата ми не е в мен и мога да ти пратя само нещо от таблета си. Малкият си расте, изяжда си каквото му се даде и за още пита, а като е гладен ръба ръцете и краката на който му падне, но като опита сготвено и не му се ядат вече гранули. Само едно ме притеснява, като го взехме беше бял с 4 кафеви петна, а сега му излизат и черни точки по кожата и не знам на ветеринар ли да го водя или да изчакам до 21 май когато му е и 2-рата ваксина

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#1932 Потребителят е офлайн   aliochkn Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 May 2014 - 10:56 PM

Прекрасен е...моя Арес изглеждаше точно така,само.че чисто бял без нито едно петънце.По късно започнаха да се пояеяват и петна по кожата черни сега е с петна навсякъде а бяха като точици но козината не се променя петната са само.по кожата.Относно храненето, докато беше малък ядеше между 4 и 5 пъти на ден, а като ни го еърнаха на 5 месеца,ядеше оо 4 пъти около 200 гр на всяко хранене. Сега го храня по 3 пъти като максимум давам 300 грама гранула за деня и готвя ориз с някво месо или.кучешка консерва

#1933 Потребителят е офлайн   aliochkn Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 May 2014 - 10:57 PM

Прекрасен е...моя Арес изглеждаше точно така,само.че чисто бял без нито едно петънце.По късно започнаха да се пояеяват и петна по кожата черни сега е с петна навсякъде а бяха като точици но козината не се променя петната са само.по кожата.Относно храненето, докато беше малък ядеше между 4 и 5 пъти на ден, а като ни го еърнаха на 5 месеца,ядеше оо 4 пъти около 200 гр на всяко хранене. Сега го храня по 3 пъти като максимум давам 300 грама гранула за деня и готвя ориз с някво месо или.кучешка консерва

#1934 Потребителят е офлайн   aliochkn Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 May 2014 - 11:01 PM

Идея нямам как да кача снимка тук иначе щях да ти покажа снимки.на шарко като бебе.А ти от къде си? аз съм от Карлово.и тук.има само три Американски булдога, и трите мъжки, а моя Арес е четвъртия АБ и е коренно различен.от другите три кучета.Те нали са два вида, но.аз незнам.моя от кой е не ги разпознавам

#1935 Потребителят е офлайн   honey95 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 May 2014 - 11:24 PM

Аз съм от Лозница, Разградско. Тук съм срещала френски булдог, но не и американски. Моя Бен малко смешно се озова вкъщи, с баща ми искаме куче от години, но дядо (лека му пръст) и мама бяха против, преди около месец и нещо навихме мама и тръгнахме да търсим боксер, отидохме до Пловдив на изложение да го търсим тоя боксер и срещнахме на баща ми един приятел от Разград, който ни продаде Бен на половин цена, този чичка каза, че 2-ма англичани са му оставили кучетата си американски булдози да ги гледа известно време уж, докато са на почивка у нас, а то се оказало, че ги водят за незаконен разплод, защото в англия за тия кучета с по 10метра родословия да ги разплодят излизало солено и той (чичката) като ги надушил им казал или ми оставяте кученце или ги хвърлям всичките в Лома и така се сдобих с Бен.
П.С. под прозореца за коментар има "Кликни за прикачване на файлове" , а иначе от "Моите Настроики" можеш да си правиш фотоалбум на акаунта

#1936 Потребителят е офлайн   aliochkn Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 May 2014 - 12:00 AM

Мн съм скарана с тея нови технологии а до лаптопа немога да да се докопам и влизам от телефона затова,явно по трудно се ориентирам.Между другото аз,също тръгнах да търся бял боксер, но се сдобих с бяло булдоче.Макар и глух се справяме отлично с комуникацията, свикнахме бързо с глухотата му.Трудно го гледаме в апартамент защото много буйства и лае по никое време, но пък си го обичаме.Абе като гледам само аз и ти ползваме тоя форум.Ако искаш остаям ти тел си, можеш да ме добавиш и да обменяме информация на вайбър..Там поне.мога да пращам снимки хихи..0895631814 Маги..

#1937 Потребителят е офлайн   MAXIE Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 24 May 2014 - 04:15 PM

Привет на всички! :re_037:
Виждам не сте много активни, та и ние да се разпишем тук за да разсъним заспалите! :smile:
Ето ни и нас, Макси на 1годинка.

Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка

И т.н. има още много, просто факта, че сме ама много социални.Всички са ни приятели, засега поне а и не дава признаци на озлобление.
Ами наздраве на всички които празнуват, поводи много! :beer:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#1938 Потребителят е офлайн   aliochkn Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 May 2014 - 10:40 AM

Красавец...едричък ми се вижда.Колко кг. е

#1939 Потребителят е офлайн   MAXIE Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 25 May 2014 - 12:04 PM

Благодаря!
45кг, сме 'само'!Още има накъде да качваме, като се има впредвид татко му.Рой, не знам дали Кирчо, се е регистрирал тука да видиш ти гоуемо куче!

#1940 Потребителят е офлайн   Teddy BG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 May 2014 - 02:16 PM

Привет на всички.Малко снимки на Барут и Кобра от Южния парк...

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

• (101 Страници) +
  • « Първа
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема