Американски булдог
Публикувано: 27 September 2008 - 12:20 PM
иха,много псета,как вървят цените им,моита от ямбол ми я докараха,търся мъжки ама чисто бял.абе незнам как са вашите кучета ама моито е много лудо нищо не разбира даже тъпо бих казала,и нещо взе да озлобява а това не ми харесва изобщо,не към нас ами към други животни котки.
Публикувано: 29 September 2008 - 04:19 PM
anny, според мен тези кучета имат нужда от здрава ръка. Не знам как се възпитавате вие, но само с бисквитки няма да се получи. Моята беше много щура като малка и правеше големи поразии. Сега е кротка като агънце и изпълнява всичко, което и се каже. Смея да твърдя, че е изключително умно животно. Има само един проблем - ако някой я нападне... няма спирачки... Иначе проявява търпимост към другите кучета, стига да не са агресивни. Съветвам те да покажеш на твоята красавица кой е шефа! :wub:
Публикувано: 30 September 2008 - 12:30 PM
кучето е готино аз пробвах с един 55 кг ама не стана нещо неможаха много тежък беше,този колко е ?при мен и здрава ръка не помага за нея няма оправия за тфа и не я шляпа спря с белите като ядене на къщата обувки,чехли дрехи стени и кфо ли не.само където още подпиква вутре чат пат.