Американски булдог
Публикувано: 10 August 2008 - 08:20 PM
Казва се Аманда. На 4,5 годинки е. Мога мнооого да я хваля, но ще спомена само, че е невероятно интелигентна. Доста е уравновесена, а едновременно с това е страшно щура. Съчетава в себе си двете крайности...!!! Няма страх от нищо, раздава се до край в отношенията ни, обожава разходките в гората и с удоволствие би преплувала всеки водоем, който и се изпречи. Определено е куче, което обича да доминира...
Публикувано: 11 August 2008 - 08:32 AM
здрасти, явно породата си е порода, всичко изброено от теб се отнася и за моята Апра, имаме невероятни кучета!!! :->) :->) :->) :yahoo:;
а твоята госпожица имала ли е бебета, ако й търсиш мъж бих ти препоръчала бащата на Апра - казва се Морати - той е невероятно куче!!!
поздрави и доскоро
а твоята госпожица имала ли е бебета, ако й търсиш мъж бих ти препоръчала бащата на Апра - казва се Морати - той е невероятно куче!!!
поздрави и доскоро
Публикувано: 11 August 2008 - 08:51 PM
Ами Апра е негово копие, в предните страници съм качвала и негови снимки. Той също е едно невероятно мило куче, супер енергичен е. Сега е на 4 години, супер атлетичен е като физика, което се дъжи на манията му към пръчките,
изкарват го в южния парк, ами какво друго...
ако те интересува нещо друго само питай.....
изкарват го в южния парк, ами какво друго...
ако те интересува нещо друго само питай.....
Публикувано: 12 August 2008 - 11:32 AM
Видях го! Много е хубав, но... аз определено предпочитам по "мощнтите" кучета. Четох по напред във форума, че има няколко линии. Не знам моята кучка от кой тип е - може би е накава мешавица. Нямам много инфо за нея, защото я взех съвсем случайно - беше на 6 месеца и в мнооого окаяно състояние. Сега вече си е супер! Е, знам че има някои недостатъци, но... нали си е моя и си я обичам... естествено е, че ще си я хваля... ;)
Публикувано: 13 August 2008 - 06:09 AM
да Апра е одрала кожата на баща си, а братята й на майка си, тя мн прилича на товето сладурче само където е с бяла и бежава окраса. Един от братята на апра ще го водят в България следващия месец - има снимки тук на него, казва се Промитеас, той също е мн сладък и е доста по набит от Морати,
аз сега малко съжелявам, но кастрирахме Апа преди 6 мес, и даже понякога мн съжелявам. Но аз също немога да си представя че ще трябва да се разделя с бебетата и не съм сигорна, че ще мога да и намеря подходящи стопани.
:rolleyes: :wub:
аз сега малко съжелявам, но кастрирахме Апа преди 6 мес, и даже понякога мн съжелявам. Но аз също немога да си представя че ще трябва да се разделя с бебетата и не съм сигорна, че ще мога да и намеря подходящи стопани.
:rolleyes: :wub: